מחפשת שמלה לחתונה

kalimera1

New member
מחפשת שמלה לחתונה

שלום אני מחפשת שמלה יפה לחתונה. חשוב לי שמלה שתשב יפה על גוף עגלגל (אבל במידה 36-38).לא חייבת להיות "פנסית" וזוהרת, אפשר גם ממש פשוטה. אז מעבר לחנויות ה"רגילות" שיש בכל קניון (זארה, מנגו, קסטרו ושות') מאיפה כולן קונות את השמלות המגניבות שלהן?! (באיזור ת"א והמרכז..) ואם כבר- אז עוד שאלה קטנה- 300 שח לשמלה זה תקציב הגיוני? (אפשר שמלה קצרה, של קולקציית הקיץ..) תודה!

Fun Fair

New member
שוב, ברוכה הבאה ../images/Emo6.gif

מעתיקה לך את תשובתי מהפורום השכן: ראשית- ברוכה הבאה! שנית-לגבי השמלה: כמו שהציעו לך פה, בדיזינגוף יש המון חנויות שבהן אפשר למצוא מבחר עצום של שמלות (במיוחד עכשיו, בסוף-סוף העונה). כשאני מסתובבת בדיזינגוף, אני מתחילה מהקצה הצפוני שלו (המס' הגדולים....אם את מגיעה באוטובוס, אני ממליצה לקחת קו 5 מארלוזורוב ולרדת בתחנה הראשונה שלו ברח' דיזינגוף, מיד אחרי הפניה שמאלה בנורדאו ומשם להתחיל ללכת) וממשיכה לאט לכיוון דרום (המס' הקטנים) עד לסנטר. חנויות מעניינות בדרך- טל בק (החנות הרגילה+עודפים), נעמה בצלאל (כנ"ל), בנות, בנקר, אפריל (כמו שכבר הציעו לך פה ובצדק), La'or, פגנקה (ראיתי שם כמה מציאות) ועוד ועוד. בנוסף, כמו שכבר הומלת לך (ובצדק) בסנטר בימי חמישי ושישי יש את שוק המעצבים, שבו אפשר למצוא אחלה דברים. אופציה נוספת- בית טפר, כמובן (נמצא בתל גיבורים 5, ליד אבו כביר... בתחבורה ציבורית: 1,2, 129)- עודפים של המון מעצבים. כבר יצא לי לקנות שם שמלת ערב של רונן חן ב 99 ש"ח.... אגב- ההמלצה שלי למי שלא רוצה שמלת "וואוו" יוצאת דופן, היא בד"כ לקנות שמלה קלאסית (נאמר- שחורה קטנה ) ולשפצר אותה עם אקססוריז מעניינים: תכשיטים מיוחדים, חגורה מעניינת, נעליים "שוס" וכו'.

Naama P

New member
פעם ראיתי דברים מאד יפים אצל רינה צין

ואצל דורין פרנקפורט. אבל הייתי עושה חיפוש בחנויות שמאגדות בגדי מעצבים. יש אחת נהדרת בגבעתיים מול ויולה. ראיתי שם לא מעט שמלות נהדרות. לא הסתכלתי על שמלות בהירות, אבל אם אעבור שם שוב, אחטט בשבילך. ושיהיה במזל, גם. נעמה

למעלה