מחפשת מתכון.... :)

פופה0

New member
מחפשת מתכון.... :)

מישהו בבקשה יכול לתת לי מתכון לעוגת שוקולד חמה פרווה??????? בבקשה בבקשה בבקשה:) תודה..

silvey

New member
הנה לך עוגת שוקולד משגעת של מוצרלה

מתכון: עוגת שוקולד משגעת/מוצרלה רכיבים: חומרים לעוגה 2 כוסות קמח 2 כוסות סוכר 11/2 כוסות אבקת קקאו 1/2 כוס שמן 2 ביצים 1 כפית אבקת אפיה 1 כפית סודה לשתיה 1/2 כפית מלח 11/2 מים מהברז קרם שוקולד 3 כפות קקאו 1 כף אבקת נס קפה 6 כפות סוכר 4 כפות מים 20 ג' מרגרינה. אופן הכנה: העוגה מערבבים הכל יחד,טוב טוב, שופכים לתבנית חד פעמית מרובעת רגילה, ואופים בחום בינוני. הקרם שמים בסיר ומבשלים על אש נמוכה עד שהמרגרינה נמסה והסוכר גם. שופכים על העוגה כשהיא עוד חמה מאד. ואוכלים. הערות: ציטוט מתוך מילותיה של מוצרלה היום טעמתי עוגת שוקולד שהוכנה לכבוד קבלת שבת בגן של הבת שלי, ומה אני אגיד לכם? היתה ט ע י מ ה ההההה ומסתבר שהיא כל פשוטה להכנה, שישר הכנתי אותה לשבת, אז זה הולך ככה כדאי להוסיף אגוזים קצוצים,למרות שהעוגה מצוינת גם בלי. מקור המתכון: מוצרלה הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001

silvey

New member
מוצי, אייך../images/Emo35.gifמחכים לתשובה מלומדה../images/Emo9.gif

מוצרלה

New member
אופסססססססס עכשיו רק ראיתי

כן, כוס וחצי מים מהברז,מים רגילים. יופי של עוגה ואם מכינים ציפוי של 200 ג' שוקולד חלב עם 1 שמנת מתוקה, כשמחממים את השמנת מתוקה מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד להמסה,ושופכים על העוגה כשהיא עוד חמה. אז החגיגה גדולה עוד יותר יאמייייייי

silvey

New member
עוגת שוקולד משגעת של "מוצרלה"

הנה המתכון המתוקן עם התוספת העכשוית של מוצי... מתכון: עוגת שוקולד משגעת/מוצרלה רכיבים: חומרים לעוגה 2 כוסות קמח 2 כוסות סוכר 11/2 כוסות אבקת קקאו 1/2 כוס שמן 2 ביצים 1 כפית אבקת אפיה 1 כפית סודה לשתיה 1/2 כפית מלח 11/2 כוסות מים מהברז קרם שוקולד 3 כפות קקאו 1 כף אבקת נס קפה 6 כפות סוכר 4 כפות מים 20 ג´ מרגרינה. אופן הכנה: העוגה - מערבבים הכל יחד,טוב טוב, שופכים לתבנית חד פעמית מרובעת רגילה, ואופים בחום בינוני. הקרם - שמים בסיר ומבשלים על אש נמוכה עד שהמרגרינה נמסה והסוכר גם. שופכים על העוגה כשהיא עוד חמה מאד ואוכלים. הערות: ציטוט מתוך מילותיה של מוצרלה היום טעמתי עוגת שוקולד שהוכנה לכבוד קבלת שבת בגן של הבת שלי, ומה אני אגיד לכם? היתה ט ע י מ הההההה ומסתבר שהיא כל פשוטה להכנה, שישר הכנתי אותה לשבת, אז זה הולך ככה כדאי להוסיף אגוזים קצוצים,למרות שהעוגה מצוינת גם בלי. (תוספת הסבר של מוצרלה:- ואם מכינים ציפוי של 200 ג´ שוקולד חלב עם 1 שמנת מתוקה, כשמחממים את השמנת מתוקה מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד להמסה,ושופכים על העוגה כשהיא עוד חמה. אז החגיגה גדולה עוד יותר יאמייייייי) מקור המתכון:מוצרלה הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001

