מחפשת ספרים

מחפשת ספרים

שלום רב לחברי הפורום! אני מצטרפת חדשה לפורום ולאחר קריאת ההודעות, אני מוכנה להודות שהופתעתי לטובה מתוכנן! ובכן, רציתי לשאול אתכם אם אתם מכירים חנויות בירושלים המוכרות ספרי קריאה במחירי מציאה? בד"כ אני מעדיפה לקנות ספרים ולא לשאול מהספריה, אך מחירי הספרים מאוד גבוהים ובתור סטודנטית אין באפשרותי לממן אותם... תודה מראש!

rannot

New member
זכרון לוקה.

ירושליים זו עיר מטורפת לחובבי הספרות יד שניה. תמיד הייתי מסתובב בתל אביב, נכנס לקדמת עדן ומזיל ריר למראה ספר בו חשקתי. ספר קרוע שחסר בו העמוד הראשון, מקומט ונראה כמו משהו שהחתול הביא מן הרחוב ובתג המחיר דרשו מאה ושלושים שקלים... יום אחד נסעתי לי"ם עם מישהי יודעת דבר והיא הובילה אותי לשלל חנויות ספרים יד שניה בעיר הקודש. מחירים מעולים לספרים חדשים וישנים כאחד! באותו היום קניתי כמלוא רוחב הכיס. הכל נראה לי כמו מציאה! לצערי זכרוני לוקה, אני לא יכול לציין את השם והמקום. אני כרגע גר עם שותפה ירושלמית ולמרות הנסיונות העזים שלי לתאר לה את המקום היא לא סגורה על מה בדיוק אני מתכוון. אם זה לא היה מקסם שווא אז תדעי שכדאי לך לברר, יש בשביל מה.

rigoletto111

New member
יש ברחוב המלך ג'ורג' ליד ביהכנ"ס

הגדול. וגם חנות הפסרים ש"ץ, שאני לא בטוח אם היא זולה. רק אם יורשה לי להוסיף שאני, גם סטודנט ירושלמי, מסתפק בשאילת ספרים מהר הצופים, בקומות 4 ו5 יש הרבה ספרי קריאה. מה, כל ספר שאני קורא אני צריך לקנות??

Rivendell

New member
ספריות באוניברסיטה

הן המצאה גאונית. פשוט ככה. אני בעד

למעלה