מחפשת מכנס דחוף

מחפשת מכנס דחוף

כל השנים הללו לא העזתי ללבוש מכנסיים .. כמו שאומרים יצאתי מהארון יש לי רגליים בעתיות ביחס לחלק העליון של הגוף אני מחפשת מקום שאפשר לקנות בו מכנסיים שיחמיאו לי .. אני לי מושג איזה מידה אני אבל אני שמנה מאוד לא מלאה ואל שמנמונת אפילו מקום של מעצבת העיקר שיהיו מכנסיים שיתיאמו ויחמאו בבורדו ההיתי ולא מצאתי , בעונות ניסיתי בדיזנגוף סנטר וזה היה כמעט אמרו שניגמר להם במידה שלי.. תודה מראש אלמוג

Agnetta

New member
יש את "ציפי סיקסטיז"

ביפו, שהרבה בנות המליצו עליה, ויש לה מלא מכנסיים בכל המידות. וחוץמזה שאלה אליך? את מחפשת מכנסיים מחויטות או על גומי? כי מכנסיים על גומי יש מלא בבורדו ואני בטוחה שיש שם מידות גדולות שיכולות להתאים לך. תנסי להסתכל אצל "אישה אישה" - רשת אופנה, תסתכלי אצל "רובנס" ברחוב אבן גבירול ותנסי אולי את קדם ששון בצפון דיזינגוף.

מכנס שלא יראה פשוט מידיי

צמוד למעלה ומתרחב למטה שיהי אפשר ללכת איתו לעבודה ,, וגם לצאת לבלות

גם ממליצה עם בורדו

קניתי לפניכמה חודשים מכנסיים שחורים, מתרחבים למטה (גזרת פעמון), גומי למעלה. הם משמשים אותי כמעט לכל אירוע ומקום, לעבודה ולבילוי. מאוד מחמיאים לגוף ומאוד מאוד נוחים.

DREAM111

New member
אני קניתי אצל נאוה מכנס שחור /

וטוויד מאודיפים שמחמיאים לגוף. המבנה שלו הוא גומי למעלה והוא נופל בגיזרה ישרה למטה. ממליצה בחום הם גם מאוד נוחים.

שלום לכולכם,מזמן לא כתבתי,בקשר

למכנסיים,העונה הזו תפרתי ומכרתי מכנסיים עם גומי ויורדות ישר למטה,בגיזרה מאוד טובה במחיר 150-180 תלוי בבד,ועכשיו אני מוכנה לתפור לך אישית לפי המידות שלך אבל.......אני בירושלים. ואני רוצה להגיד לכם שאתם אחלה פורום,מידי פעם אני קוראת ונהנת מאוד.

יש בדיזנגוף סנטר

את "מתוקה".... איפה שבודי שופ...ממשיכים כלפי מעלה מעלה.....לא רחוק מפיצה עגבניה. יש לה את כל הסיגנונות...מבוגר/ צעיר, צבעוני/ חלק אני מצאתי שם כמה דברים ואני מאוד מאוד קשה בבגדים מומלץ

מותק71

New member
אירית אלון ועוד

מלא מלא מכנסים מכל המינים והצבעים הם מעצבים במיוחד למידות גדולות נודע לי מהמעצב אלון יושבים בבית חירות גם טל מונסון - בשפע בסגנון חופשי ושונה גם נסי אצל חיה'לה - עין שריג תל מונד תתקשרי לשאול מידות כולם במחירים מעולים מקווה שעזרתי

טל לי1

New member
אם את לא מוצאת מכנסים תנסי אצל

אטי יעקובסון בראשון לציון היא תתאים לך מכנסיים בהתאם למידות שלך חבל"ז ממליצה בחום .

למעלה