מחפשת את האושר...

עופר 123

New member
|../images/Emo26.gifפורום "סינגלס"../images/Emo36.gif

עם בהכרויות עסקינן, כל חברות וחברי הפורום, גדולות או גדולים, מוזמנים לבקר בפורום "סינגלס" הנפלא. תקפצו לביקור, מי יודע, אולי לא תחזרו לבד... הרכבת ל"סינגלס" יוצאת מכאן. בהצלחה ! עופר

gal33

New member
החמצת את הפואנטה ../images/Emo3.gif

מי שכבר יכנס ללוח שיוקם כאן, אם יוקם, למעט המופרעים שבאים לספר לנו כמה אנו חולים, הרי שהמחסום הקשה מכולם, וזהו המראה החיצוני, כבר נפרץ עבורו, וזו המטרה של הקמת לוח כזה כאן. האמת שנראה לי שאנשים פשוט יכולים להשתמש במסרים האישים ולפתור את הבעיה. מצד שני כמו בכל פורום בטח יש פי 10 צופים סמויים. הקיצקץ, אתה המנהל
, אז אסוף את כל העובדות וחשוב על זה
אז איפה הקטר עכשיו?

ב ר נ ד ה

New member
כל חברי וחברות הפורום..../images/Emo35.gif

לא זכור לי שהיו תנאים מקדמיים להצטרפות לפורום כלומר שהוא מיועד לפנויים ופנויות בלבד.... אתה קורא לכל חברי וחברות הפורום לבקר בפורום "סינגלס" אבל...... אם אני עולה על הרכבת.....בעלי מטיס אותי מהבית....
מה גם שלא בטוח שמסינגלס אני חוזרת עם מישהו....
אתה מעמיד אותי בדילמה קשה...פורום או בעל..?

חשבתי שזה פורום של אוהבי שמנות

אף אחד לא אמר שצריך להיות פנויים או שזה אמור להיות פורום שידוכים. העכבר הנעלב

עופר 123

New member
וחשבת נכון ../images/Emo70.gif

זה בהחלט פורום של נשים שמנות ואוהביהן, והוא ימשיך להיות כזה גם בחמישים השנה הקרובות (אני במצב רוח אופטימי הלילה...). עם זאת, חלה התפתחות ועולים כל הזמן רעיונות חדשים. אנחנו לא רוצים להפוך לסוכנות הכרויות כמטרה עליונה, אבל אם יש דרישה, אזי חייבים לשקול ברצינות את הבקשות ולהציע פתרונות מתאימים, שאחד מהם, הוא פורום "סינגלס". אף אחד לא חייב להיות "סינגל" בפורום שלנו, ולראיה, כמחצית מחברות וחברי הפורום הם נשואים או נמצאים במערכת יחסים ארוכה. אל נא תעלב, עכבר יקר. לא שינינו את ייעודינו ולו לרגע.
שלך, עופר

עופר 123

New member
לא...... רק אלו שמחפשים.......

כמובן שלא צריך להיות סינגל כדי להיות חבר בפורום. ההמלצה הזו באה בעקבות הרעיון להקים לוח הכרויות משלנו ותו לא. אם לא הובנתי נכון, אני מרכין ראשי ומבקש
... הדבר האחרון שאני צריך זה שתוטסי החוצה מן הבית
. שלך, עופר

למעלה