silvey

New member
עוד אחת, עוגת שוקולד מעולה

מתכון: עוגת שוקולד מעולה רכיבים: 100 ג'ר שוקולד מריר 1 כוס סוכר 1/2 בקבוק וניל 3/4 כוס קקאו 3/4 1 מים רותחים 6 ביצים 1/3 כוס סוכר 1 כוס שמן קורט מלח 2 כוסות קמח 1 אבקת אפיה 1/2 כפית סודה לשתיה קרם: 50 גר' שוקולד מריר 2 כפות סוכר 4 כפות מים מעט מרגרינה אופן הכנה: לערבב בקערה שוקולד מריר, סוכר, וניל, קקאו ומים רותחים. להמיס הכל ולקרר. להקציף את הביצים השלמות כ5-7 דקות. להוסיף מלח, סוכר ושמן. לערבב ולהוסיף את תערובת השוקולד המומס. לערבב ולהוסיף קמח, אפיה וסודה לשתייה. לאפות התבנית 26 בחום של 180. לקרם: להמס את כל החומרים ולשפוך על העוגה. הערות: הערה שלי: אני עשיתי בלי קרם ויצא מצויין. עוגה קלה להכנה ומאוד מאוד טעימה מקור המתכון: אישי-ריקי-ayatomshel הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

silvey

New member
ועוד..עוגת שוקולד-אמא של צליל ואופק

מתכון: עוגת שוקולד /אמא של צליל ואופק רכיבים: החומרים לעוגה: 2 ביצים שלמות 1/4 1 (כוס ורבע) סוכר 3 כפות א.קקאו 2 כוסות קמח תופח כף נס קפה 3/4 כוס שמן 3/4 כוס מים רותחים 1 שקית סוכר וניל לסירופ: 1/3 כוס מים חמימים קצת פחות מכפית תמצית רום אופן הכנה: מחממים תנור לחום בינוני (180 מע`). מערבבים את כל החומרים היבשים מוסיפים שמן ומים רותחים ומערבלים עד שהתערובת אחידה. מוסיפים 2 ביצים וממשיכים לערבל עד שהביצים נבלעות. אופים בתנור כ- 50 דקות. מוציאים ונותנים לעוגה "לנוח" כ- 5-10 דקות. בכוס מערבבים מים עם רום ושופכים על העוגה בעזרת כף. הערות: תבנית 26 משומנת ומקומחת משמשת בעוגה כבסיס לטריקולד. אין צורך להפעיל את המיקסר. מערבבים הכל בקערה אחת. קלה ולא יקרה מבחינת החומרים. וטעימה מאוד וזה הכי חשוב מקור המתכון: אמא של צליל ואופק הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

silvey

New member
../images/Emo3.gif עוגת שוקולד גאונית - רות יולס

עוגת שוקולד גאונית b e ll / בישול לילדים 22:37 | 10/05/04 200 גרם חמאה או מרגרינה 150 גרם שוקולד 1 כוס סוכר 1.5 כוסות קמח תופח 4 ביצים 1/2 כוס חלב 1. ממיסים בסיר על אש קטנה את המרגרינה, השוקולד והסוכר תוך ערבוב. מסירים מהאש כשכל החומרים התמזגו ונמסו. 2. מוסיפים את הקמח, הביצים, החלב בערבוב בכף עץ. 3. מעבירים לתבנית משומנת או מרפדים בניר אפיה 4. אופים בתנור בחום בינוני 45 דקות. מקור המתכון - עוגות ב- 5 דקות של רות יולס - ע"מ 119 הערות שלי: 1. אני מכניסה את העוגה לתנור קר. 2. משתמשת ב- 200 גרם שוקולד

silvey

New member
ועל מתכון של מירבלי אסור לפסוח...

