מחפשת מקום לפרוק..
ולקבל קצת תמיכה וחיבוק.. הייתי השבוע אצל רופא ומסתבר שיש אפשרות שאני צריכה לעבור ניתוח.. נכון זו רק אפשרות ועוד כלום לא סופי וכלום לא ברור, אבל זה כבר הכניס אותי לסרטים. לא שאני מפחדת מהניתוח (טוב נו, זה גם נכון) אבל עיקר הסרטים הם מזכרונות עבר שיש לי על וסביב שני ניתוחים שעברתי בילדות (בגיל 7 ובגיל 14) נכון זה היה מזמן אבל הם היו ניתוחים מאוד טראומטים עבורי.. אז לא היה את כל מערך ההסברה וההכנה והאמפתיה ובית חולים מיוחד שיש לילדים.. לא שאלו אותי, לא הסבירו לי, עזבו את זה שביצעו בי פעולה רפואית בלי הרדמה..
<בטני מלאה על רופאים, אני יכולה להמשיך בלי הפסקה..> בקיצור, מתחילת השבוע אני מוצפת בזכרונות של הילדה הקטנה חסרת האונים.. נכון היום אני גדולה ואני יכולה לשאול ולהתיעץ ולהחליט, ובכל זאת.. הכאב שלי מאז כ"כ גדול שהוא עולה עכשיו.. אני בטיפול פסיכולוגי ובעבר עיבדתי את נושא הניתוחים, והנה זה שוב מגיע.. בעיקר אני עצובה מאוד, חסרת סבלנות ועצבנית (זה אותו הדבר, לא). אה כן, וגם מרגישה מאוד לבד... תקופה של חוסר ודאות מחכה לי, ברור לי שאני אעבור אותה, אני רק לא יודעת איך.. החיים צריכים להמשך.. רק רציתי לפרוק, לא מצאתי מקום מתאים יותר מהמקום הזה.. אני בנאדם אופטימי מטבעי, עם כח רצון ויכולות להתמודד עם כל מה שמגיע (מנסיון, לא סתם אני כותבת את זה). אבל עם זה - מאוד מאוד קשה לי להתמודד.. אז מסתבר שאין לי ברירה כנראה, זה השעור הנוכחי שלי, זו ההתמודדות שלי לתקופה הקרובה - להמשיך עם החיים כמה שיותר בשגרה.. אם אצטרך ניתוח - זו תהיה התמודדות נוספת, שכרגע רק כשאני חושבת עליה עולות דמעות ופחד ואין מצב שאני משחזרת שוב את "החוויות" האלה.. נכון תגידו - אפשר שהשחזור הפעם יהיה חיובי, יהיה תיקון.. אבל מבחינתי - אני לא רואה את עצמי במסדרונות האינסופיים האלה מובלת לחדר ניתוח.. ו..מאוד קשה לי בימים האחרונים, כבר אמרתי? תודה על ההקשבה...
ולקבל קצת תמיכה וחיבוק.. הייתי השבוע אצל רופא ומסתבר שיש אפשרות שאני צריכה לעבור ניתוח.. נכון זו רק אפשרות ועוד כלום לא סופי וכלום לא ברור, אבל זה כבר הכניס אותי לסרטים. לא שאני מפחדת מהניתוח (טוב נו, זה גם נכון) אבל עיקר הסרטים הם מזכרונות עבר שיש לי על וסביב שני ניתוחים שעברתי בילדות (בגיל 7 ובגיל 14) נכון זה היה מזמן אבל הם היו ניתוחים מאוד טראומטים עבורי.. אז לא היה את כל מערך ההסברה וההכנה והאמפתיה ובית חולים מיוחד שיש לילדים.. לא שאלו אותי, לא הסבירו לי, עזבו את זה שביצעו בי פעולה רפואית בלי הרדמה..