ועוד פשטידה-עיתון בטעם של עוד
בוביטה פשטידה דרום אפריקנית- 50 גרם מרגרינה 3 בצלים פרוסים לטבעות כף שטוחה אבקת קרי 2\1 כוס שקדים חלוטים קלופים מלח לטעם 3 כפות מיץ לימון כף אבקת סוכר 12 משמשים יבשים קצוצים 2\1 כוס צימוקים רחוצים...... יבשים קילו בשר טחון כוס פירורי לחם טרי 3\1 כוס מרק בקר או עוף 3 ביצים טרופות 3 עלי דפנה חצויים--לקישוט וטעם וריח 2\1 כוס שמנת צמחית מעט מרגרינה קשה לשימון התבנית ממיסים במחבת את המרגרינה ומטגנים את טבעות הבצל. מוסיפים אבקת קרי,בוחשים.מוסיפים את חצאי השקדים ומטגנים 3 דקות. מוסיפים מלח, מיץ לימון, אבקת סוכר. מוסיפים גם את המשמשים והצימוקים מאדים ביחד 4 דקות. שמים בקערה גדולה את הבשר הטחון. משרים את פירורי הלחם במרק עד שיתפחו סוחטים את הפירורים ומוסיפים לקערת הבשר הטחון ביחד עם תערובת הפירות מהמחבת.... מוסיפים רק ביצה אחת ומערבבים היטב. משמנים היטב תבנית פיירקס ומעבירים את העיסה. נועצים בכמה מקומות עלי דפנה. טורפים שמנת צמחית עם 2 הביצים הנותרות ויוצקים על הפשטידה. אופים 45 דקות בחום 190 מעלות. מגישים חם. מתוך עיתון בטעם של עוד.