מחפשת דרך-

sabbine

New member
מחפשת דרך-

ללמוד כיצד לסלוח לעצמי על כל הטעויות הקשות שעשיתי בחיים, כיצד לאהוב את עצמי כיצד לחיות עם עצמי והעבר שלי בשלום בקיצור כיצד לחיות באהבה שמחה וסליחה כיצד והיכן אוכל ללמוד את הדברים האלו?

אהלן סבינה../images/Emo140.gif

את יודעת.. מבחינתי לפחות אין דברים שאני מחשיבה כ"טעות"... אני מחשיבה את הדברים כהתנסות שממנה למדתי מה אני רוצה להיות ומה אני לא רוצה..
העבר שלי - עבר.. תם ונשלם... עכשיו יש הווה לחיות, ובצורה הכי טובה שאני יכולה ויודעת..
לאהוב - זה רק לאפשר לכוח האהבה הזה שנמצא בתוכך מלכתחילה, לבוא לידי ביטוי ביומיום, מבפנים החוצה. לשמוח - בררי עם עצמך מה את אוהבת לעשות, מה משמח אותך באמת, מה עושה לך טוב.. ועשי.. למי את מחכה

Tal_Ya_Tal

New member
כן|../images/Emo127.gif../images/Emo45.gifכל כך פשוט ולא מוסבך../images/Emo23.gif

נכון? נהדר גילי
מצטרפת לדברייך בכל
L&L TALYA

sabbine

New member
גילי- את עוסקת ביעוץ רוחני ובצמיחה רוחנית- אז

אולי תוכלי לסייע לי- אולי אפילו פגישה בתשלום או משהו?

../images/Emo13.gifבפעם הבאה שאת באה לאילת../images/Emo160.gif

אשמח מאד להיפגש איתך
ולאו דווקא "בתשלום", כוס
יהיה נחמד.

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo42.gifשלום../images/Emo41.gifסבינה../images/Emo42.gif

אם את ב-א-מ-ת מוכנה 'לעשות עבודה' אני יכולה להמליץ לך על מישהי שב-א-מ-ת יכולה לעזור לך בתהליך הזה ולתמוך בך מכל הבחינות בדרך שאין הרבה אנשים שיכולים לתמוך. אני תמיד אומרת שאם הייתי צריכה להפקיד עצמי בידיים של מישהו, הייתי מקידה עצמי בידיה האמונות. נאוה פרנס היא נטורופאתית במקצועה אך היא הרבה מעבר לכך. היא מנחה אנשים ומאמנת לחיים. היא מנהלת את מ.ב.ט. לחיים -מרכז בריאות טבעית לחיים נאוה עובדת עם אנשים גם דרך הטלפון וגם דרך האינטרנט תוכלי לפנות אליה במסרים אל נאוה פרנס נטורופאתית או ב
[email protected] ואו ב
052-3873209 ושיהיה
L&L TALYA

למעלה