מחפשת המלצות

siriusgirl

New member
מחפשת המלצות

שלום לכולם,

ההורים חוגגים בקרוב יום נישואים (25) ואני רוצה להזמין להם מקום במסעדה, אלא שזה לא תחום ההתמצאות שלי.
אני מחפשת מקום סופר איכותי (שניהם מבינים באוכל), כשר למהדרין (זה האתגר
), בשרי (אבל לא מקומות שהם "גריל משודרג". כלומר, אבא שלי יהנה מאד ממקום שמשקיע בבשרים נטו ואז התוספות הן סטנדרטיות-אורז/תפו"א רגילים, שזה מה שראיתי בתפריטים ברשת עד כה, אבל אמא שלי לא תהנה מזה. היא יותר טיפוס של ה"מסביב". אבא שלי שונא חלבי ודגים אז הכיוון הוא בשרי), באזור המרכז (ת"א והאזור. בשביל משהו ממש טוב, יש מצב שאצליח לארגן) ו-אין לי מושג אם זה אפשרי, מקום שאוכל להזמין מראש עבורם והחיוב ירד מהחשבון שלי (יש בכלל אפשרות כזו?)

תודה רבה מראש לעונים

trilliane

Well-known member
מנהל
בשרי סופר איכותי כשר למהדרין בת"א? אני אופתע אם יש חיה כזאת

trilliane

Well-known member
מנהל
ככלל, המקומות הסופר איכותיים אינם כשרים, בפרט לא למהדרין

למעט אולי קייטירינג לאירועים. אישית עוד לא יצא לי לאכול בשרים סופר איכותיים במסעדות כשרות. הפסקתי להזמין בהן סטייקים כי גם כשמבקשים מדיום מקבלים לפחות דרגת עשייה אחת מעל...
בירושלים אני יודעת שיש יחסית הרבה מסעדות כשרות למהדרין, אז אולי יש ביניהן גם כאלה מוצלחות. בת"א התרשמתי שרוב המקומות הכשרים למהדרין הם מסעדות עממיות יותר, פיצריות וכיו"ב.

אדוני ורושפלד פתחו 2 מסעדות כשרות בבתי מלון. הראשונה

בתל אביב, במלון קרלטון כמדומני ושל רושפלד במרינה בהרצליה. לא זכורים לי השמות אבל מניחה שאפשר למצוא בגוגל. זו לא המלצה אישית כי לא אכלתי שם אבל שווה בדיקת תפריט ודיווחים באתר מטעמים.

trilliane

Well-known member
מנהל
שנקראת "הרברט סמואל הרצליה- כשר"... (לו רק נכנסת לקישור)

קליספרה

New member
יש את המסעדה בקומה האחרונה של עזריאלי

נראה לי גם רומנטי ליום נשואין לא?
וביפו היתה גם את לה רלה ג'פה. אכלתי שם פעם אחת באמת מזמן והיה טוב מאוד אבל זאת לא ממש המלצה.

siriusgirl

New member
תודה,

מחיפוש ברשת, נראה שהיא לא כשרה למהדרין (המסעדה בעזריאלי), את יודעת אולי אחרת?

trilliane

Well-known member
מנהל
רק שים לב שגם הם לא כשרים למהדרין (זה מה שהיא ביקשה)

אבל אם אתה אומר שהם לא רעים ארשום לעצמי את ההמלצה לאחת היציאות עם המשפחה (אוכלים כשר... אבל מסתפקים בכשרות רגילה, תודה לאל).

salo22

New member
למהדרין ?

הפורום לא מוצלח לנושא הזה, עדיף להתייעץ בפורום דתיים, אני חושב. מיט אנד ווין בהרצליה ודקה הן מסעדות כשרות וגם אלו שצויינו של אדוני ורושפלד במלונות, אבל לא נראה לי שאחת מהן ברמת כשרות למהדרין, אולי מיט.

siriusgirl

New member
תודה, אנסה באמת גם שם.

ניסיתי פה לכתחילה, כי פה אנשים ככל הנראה מנוסים יותר ו"מבינים" יותר באוכל ואני לא מחפשת המלצות למסעדות טובות אלא *ממש* טובות. אני טועה אם אני חושבת שעדיף כלום מאשר בילוי במסעדה סתמית או רק טובה
? שואלת בכנות.

trilliane

Well-known member
מנהל
אכן, רק שאנשים פה מנוסים בעיקר באוכל לא כשר...

ולמסעדות כשרות יוצא שמגיעים לפעמים, אבל כשרות למהדרין (שנדירות יותר מלכתחילה) פונות בעיקר לקהל דתי מסוים שלהערכתי לא נמצא כאן. המלצות למסעדות טובות ממש יכולת לקבל כאן בשפע, אבל את מחפשת כשרות למהדרין, וכפי שכתבתי, זה לא כ"כ משתלב יחד (אולי בין היתר כי הפיינשמייקרים לא אוכלים כשר למהדרין, ואוכלי הכשר למהדרין לרוב לא פיינשמייקרים).

salo22

New member
אין *ממש* טובות

למרות שלכל אחד הסטנדרטים, ההעדפות וגם חשיבה סובייקטיבית לחלוטין מה לכאורה טוב
אני בהחלט לא הייתי נותן מתנה כזו של ארוחה במסעדה כשרה למהדרין או כל מקום אחר, אלא אם יצא לי לנסות ולהיות בטוח באחוזים גבוהים שהמקום ראוי לבחירה. אולי כדאי באמת לחשוב על מתנה יפה אחרת..

למעלה