מחפשת סיפור -

מחפשת סיפור -

שלום, רציתי לשאול אם אתם מכירים סיפור שמדבר על כוח רצון, על אומץ, נחישות ועל שאיפה חזקה או חתירה למטרה כנגד כל הסיכויים. הסיפור שאני מחפשת מיועד לסדנא שאני מעבירה בנושא, ולכן חשוב שיהיה סביר באורכו ויעביר מסר חזק. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. המון תודה,

מיקוד...

שלום יעל, יש הרבה סיפורים כאלה. את יכולה למקד קצת? למשל, את צריכה סיפור עם סוף טוב? גיבורה או גיבור? משנה מה גיל הגיבור? סוג מסויים של מכשולים? וכד'.

אני ממליצה על סדרת הסיפורים

"מרק עוף". יש כל מיני נושאים ובין הנושאים יש גם "מרק עוף לנפש האופטימית" ובאוסף זה יש התייחסות להתמודדויות בחיים. ראי כתובת אינטרנט מצורפת. מקווה שתמצאי בקובץ זה את מבוקשך. בהצלחה! אם הספר אזל, ניתן להשיג אותו בספריות.

ליעל - שיר האומץ

סיפור אין לי אבל שיר על האוץ מצאתי לך. - שיר האומץ--- אם תחשוב כי תיפול, כבר נפלת. אם תחיה בלי היסוס וניצלת. אם תרצה לנצח אך תאמר לא אוכל, הן ברור שבחרת בקל שבקל. אם תאמר כי תאבד, הן תאבד בוודאי, כי כל איש בעולם התוסס והחי הרוצה להגיע לתרועת ניצחון לא יגיע אליה בלי תרועת הרצון, והוא חוק עולמים לנמשל ולמושל ופשוט הוא החוק ואיתן מברזל: החלט כי תוכל - רצונך אז מושל, עליך יגן חוק איתן מברזל. מלחמות החיים לא תמיד מבקשות את האיש החזק וכתפיו הנוקשות, אם יתמיד, אז תמיד ינצח בכל, רק אותו האדם החושב כי יכול

איזה יופי השד, אני מכירה את השיר

הזה רק שכחתי ממנו לגמרי. מודה לך מאוד על ההשקעה. אולי במקרה אתה זוכר מי כתב אותו?

למעלה