מחפשת את האושר...

ס י ג ל י

New member
מחפשת את האושר...

לקחת לי ת´מילים מהפה.. עופר האם אתה פנוי????

עופר 123

New member
כאמור......

פנוי, אבל נשוי לפורום....... *זהירות, אני מתחיל להסמיק פה*

ב ר נ ד ה

New member
עופר.....

בסוף עוד תשמין פה מרוב נחת... ותהפוך לדובי שמישהי חיפשה כאן...
האמת היא, שלולא הייתי נשואה גם אני הייתי מתחילה איתך....

AlteX

New member
רעיון! ../images/Emo62.gif

למה שלא נעשה פה לוח הכרויות מיוחד משלנו? הרי רואים שיש לנו פה מספיק מועמדות (וגם מועמדים), שבשמחה יפרסמו שם מודעות. זה יהיה כמעט כמו בפורומים אחרים, רק שכאן, כמובן, יהיה מקום לבחורות המקסימות, החמודות והיפיפיות שלמענן נוצר הפורום לכתוב מודעה ולדעת שהבחורים שיקראו אותה אכן מעריצים אותן כפי שהן ובזכות מה שהן, ושהבחורים האלה (ברובם, לפחות) לא מעוניינים רק בסטוץ או רק לצחוק, אלא יש להם באמת כוונות רציניות. עופר וגילה: תחשבו על זה...

עופר 123

New member
רעיון נחמד מאוד.......

נראה איך אנו מסדרים את זה מבחינה טכנית. פרטים בקרוב....

ב ר נ ד ה

New member
אם בעניינים טכניים עסקינן...

רציתי להציע לבדוק אפשרות של החלפת הקישור לצ´אט, כך שהקישור יתבצע לחדר "רק שמנות", ששם מצ´טטים חברים רבים, במקום ל"שמנות ויפות" שאינו פעיל.

ס י ג ל י

New member
אשמח מאד.

גילה ועופר גם אני אשמח אם יבואו לחדרי כל אנשיי הפורום אז אם ניתן לעשות משו בנידון אשמח מאד . ואגב.....בחדר שמנות ויפות אין אף אחד

עופר 123

New member
לא לדאוג...

צוות ההנהלה והעובדים מטפלים בעניין במלוא המרץ
סיגלי וברנדה, תודה על ההערה וההארה. אני מניח שהענין יסודר כבר ביום ראשון.

DREAM111

New member
וואלה סיגלי ממתי זה חדרך?

את רק שומרת בחדר. יש עוד שומרים שם לא?

ס י ג ל י

New member
אז...?

אז יש שם עוד שומרים ויש שם גם עוד אנשים... אז אני חוזרת בי....חדריינו האהוב אוקיי?

DREAM111

New member
עופרון אוללה כמה מחזרות ../images/Emo8.gif

ואתה עוד דואג לנשים בבתי הקפה? בחייאת תראה הדלקת את בנות הפורום
אז נו מי המועמדת הפוטנציאלית???
שיהיה לך אחלה שבת. כדרך אגב נשוי לפורום? מאישה מקבלים פינוקים יותר נחמדים פה מקבילים מילים יפות.

עופר 123

New member
המחשב שלי לא ראה מישהו כל כך.....

סמוק יושב מולו. באמת כל מה שקורה פה מאוד מחמיא
. מי המועמדת הפוטנציאלית? יש דברים שלא רצים לספר לחבר´ה
. ואכן, אישה מפנקת בדרך שונה מאשר הפורום, אבל כל עוד אין בת זוג, הפורום בהחלט מספק
. תודה לכול אחת ואחד מכן על שאתם עושה את הפורום לכזה. שלכן/ם, עופר

DREAM111

New member
היי עופרון ../images/Emo41.gif

גם שלי לפעמים פוגש את הסומק והוא מבסוט מזה. אני מקווה שגם המחשב שלך נהנה מהחוויה. שאל אותו וגלה לי.

עופר 123

New member
הוא לא מוכן לדבר איתי........

הוא ממש כועס עלי שבשבוע האחרון הוא עובד שעות נוספות

DREAM111

New member
../images/Emo6.gif

תסביר למחשב היקר שלך שאין מה לעשות למרות העבודה המרובה הוא צריך להיות סלחן ומתחשב. צריך עכשיו להסביר למר מחשב שיש מחזרות אז צריך הבנה מצידו.
יאללה שיהיה שבוע מקסים.

גילה37

New member
כשותף שלי לנהול הפורום...

אני צריכה לבדוק את הבנות המחזרות שלעופר מי שרוצה לפנות אליו תעבור דרכי קודם ואז נירא ההבעיה שיש כמה כבר בתור אז מה נעשה נחלק ללנו את עופר?????????? האם אתן מחזרות אחרין כי הוא המנהל? ולמה אחרי לא מחזרים????????? הכל ברוח טובה ולמי שאכן רוצתה המלצות על עופר מוזמנת לכתוב לי גילה

AlteX

New member
אוי ואבוי לנו!!! ../images/Emo10.gif

חברים!!! איך זה שאף אחד לא מחזר אחרי המנהלת החמודה שלנו????? ממש בזיון!!! 8-( טוף, כדאי שנתחיל... לגי^לה...
שאת הפורום שלנו התחילה מיוחדת ולא רגילה... את, גילה^! או, גילה^! אוהב כל מילה בהודעות שלה! את, גילה^... כל-כך יקרה! יפה וגאה! בכולנו מעוררת השראה! בכל הנושאים - יפים וקשים, מעצבנים ושמחים, וגם כאשר כועסים... תגובה שלה תמיד רצויה! אז תגידי, גילה^ יקרה... את באמת פנויה???!
(ה-^ מסמן את מיקום הדגש כדי ליצור חרוז...) שולח לך חיבוקים
ופרחים |קלנית|
, תפוחים ותמרים, תפוזים ושקדים... והמון ממתקים
! שלך, אלכס-חולה-חיזור-אחרי-מנהלת-הפורום

גילה37

New member
תודה לך מכל ה-../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif|../images/Emo99.gif

לא ידעתי שיש אחד שראה אותי כאישה כאן .... אני שמחה שיש אחד שמחזר אחרי בפורום הזהתודה לך על התמיכה ועל העידוד הרבכך שאני כב רלא מרגישה מוזנחת

למעלה