מחפשת תופרת

מחפשת תופרת ../images/Emo53.gif

הי.. :) בעקבות ההיצע הדל, ועם זאת יקר בטירוף, שיש (או אין) בחנויות למידות גדולות
התחלתי לאחרונה לאמץ את אופציית ה-תופרת. כן. זו התגלתה כאופציה לא רעה בכלל...
האם מישהי יכולה להמליץ לי על תופרת טובה (אבל ממש טובה ) באזור השרון? (כפר סבא, רעננה, הוד השרון) אם אסור לפרסם מספרי טלפון על גבי הפורום, אשמח לקבל תגובות במסרים
תודה,
שרון

DREAM111

New member
אולי כדאי לך לנסות לדפדף קצת אחורה

היתה מישהי שדיברה על כך בעבר. אני לא מכירה תופרת והאמת אני לא יודעת גם אם יש רווח בתפירה אצל תופרת כך שלא מתחברת לנושא. אשמח לשמוע אם יש לך ניסיון בנושא ולקבל תגובה בנושא.

אני מכירה תופרת מעולה בכפר סבא

גרדרובה-נירה שלום רוטשילד 71 כפר סבא :כתובת 44201 :מיקוד 09-7676481 :טלפון היא מקסימה, היא תפרה לי את השמלה של החתונה ולעוד כמה חברות היא תפרה כל מיני דברים.... מומלץ בחום

sigalit33

New member
עוד אופציה בכפ"ס

היא פנינה ארן. היא לא בדיוק תופרת, היא מגדירה את עצמה כמעצבת אבל זה אותו רעיון. את יכולה לקנות אצלה בגדים על-פי הזמנה אישית. אני קניתי אצלה בגדים לפני כמה שנים, האיכות היתה לא אחידה ולכן אני לא ממליצה עליה בפה מלא, אבל זו אופציה. גם המחירים (לפחות בזמנו) היו סבירים ביותר. החנות שלה נמצאת במדרחוב ירושלים בכפ"ס, בערך מול "קפה מנגו", אם את מכירה. סיגלית

אם אני לא טועה ושרקייה תבוא פה

לאשר או להכחיש גם אמא שלה היא מעצבת באיזור השרון הייתי ממליצה לך לפנות אל שרקייה במסר אישי כדי לבדוק את זה

למעלה