מחפשת מגפיים...

faruk2000

New member
מחפשת מגפיים...

איכותיים, שחורים, קלאסיים עם עקב קטן, רק שלא בא לי לקחת עליהם משכנתא.

יש למישהי טיפים/רעיונות?

כמו שכתבתי בשרשור אחר - בי יוניק

הקולקציה שלהם השנה מאוד עדינה וקלאסית.
ונדמה לי שגם לוינס קמוטו יש כמה דגמים עדינים השנה.

yakimoon

New member
אביגיל האם היית ממליצה להזמין דרך האתר שלהם?

ראיתי את הדגם הזה
http://www.b-unique.co.il/product/64,59,697.aspx

ויש לי חוסר בנעל בובה בצבע שחור

אם הזמנת- איך השירות?

לא הזמנתי

אני חובבת קניות ברשת, אבל תמיד תמיד מעדיפה, אם אפשר, למדוד. אז כשמדובר ברשת ישראלית עם חנויות שבסה"כ נגישות לי אני מעדיפה לנסוע ולראות במו עיניי.

תובל28

New member
ראיתי את המותג בקניון הזהב והמוכרת...

התחילה לספר לי שהם נחשבים נעליים אורטופדיות ושמקבלים תעודת אחריות ואישור שהנעל נחשבת אורטופדית

יש מצב?

ובכלל האם המגפיים שלהם הם באמת מאיכות טובה ויחזיקו יותר מעונה אחת? כי במחיר הזה (אני ראיתי ב-800 ש"ח מגפיים שאהבתי) הייתי שמחה לנצל אותם לפחות שתי עונות,אפשרי לדעתכן?

אני חייבת להודות שמעולם לא עלה בדעתי לבקש

תעודה שמעידה על מידת האורתופדיות של הנעליים
כך שאין לי מושג. מבחינתי נעליים נוחות, עם סוליה טובה (מרופדת מספיק, בלי עקב גבוה מאוד או דק מאוד) ושמתאימות למבנה כף הרגל שלי - זה לגמרי מספיק.
והאיכות, לפחות מנסיוני, מצוינת. הסנדלים שקניתי אצלם השנה נראים חדשים לגמרי למרות נעילה מאסיבית ואין ספק שיהיו טובים גם לשנה הבאה, ואולי גם לזו שאחריה.

תובל28

New member
טוב נו שכנעת אותי

לא היה לי מושג שיש בכלל דבר כזה "תעודת אורטופדיות" עד שהיא דחפה לי אותה בהתלהבות....

את יודעת מה ההבדל במחיר בין החנויות לאינטרנט?

@יעל@

New member
אגב...

נעלי נוחות, ולא אורטופדיות. המונח אורטופדי הוא מונח מטעה. נעליים אורטופדיות הן נעלים שנוצרו במיוחד למבנה הרגליים שלך, ואמורות לטפל בבעיות של הרגל.

כן גם בעיני בי יוניק מאוד נוחים. אבל אם כואב לך להוציא סכום כזה, חכי לסופונה.

ועוד רעיון: באתר המגפיים עולים קצת פחות.

candy77091

New member
לזה את קוראת בלי לקחת עליהם משכנתא?

כנראה שהמחירים של משכנתא על נעלים מבחינתי הם שונים

בעיניי 550-650 ש"ח למגפי *עור* זה בלי משכנתא

רוב מה שאני פוגשת בשנים האחרונות עולה קרוב לפי שתיים מזה (השבוע פגשתי זוג חמוד בניין ווסט. 1200 ש"ח. באלדו ראיתי מגפיים ב 800-900. אצל מעצבים קטנים יותר אני בכלל לא רוצה להגיד באילו מחירים נתקלתי.)
וכיוון שמדובר במגפיים קלאסיים שאמורים בהחלט להחזיק 2-3 עונות, זה נראה לי סביר.

Cafe Latte

New member
גם בעיני. מצד שני,

יש לי מגפיים אהובות מאלדו, שלפני משהו כמו 5 שנים, עלו שם 900 ש"ח. עדיין אהובות, ונראות מצוין. בדיוק חושבת על לקנות להן חברים לחורף הנוכחי
יש המלצות?

candy77091

New member
אף פעם לא קניתי מגף ביותר מ300

ש"ח מצד שני אני מעולם לא קניתי בתחילת עונה..
ויש לי מגפיים שהחזיקו גם יותר מ3 עונות.
קניתי פעם במרקו בסוף עונה ,בדיורין בגזית(ראשונה ואחרונה הם נהרסו לי הכי מהר) בנעלי גלי

דווקא החנויות שציינת אני לא מתקרבת אליהם.יקר וממש לא נוחות בעיני..

נו, 550 לזוג זה פחות מ 300 למגף

ולפעמים צריך בתחילת העונה. ולפעמים סתם רוצים ומעדיפים לא לחכות (כי אז יש סיכוי שתגמר המידה), וזו גם שאלה של כמה את מוכנה לשלם על איכות - וכמה את מוכנה לשלם על עיצוב.
טווח המחירים הוא מאוד גדול. ממה שאני רוצה סביבי - 550-600 זה די באמצע הסולם. אפשר לקנות בפחות ואפשר ביותר. זה ממש לא בקצה העליון של הסקאלה, איפה שנמצאות המשכנתאות והכליות

candy77091

New member
טוב ההסתכלות שלי על קניות היא אחרת

אין אצלי כזה מצב של "צריך בתחילת עונה".
"דחיית סיפוקים "שלי כנראה ממש חזקה..
חוץ מזה שתמיד אני חושבת בסוף עונה אם אני צריכה איזה זוג לעונה הבאה

אם בעיני לא שווה לשלם יותר מ300 ש"ח על זוג מגפיים אז אני אסתדר ולא אקנה בתחילת עונה.

SimplyMe1

New member
גם אני ראיתי אתמול מגפיים של בי-יוניק

יש להם המון דגמים מעניינים ויפים, רובם סוג של מגפי בוקרים, מבחינת סכומים-הם בסביבות ה500 ש"ח+ ממה שהתרשמתי.
http://www.b-unique.co.il/product/64,61,733.aspx -זה הזוג שאני נטרפתי עליו. בול בצבע הזה, רק שאני אחכה להנחות שיפציעו עוד חודשיים-3 ככה.

SimplyMe1

New member
והנה זוג נוסף שממש אהבתי אותו, בייחוד בגלל

הקיפול הצבעוני, אך הבעיה העיקרית של הנעליים שלהם היא סוליה מעץ.
חוצמזה שזה זלזול בלקוחות- לגבות סכום כ"כ גבוה על מגפונים ולא להשקיע בסוליה איכותית שמונעת החלקה.

http://www.b-unique.co.il/product/64,61,769.aspx

Dr T noki

New member
אני אהבתי את זה, בגלל הצבע

מקווה שהקישור יעבוד -
המגף שאהבתי

וגם היה די נוח

לא היה להם את המידה שלהם, התבאסתי. מחכה גם שירדו המחירים, תמיד באמצע עונה יש מכירות סופונה.

efroch99

New member
תחכי, גם ככה, אם תקני עכשיו

זתם תתבאסי שהן יושבות מיותמות בארון... איזה חום בנובמבר!

למעלה