מחפשת עיצה....

natali_rh

New member
מחפשת עיצה....

לאמא שלי יש כמה יכולות שמדהימות את כולם. היא חולמת על מספרים-היא מספרת שפשוט בלילה היא רואה כל מני מספרים, ואותם מספרים מופיעים אח"כ בלוטו. אני יועת שזה נשמע דמיוני ולצערי בכל פעם זה היה מספר אחד או שניים, אבל זה אמיתי. היא גם אוהבת ללכת לקזינו ותמיד יוצאת ברווח כי יש לה תחושות איזה מספר יהיה ברולטה. לפני כמה שנים עשינו סיאנסכמה פעמים באופן חובבני מאוד ובכל פעם שהיא השתתפה השתלתה עליה רוח ותקשרה איתנו. אני חושבת שיש לה כוחות שלא ממומשים שהיא לא יודעת איך להשתמש בהם ומחפשת לה עזרה בפיתוחם. אולי מישהוא יודע להיכן לפנות?

Tal_Ya_Tal

New member
היי נטלי../images/Emo42.gif מי שואל../images/Emo35.gifאת או אמא../images/Emo35.gif

לאמא שלך כפי הנראה, יש רגישות יוצאת מן הכלל, שאיננה תופעה נדירה והולכת ומתרחבת. אנו מגלים את היכולות הרדומים, שטמונים בכל אחד מאתנו. א ב ל, בעוד שכל אחד יכול לצייר, ישנם רק מעט מאד ציירים שהם אומנים דגולים. כנ"ל בכל תחום! לאמא שלך יש את הכלים. א ב ל היא צריכה ללמוד להשתמש בהם נכון. אחרת, הם יהיו בעוכריה, במקום להועיל. אני ממליצה לה להתחיל בקבוצת עבודה של מודעות עצמית על מנת לפתח את כישוריה הטבעיים, בדרך בונה ולא הרסנית כמו שקרה, כאשר עשיתם סיאנס. זה מסוכן ביותר ולא כאן המקום להסביר. זה כבר הוזכר כאן בעבר. יש חשיבות עליונהלכך שתקבל הדרכה נכונה. אחרת היא עשויה ללכת לאבוד בתוך המבוכים הרבים!!! אשמח אם תצרי אתי קשר אישי, דרך המייל, לשם קבלת פרטים נוספים. L&L TALYA

natali_rh

New member
לא יודעת עם שלחתי מייל נכון

שלחתי לך מייל אבל אני לא בטוחה שעשיתי את זה כמו שצריך. עם לא הגיע המייל ממני אנא עדכני אותי בפורום או באי מייל שלי: [email protected] תודה

Tal_Ya_Tal

New member
היי נטלי../images/Emo42.gifלא קבלתי את המייל שלך

אנסה לשלוח לך על פי הכתובת שבקשת, על מנת שתוכלי לכתוב לי חזרה ב-REPLAY L&L TALYA

למעלה