מחפשת סטייליסט/ית

7נתי7

New member
מחפשת סטייליסט/ית

מכירות את התוכנית "מה לא ללבוש"? עוקבת אחר התוכנית כבר שנה,מחפשת מי שיעביר אותי את התהליך. חוץ מזה,נוסעת בשבוע הבא לאילת ומבטיחה לעדכן בכל הקניות שאני מתכוונת לעשות שם. נתי
 

sigalit33

New member
נתי יקרה../images/Emo24.gif

היי נתי, הבנות פה כבר בטח יודעות שאני מעריצה ענקית של טריני וסוזנה (המנחות של "מה לא ללבוש") והן עשו לי שינוי ענקי בחיים. אז סטייליסט אני ממש לא יודעת איך ואיפה מוצאים, אבל אני יודעת שאם מפנימים את החוקים מהתכנית שלהן אפשר ללמוד המון. אני וחברה נוספת הזמנו דרך אמזון את הדי.וי.די שלהן עם הכללים הבסיסיים שהן מלמדות וחוץ מזה שיצא בעברית ספר החוקים שלהן וגם בו אפשר להעזר. מכל פרק אני משתדלת למצוא איזשהו טיפ שיתאים לי והמלתחה שלי נראית אחרת לגמרי מאז שאני קונה לפי הכללים שלהן, חוץ מזה שעכשיו אני הרבה יותר נהנית מסיבובי קניות ומקבלת יותר מחמאות על הלבוש והמראה בכלל. שיהיה שבוע טוב ושקט!
 

7נתי7

New member
הי סיגלית,

יש לי את הספר שלהן,אני מעריצה ענקית שלהן אבל יש לי כמה בעיות והן מתיחסות לכל בעייה בנפרד. תמיד אני זו שהיתה הולכת עם החברות לעשות קניות ובלעדי הן לא היו מוצאות כלום. אני הייתי המובילה האופנתית אבל מאז שהשמנתי מצאתי עצמי לבושה ממש לא לעניין. אני תמיד לבושה יפה ואופנתי אבל חסר לי משהוא. אני בתפקיד די בכיר ולא יכולה להתלבש זרוק או מרושל אבל נראית לעצמי זקנה לפעמים. נמאס לי מהשחור והחלק ואני בטוחה שלמרות המידות הענקיות שאני לובשת אני יכולה להראות טוב יותר. אולי את גרה קרוב???
 

sigalit33

New member
מכירה את הבעיה../images/Emo4.gif

באמת לחבר בין הפרקים זו אחת הבעיות בספר, ברור שגם אני מתאימה לכמה וכמה פרקים בספר... לפעמים כמה מהטיפים אפילו סותרים, כשהם נמצאים בהקשר של פרקים שונים, לא? אני בטוחה שאת יכולה להיראות מיליון דולר ואפשר למצוא, גם במידות הגדולות (שאני שותפה להן), בגדים מחמיאים ולפי החוקים והטיפים שטריני וסוזנה נותנות, אני יודעת שלי זה מאד עזר. ואני גרה באיזור השרון - צור יגאל ליתר דיוק (ליד כוכב יאיר, כפ"ס והמאדאם תגיד שבסוף העולם שמאלה, למרות שבמציאות צריך לפנות ימינה
) זה עוזר במשהו?
 
למעלה