מחפשת מחשב נייד

מחפשת מחשב נייד

היי, אני סטודנטית. מחפשת נייד למטרות בסיסיות ביותר- אופיס, צפייה בסרטים, מוסיקה, אינטרנט וזהו. לא משתמשת בתוכנות גרפיות/ משחקים כבדים/ תוכנות עריכה וכו'.... 1. מה המעבד הכי פשוט שהייתן ממליצות עליו? האם אפשר להסתפק בסלרון לצרכים שלי? 2. מה דעתכן על המחשבים הבאים: ACER Aspire 3614WLMI Fujitsu AMILO L7300 Fujitsu AMILO PRO V2030 1.5Ghz 3. האם יש עוד מחשבים שהייתן ממליצות עליהם לצרכים הללו חוץ מibm (לא אוהבת...) תודה רבה * אה לגבי התקציב- בסביבות ה5000.

Jan22

New member
תראי ..

לשימושים של אופיס ,גלישה וסרטים אפשר להסתדר טוב מאוד עם מעבד הסלרון M ובכך לחסוך עד 1000 ש' ;במידה ואת מתכוונת להפעיל בעתיד יישומים יותר כבדים אז מומלץ לקחת פנטיום M. כל אחד מהניידים שציינת יענה לך לדרישות ;האספייר 3614 נייד מצויין עם מפרט טוב ומחיר נוח .

מה לגביי אייסר בכלליות מול פוג'יטסו

? מה אתן חושבות על החברות הללו?

Jan22

New member
../images/Emo26.gif

אהבתי את הכינוי שלך ..מאוד מקורי חביבי ;הן אייסר והן פוג'טסו חברות מובילות בתחום הניידים ולהשוות ביניהן היא לא אופציה ,מה שכן ,אפשר לראות שההצעה של אייסר עם ה1.6 בהחלט טובה .

ilil4444

New member
מותר

ואני אוכל לענות שזה אקט פמיניסטי, אבל אז אני גם אאלץ לשאול אותך למה אתה כותב רק בלשון זכר....:) המון תודה על העזרה!!

Mיקי_

New member
אילאיל, את מכירה את הנייד שלי

המחשב (הסקסי) שלי הוא פוגיטסו amiloM7440G, והוא מחשב נהדר. בדיעבד הייתי קונה היום LG LE50 ה1.7/1.73 ולא ה1.4 כמובן! (הוא מגיע עם 3 שנים אחריות אז אל פחדי מהמחיר, זה המחיר שממילא את מוסיפה לאחריות של הפוג'טסואים) בכל מקרה על האמילו 7300 לא הייתי הולכת הוא כבד ויחסית מיושן. את יודעת איך לפנות אלי לעצות אישיות, תאמיני לי שאני מכירה טוב את הצרכים שלנו

Ixion

New member
זה לא קצת הסחפות?

ז"א, סבבה, "גירל פאואר". אבל אם בחור הוא זה שעונה לך (וזה לא משהו שאי אפשר לדעת) - אז עונים בהתאם, לא?

Mיקי_

New member
אני אשאיר את זה לאילאיל לענות לך

אבל במילה אחת לא. בשלוש מילים, זו לא הסחפות.

ilil4444

New member
הסחפות?

אני לא מדברת לבחור ספציפי בלשון נקבה, אבל ביקשתי עזרה מכולן, אני לא רואה למה לא לפנות לרבות בלשון נקבה... בכל אופן תודה על התגובות (כן עליתן על זה, יש לי שני ניקים, ת'נקס מיקי...) אני יודעת שבד"כ ההמלצות כאן הולכות לכיוון אל תפחדי מהעלות הגבוהה זה שווה את זה, אבל הצרכים שלי לא באמת גבוהים כל כך...

Mיקי_

New member
זו את שכתבת בכינוי הזה

זה לא שלא הייתי עונה לך אם לא הייתי יודעת מי את... (פשוט מקדישה לך פחות זמן ותשומת
) אבל מהרגע שענית באילאיל4444 נראה לי מטופש לכתוב לך כ"מחפשת מחשב יקרה"...
בכל אופן, אני אסביר את עניין העלויות יותר טוב מחשב בלי אחריות לשלוש שנים כסטודנטית זה לא רעיון טוב. אם תוסיפי למחירי הפוג'יטסו את תוספת האחריות תגלי פער קטן לטובת הLG(!) במחיר. אני הבן אדם האחרון שתגיד משהו רע על הפוג'יטסו המקסים שלי... הוא מעולה לסטודנטים, ואת בעצמך רואה כמה אני מסתובבת איתו ואוהבת אותו. ועדיין אם היום הייתי צריכה לקנות נייד הייתי קונה את הLG זה גם היה יוצא לי פחות כסף בסופו של דבר ויש לו כמה ייתרונות קטנים על פני הפוג'יטסו שאם הם במסגרת המחיר שלי למה לא ללכת עליהם? פני אלי בפרטי (את יודעת לאן) ואני מבטיחה להסביר לך יותר לעומק. יש לי ניסיון ולא אכפת לי לרתום אותו לעזור למישהי מקסימה כמוך (בכל הכנות) גם אם זה על זמן לימודי המבחנים שלי
פשוט לעקוב פה אחרי הפורום זה באמת גזלה של זמן... וזה מה שמבדיל אותך בעיני מ"מחפשת מחשב" ל"אילאיל4444" בעיני.

Jan22

New member
אין מנוס ..שיעור קטן

לאנשים מסוג זכר אומרים "אתם" ; לאנשים מסוג נקבה אומרים "אתן" ; מה קשור אקט פמיניסטי !?

ilil4444

New member
יש כאן גם אנשים

מ"סוג" זכר וגם נשים "מסוג" נקבה, כפי ששמתי לב, לא?

Jan22

New member
איזה יופי

מפורום מחשבים ניידים הפכנו לפורום פמיניזם ושות' LTD .

למעלה