מחפשת מחשב נייד

Ixion

New member
את לא מותקפת.

תקראי את התגובה שלי. וכן, אני כן בודק מקומות לפני שאני עונה. כשאני בא לענות ולעזור למישהו בפורום הזה, אני בודק לפי הסינטקס או הדף האישי שמדובר בגבר או אישה; אני כן מפעיל שיקול דעת בפורומים אחרים; וכן, כשיש מולי שלוש בנות אני מדבר במין נקבה ("אתן, שלכן"). אני לומד עיצוב גרפי - ע"פ דבריך זה נראה כאילו מבחינה סטטיסטית, אני אמור להיות כבר אישה. אני לא!

ilil4444

New member
אתה מדבר כאילו פגעתי באיזו גבריות

שלך או משהו... למה מבחינה סטטיסטית אתה אמור להיות אישה? מה הקשר בכלל בין זה שאתה לומד עיצוב גרפי ללהיות אישה? על מה אתה מדבר?

Ixion

New member
וואו פמיניסטית שלא מכירה

את כל הדעות הקדומות. לאן הגענו. מבחני קבלה לעיצוב גרפי: 80% בנות. מצטער אם גם זה לא היה ברור. כן, פגעת בי. לא קשה או משהו, אבל מספיק בשביל שאני אחזיר לך תשובה. זה שזה נראה לך שובניסטי מצידי לענות לך בחזרה זאת בעיה שלך.

ilil4444

New member
אני לא הולכת להתנצח איתך

ולנסות לרדת עליי שאני לא מכירה דעות קדומות זה סתם שפל. אבל למה נראה לך שאם יש רוב נשים המקצוע שאתה לומד זה הופך אותך לאשה? אולי אתה חושב ככה. אני בהחלט לא חושבת ככה.

Ixion

New member
סובבת את הנושא

אם לא הבנת אז לא משנה. כבר נמאס להסביר את עצמי אליך

Ixion

New member
כן, השוני רק,

שאת לא מסכימה עם 97% מהאוכלוסיה בישראל.

ilil4444

New member
מאיפה הנתונים הסטטיסטיים האלה

וממתי הרוב מחליט מהו צדק ומהו דיכוי?

נסחפם לגמרי עם השרשור הזה

אתם/אתן כל אחד יכתוב איך שבא לו, זה לא בדיוק המקום לדיון הזה.

duduamar

New member
לא מבין למה הויכוח הזה נהיה

שוביניסטים נגד פמיניסטיות... בלשון העברית - כשאת פונה לקהל מעורב - נכון לפנות בלשון זכר רבים... זה הכל. לא חושב שזה שוביניסטי... פשוט ככה זה :) אין לי שום דבר נגד נשים, ההיפך - אני מעדיף אותן מגברים

ilil4444

New member
אין דבר כזה ככה זה

דברים נעשים מסיבות מסויימות, וגיבוש שפה שמעצימה מגדר אחר על פני השני נעשית כחלק מתפישה פטריארכלית כוללת המתייחסת לעולם מנקודת מבט גברית...

duduamar

New member
אז התלונות לאקדמיה ללשון...

אני בסך הכל מדבר עברית תקינה, זה פשע ?

duduamar

New member
../images/Emo6.gif

אם זה כל הויכוח - ראוי לדעתי להעביר אותו לפורום לשון... בטוח יש אחד כזה בתפוז (לאיזה נושא אין פורום בתפוז?)

ilil4444

New member
בוודאי שזה לא פשע

העברית כמו שנאמר, היא סקסמניאקית... היא מחוברת בצורה כזו שלא מאפשרת לדבר בצורה שתכלול את כל המגדרים. אתה יכול לדבר איך שנוח לך... ואני אדבר איך שנוח לי...

duduamar

New member
בכיף... אין לי שום בעיה עם זה.

אני אף פעם לא הייתי מאלו שמתקנים את אלו שמדברים קצת שגוי.. לדעתי מה שחשוב זה שמבינים אחד את השני, הרבה יותר חשוב מאשר האם מקפידים על כל חוק לשוני שיש.

Mיקי_

New member
../images/Emo45.gif ואין סיבה לשתף פעולה עם שפה

פוליטית מגדרית שכזו. זכותן של נשים לסרב לקוד פעולה של שפה אה-שיוויונית.

Ixion

New member
פוליטית מגדרית?

יש לך מילה אחרת שפונה לשני המינים?

ilil4444

New member
אין מילה כזו

וחבל. בינתיים אנו חופשיות למחות ע"י דיבור בלשון נקבה

Ixion

New member
למחות\לפגוע

פוטטו, פוטאטו. אם כבר להשתמש באיזה מילה שבא לכן...

למעלה