מחפשת עצות

מחפשת עצות

משהו בסגנון - המדריך לעומד להיות מפוטר - עשה ואל תעשה... ריח הקיצוצים עומד פה באויר ויכול להיות שעד שאגמור לכתוב את השאלה הזאת כבר היא תהיה סופר אקטואלית בשבילי. אז מכיוון שלמזלי מעולם לא פוטרתי (אני עובדת כאן הרבה שנים), אני מחפשת טיפים להתנהגות הנכונה מול המעביד הצלחתי להגיע להשלמה מנטלית עם המצב ואני רוצה לפעול בקור רוח כדי למצות את המקסימום המגיע לי ואפילו קצת יותר אם אפשר מה תוכלו לייעץ לי?

גורנישט מיט גורנישט?

ואני חשבתי שאתם גם בעלי נסיון, גם בעלי רצון לעזור ובעיקר מאד יצירתיים. טעיתי?

CoolerMaster

New member
הסבר בבקשה

לא הבנתי למה את מתכוונת בהתנהגות נכונה מול המעביד.

הכוונה היא

שאני רוצה להוציא מהמעסיק שלי את המקסימום ולא את המינימום ההכרחי שהוא ירצה לתת לי. מה לעשות? מה לדרוש ממנו?

TheReverend

New member
אני לא חושב שיש הרבה שאת יכולה

לדרוש ממעביד שמפטר אותך
כל מה שהוא חייב לך מעוגן בחוק או כתוב בחוזה האישי\קיבוצי שאת חתומה מולו. מעבר לכך, מכתב פיטורין הוא חייב לתת לך, והדבר היחיד שאת יכולה לבקש הוא מכתב המלצה. ד"א, לדעתי, אם תבואי בגישה של דרישות רוב הסיכויים שתקבלי בדיוק את המינימום ההכרחי וכלום מעבר.

TheReverend

New member
עוד משהו קטן - "אל תעשה"

אל תסגרי דלתות. תמיד תסיימי עבודה בצורה הנעימה ביותר האפשרית, גם אם פיטרו אותך. לעולם את לא יודעת מה יהיה בעתיד. אולי מתישהו בחברה אחרת לחלוטין תגלי שמי שמראיין אותך הוא אותו אחד שהסתכסכת אותי בעבודה הקודמת. אם תסיימי יפה יש אפילו סיכוי שיפנו אלייך אנשים מחוץ למסגרת אותה עבודה(כבר קרה לחבר שפוטר שהבוס לשעבר המליץ עליו לחבר שחיפש עובד בחברה אחרת וכך הוא קיבל עבודה, אפילו יותר טובה מהקודמת).

למעלה