עוגת שוקולד של מירבלי 1מדינת ישראל / בישול לילדים 10:14 10/05/04 חומרים לעוגה בקוטר 26 ס"מ תבנית קפיצית 5 ביצים 3/4 כוס שוקולית 3/4 כוס שמן 1 כוס קמח 1 שקית אבקת אפיה 3/4 כוס סוכר 1 סוכר וניל 1 חב" שוקולד חלב (תחליפי לשוקולד פרוה) לציפוי: 1 כוס קפה נמס ללא חלב 250 מ"ל שמנת מתוקה (תחליפי לשמנת פרוה) 200 גרם שוקולד מריר אופן ההכנה: מחממים תנור ל-180 מעלות בקערה מערבביםאת כל חומרי העוגה בעזרת מטרפה,כ-3-4- דקות ואת השוקולד שוברים לקוביות ומערבבים עם הכל מעבירים לתבנית משומנת אופים במשך 40 דקות לאחר הוצאת העוגה מכינים כוס נס קפה ללא חלב וללא סוכר ומוזגים את הנס על העוגה עוד כשהיא חמה מעל להבה נמוכה ממיסים את השוקולד בשמנת עד שמתקבל רוטב חלק אותו יוצקים על העוגה בעודה חמה יש אפשרות להגיש עוגה זו עם כדור גלידה נא לא להיבהל כשמכניסים את העוגה לתנור היא לא מגיעה אפילו לחצי התבנית בגובה אך בסיום האפיה העוגה תעלה ותתפח מקור המתכון : מירבלי

silvey

New member
טוב, אני יכולה להמשיך ולהמשיך...

החוכמה שתלמדי לחפש בעצמך
. פשוט, את נכנסת לחיפוש מתקדם למעלה משמאל, מחפשת שם של פורום, למשל, בישול לילדים, מתכונים (או נשארת באוכל חלבי ) ומקלידה בנושא או בתוכן מה שאת מחפשת (הפעם רשמתי עוגת שוקולד) ואז חיפשתי פרוה לבקשתך או מתכון שאפשר להופכו לפרוה.
. ספרי לנו מה אפית ואיך יצא, אנחנו אוהבים כאן פידבקים...

פופה0

New member
../images/Emo51.gif באמת המון המון תודה לך:)

אני מבטיחה שאחרי שאני אכין את העוגה אני אספר איך יצא לי...:) פשוט זה ייקח קצת זמן... ושוב- המון תודה!:)

ayeletba

New member
עוגה כושית משגעת של ayeletba

רכיבים: 2 כוסות סוכר 1 שקית סוכר וניל 2.5 כוסות קמח רגיל 1 שקית אבקת אפייה 6 כפות קקאו 1 כפית אבקת סודה לשתייה 1.5 כוסות מים רגילים (מי ברז) 4 ביצים 1/4 1 כוסות שמן לקרם: 4 כפות קקאו 5 כפות מים 4 כפות סוכר 50 גרם מרגרינה 1 שקית סוכר וניל (אני בדר"כ מכפילה את כמויות הקרם - דבל קרם) אופן הכנה: לחמם תנור ל- 170 מעלות. לערבב היטב את כל החומרים היבשים. להוסיף את כל החומרים ה``רטובים`` ולערבב היטב לעיסה אחידה. לאפות בתבנית עגולה 28 משומנת או בתבנית מלבנית גדולה עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש. הכנת הקרם - להכניס את כל חומרי הקרם בסיר קטן ולהמיס על אש קטנה לקרם חלק. אחרי שהעוגה התקררה מעט לצפות אותה בקרם (אפשר לצפות גם חמה). הערות: ילדים משתגעים אחרי העוגה הזאת לכן היא מתאימה מאוד כעוגת יום הולדת. טעימה גם חמה עם גלידת וניל. מקור המתכון: ayeletba/

למעלה