מחפשת סיפור

מחפשת סיפור../images/Emo5.gif

שלום לכם, אני מחפשת סיפור שהוא כנראה חלק מאגדות המלך שלמה. המידע שיש בידי הוא צל זכרון של מספרת ששמעה אותו פעם כך שלא בטוח שהפרטים מדוייקים וכדאי להתייחס אליהם יותר כאסוציאציות: שלמה המלך, מלכת שבא (או אחרת), תינוק שנולד עם יד קפוצה ואינו פותח אותה עד שקורה או נאמר דבר מה שאיני יודעת מהו. כשהוא פותח את כפתו הקטנה לבסוף, נמצאת שם טבעת, אולי טבעת המלך. אם למישהו מכם יש את אוסף אגדות המלך שלמה בבית אשמח לקבל עזרה. בברכה,

הפלחית

New member
היד הסגורה

אגדות המלך שלמה אין לי, אבל את הסיפור אני מכירה בשתי וורסיות, אחת כבדיחה ואחת כסיפור. הבדיחה לזוג רומנים בזמנים שהיה לכל הרומנים ילד יכלב יצא פתאום עוד ילד.ולא סתם ילד, ילד שידו הימנית סגורה. רצו לרופאים, מכשפים וכו' יום אחד הילד פתח את היד ומצאו בפנים גלולה נגד הריון. הסיפור. בליברפול היה גנב. הוא היה מוצלח כל כך שהצליח לכייס את כל התושבים בלי להתפס. הוא אמר לעצמו אני כזה מוצלח ליברפול קטנה עלי ועבר ללנדון. גם בלונדון לא היה כיס שהוא לא הגיע אליו. יום אחד שהוא היה עסוק בעבודתו הרגיש שמכיסים אותו. הוא הספיק לראות בחורה צעירה רצה מהמקום. במאמצים גדולים מצא אותה והם התחתנו. כשהיא היתה בהריון לכל החברים כבר היה שם לילד, כיסון.הילד נולד עם יד סגורה. אוי לבושה לזוג כייסים כל כך מוצלח ילד עם כף יד סגורה. רצו לכל המומחים שום דבר לא עזר.כשכמעט אבדה תקוותם שמעו על רופא שגר כמעט בסוף העולם ימינה. הם נסעו עד שם. הם הגיעו לבית ישן ואפל, אחות זקנה חרשת וצולעת קבלה אותם.הםנכנסו לחדר עוד יותר חשוך וקטן מלא תיקים ואבק בקושי ראו את הרופא. כשסיפרו לו מה הבעיה בקש הרופא את השרשרת היפה והנוצצת של האימא. הרופא התחיל לנענע את השרשרת מול עיני הילד. הילד פתח את היד כדי לתפוס את השרשדת ואז נפל לו מהיד הטבעת של המיילדת.

למעלה