מחפשת מקום מגורים :)

מחפשת מקום מגורים :)

היי,

אני ובעלי בשלבי חיפוש ראשוני אחר דירתנו הראשונה. אנו גרים כיום בשכירות בפ"ת, ושנינו עובדים במרכז. אני ממש אשמח לעזרתכם, איפה כדאי לחפש דירה.
אז מה אנחנו מחפשים?

1) שכונה שיש בה הרבה משפחות צעירות, לנו יש ילד בן שנתיים ועוד אחד בדרך, וזה חשוב לדעתי. מי שמכירה, אני מאוד אוהבת את רייספלד ופסגות אונו בקריית אונו בגלל שהבניינים בנויים מסביב לפארק, שבו מתרכז כל הפעילות של אחר הצהריים. אוהבת מאוד את הקונספט ואת העיר עצמה, אבל המחירים שם הם מעבר לתקציב שלנו.
2) לא חשוב המיקום המדוייק של השכונה/עיר, אבל היא כן צריכה להיות במרכז הארץ.
3) לא חשוב אם מדובר בדירה חדשה מפרוייקט או יד 2.
4) מחפשים דירת 4 חדרים והתקציב הוא עד מיליון שלוש מאות. (לא להאמין שבימינו המחירים כאלו גבוהים...). אגב, היינו והסתכלנו על פרוייקטים בצור יצחק, אבל החלטנו שלא בגלל ההרגשה הצפופה שם. אם אני לא מגזימה בדרישות, אני מעדיפה מקום יחסית מרווח.

יש לכם רעיון לשכונה שיכולה להתאים לנו? או בכלל,איך מתחילים לחפש?

רחלילי

New member
בהצלחה, קשה לי להאמין שתמצאי

לא בקיאה במחירי דירות במרכז,
כן בקיאה במחירי דירות במודיעין, שלדעתי אמורה להיות פחות יקרה מהמרכז. בסכום בו נקבת קונים במודיעין דירת 3 חדרים ישנה (סביב 15 שנה) קומה 3-4 ללא מעלית.
בהצלחה !

רחלילי

New member
המממ המממ

רק לפני שבוע הבאתי את הבת שלי לחברה בעמק איילון וטיפסנו למעלה ברגל שלוש קומות. . .

יש שכונה שלמה כזו

רק שאין לי כמובן מושג מה שמה
בניינים בני שלוש קומות שכולם בלי מעלית. נדמה לי שכל הרחובות קרויים על שם שופטים.

Elanor Rigby

New member
הייתי בטוחה שכבר לא בונים ככה

איזו בורות, דודה שלי גרה ברח' הזה...
לנו יש במודיעין דירה בקומה 2 בלי מעלית, וכל הבניין הוא שתי קומות. ומשום מה היה נדמה לי שבנו רק ככה במודיעין.
נראה לי לא הגיוני לבנות 4 קומות בלי מעלית היום.

סנופה

New member
לא בטוחה שהיום בונים ככה

אני גרתי שם לפני 9 שנים (אבוי, אבוי לזקנה...)
בבניין שגרתי בו היו 3 קומות, בלי מעלית

Elanor Rigby

New member
ואיפה יש 4 קומות בלי מעלית?

הבתים הישנים במודיעין בני 15, אליהו הנביא עוד יותר חדשים מזה בהרבה... 3 קומות מילא, אבל 4 נשמע לי מוזר.

yoyo10

New member
יש קומה 3 בלי מעלית

גרתי בכזאת בשכירות במשך 3 שנים

שקדייה

New member
אם את אוהבת את קרית אונו

חפשי דירת 4 חדשים ישנה בקיראון.
גם שם הדירות בנויות סביב פארק, וסביב גינות וחורשה ששם מתמקדת פעילות אחה"צ. יש שם הרבה משפחות עם ילדים וזו שכונה נהדרת.
אגב, דירות ה-4 חדשים שם הן הרבה יותר מרווחות מהדירות בבניה החדשה בהן הסלונים ענקיים אבל החדרים פשוט פיציים ובלתי אפשריים למגורים.
עוד יתרון של קיראון- בעיקר של רחובות צה"ל ואיריס, זה רצף טריטוריאלי גדול מאוד ללא כבישים, מה שמאפשר לילדים אוטונומייה רבה בגיל צעיר יחסית (נכון שהיום קשה לך לחשוב על זה, אבל כשהם מגיעים לגיל בי"ס ופתאום יש אפשרות ללכת ולחזור לבד מביה"ס, ומחברים- זה מאוד מקל, וגם כייף גדול עבורם)

לדעתי את יכולה למצוא דירות נחמדות בתקציב שלך.

שקדייה

New member
טוב, חיפשתי גם.. וממש אין כלום.

כנראה עוד אנשים הבינו את הפוטנציאל...
הדבר הרלוונטי היחיד שראיתי עולה 1,6 וגם זה מתיווך........ אני קצת בשוק מהעלייה.....

אין מושג איך לחפש, אולי לעשות שם סיבוב ולנסות להבין אם יש מצב או לא..
אולי מתיווך, ואולי גם זה כבר חמק מעבר להישג יד.... (אפרופו כל השרשורים על האם כדאי לקנות נכס במצב השוק היום....)

Noich80

New member
במודיעין כאמור אין חיה כזו

אלא אם את מעוניינת באחת השכונת החדשות- יש קבוצות רכישה כאלה ואחרות שהדירות בהן נמכרות בזול יותר.

בב"ש את יכולה לקנות דירה גדולה בסכום הזה.

mikadany

New member
מה עם חולון ?

עיר ידידותית לילדים, עם יציאה טובה לצירי תנועה מרכזיים, ולדעתי אפשר למצוא דירות נחמדות (אם כי לא ממש חדשות) בתקציב.

1Shir

New member
לא הבנתי למה הקסדה

קשה לי להאמין שהיא בתקציב
אבל עיר הכי מושקעת ומרכזית שיש
חולון מדהימה (ואכן קצת משעממת בחלקה... אבל נראה לי שזה מה שהכותבת מחפשת)

למעלה