באמת לא מובן מה הפגיעה פה
רות הסבירה את הסטטיסטיקה של הופעת ניקים חדשים באופן פתאומי . אני לא צריכה שהתופעה נשמעה לי מוזרה. אף אחת מכן לא טרחה לכתוב שום דבר פה במשך חודשים ובחרה לקרוא וללמוד ממה שהבנות ותומר כותבים, בלי לטרוח לתת שום דבר מעצמה. ומסתבר שכולכן גם עשיתן את הקורס וכבר תופרות, כך שיש מה לתרום, אבל אין כנראה כוח להקליד. זה לוקח זמן והשקעה, נכון? אז אני מקבלת את הביקורת? . זה הדבר הכי טבעי בעולם שתגובות של ניקים מוכרים ידיפו ריח של אמינות בעוד שניקים חדשים יתקבלו באופן שמצריך קצת זמן. זה ט-ב-ע-י. אם אתן נעלבות מהשטויות האלה, איך אתן מתמודדות עם דברים אמיתיים בחיים? ואפשר לתרום לא רק על ידי עיצה מועילה אלא גם על ידי שאלה ודיון פורה על נושא שאינו ברור. קצת חבל שכשהסמויות סוף סוף מחליטות לכתוב משהו , הוא אפילו לא תרומה לפורום, רק ביקורת על כך שלא מאמינים לתגובות שלהן. ( איזו טרגדיה). פרסום סמוי בפורום , תופעה ידועה, לא הומצאה על ידי והיא נראית כמו השרשור הזה. אין מה לבוא אלי בטענות. אם הסמויות לא היו סמויות כל כך, אז השרשור הזה היה אמין יותר. זה שאתן לא כותבות כאן אף פעם זו באמת לא בעיה שלי. ואם כולם היו סמויים, לא היה פורום נכון? אז לומר שאפשר להיות חלק מהפורום בלי להשתתף בו ,זה שטויות. ואם מישהי בוחרת להיעלב גם מהתגובה הזו במקום להבין את הרמז ולהתחיל לכתוב פה, בחירה שלה. זה נכתב כהזמנה להצטרף ולהפוך את הפורום הזה ליותר פעיל ויותר מעניין. אבל אפשר גם להיעלב. גם דרך.