מחפשת חלקי מישרה

anonumous

New member
מחפשת חלקי מישרה

שלום, אני יודעת שאין בהיי טק חיה כזאת אבל בכל זאת - אני לא ממש יכולה לעבוד במשרה מלאה מה שאומר שפסלתי כמה משרות בלי ללכת אפלו לראיון או בשלב הראיון. אני עובדת על ASP כבר הרבה זמן ויש לי נסיון די מקיף בעולם האינטרנט. אני לא ממש מתה על זה אבל זאת פרנסה לא רעה. אם משהוא שומע על חלקי משרה או עדיף - מהבית ,בבקשה תגידו משהוא בפורום או תשלחו לי מסר. אגב - אני לא ממש רואה את עצמי יושבת ליד המחשב ומתקתקת עד גיל 65, מה אני יכולה לעשות? מבחני התאמה זה המון כסף, השאלה מה אפשר לעשות בעולם שזה לא תכנות ולא דורש תואר שני במנה"ס או עור של פיל ומרפקים של חזיר? יש דברים כאלה בכלל? רעיונות? משהוא?

arielTsport

New member
ניצול שרשור - asp.net

שלום לכולם, עקב מצוקה אישית קשה מאוד, אני מפרסם את הנושא הזה כאן. אני אמור להגיש ליום ראשון הקרוב עבודה ללימודים בASP.NET. מכיוון שאין לי ולו טיפה של זמן להכין את העבודה (או ללמוד את השפה... ככה זה כשלא מגיעים) אני זקוק נואשות לעזרה, כזו שתעלה כסף... פרטים על העבודה ניתן למצוא כאן: http://www.egozi.net/tzur/martim/avishayASP/ASPacrobatFiels/AspNetProject.zip בקיצור, מי שיודע ASP.NET ברמה טובה+ ומוכן לקבל עבודה תמורת תשלום ראוי , אשמח אם ישלח לי מסר אישי או מייל [email protected]. המון תודה, אריה.

hanankh1980

New member
שלום לך !

שמי חנן. אינ חושב שאת יכולה לפנות לאתר שלי. שם תמצאי תשובות לאתגר שלך. מכיוון שאסור לפרסם פה את האתר אני אשאיר את הכתובת שלי. [email protected] תצרי איתי קשר ואז אשלך לך את הקישור לאתר שלי. שיהיה לך בהצלחה !

® רן

New member
אסור לפרסם את האתר?

אני מקווה שזה לא בגלל שהאתר מפנה למשחקי פירמידה, "שיווק רב שכבתי" ושאר מעשי נוכלות...

hanankh1980

New member
שלום לך רן שמי חנן

כן רן זה אכן מעשי נוכלות :) בגלל זה אני מציע עזרה !

למעלה