מחפשת עזרה..

bat7dp

New member
מחפשת עזרה..

חבר'ה, מודה ומתוודה-פיסיקה זה פשוט לא אני.. זה נחמד ומעניין, אבל אני לא מוצאת רגליים וידיים ואשרי מי שלמד בתיכון, כי באונ' זה נראה לי סינית מדוברת. ניסיתי ואני עדיין מנסה להבין ולקרוא ולהתייעץ ולעזר, אבל זה לא לעניין כי אני לא באמת מבינה. אני יכולה שבסופו של דבר יהיו לי את ש"ב מוכנים. אבל זו לא הדרך שעל כל צעד ושעל אני אבקש עזרה ושיפתרו בשבילי.. על כן- אני מחפשת שיעורי עזר בפיסיקה. רציתי קודם כל להתייעץ עמכם-זה כדאי בשלב כזה התחלתי? (סה"כ סמסטר א' של שנה א', ועוד לא ממש הגענו לחומר, זה רק מבוא) - אולי דווקא בגלל זה לא כדאי לי לתפוס פער הבנה ולגשת לקבל עזרה בצורה מסודרת (יש גבול לכמה המתרגל יכול ללמד אותי אישית, זה לא נעים לי, ולא כך זה אמור להיות) אני תוהה אם זה כ"כ קשה לי עקב היעדר הרצאות או שכשיתחילו ההרצאות (שתסתיים כבר השביתה..) אני רק אתקשה יותר לעמוד קצב. ואם כן לקחת-מה המחיר הסביר לשיעור פרטי? נניח שאני אמצא סטודנט בתוך האונ', ויהיה שם אפשרות לשבת ללמוד. (ראיתי כמה פרסומים של אנשים שמציעים שיעורים פרטיים) אשמח לעצתכם-תודה נ.ב. אפשר גם לפנות עם הצעות רלוונטיות בעניין במסר אישי. אני ירושלמית-אז כמובן זה בעדיפות..

למעלה