מחפשת אלטרנטיבות להורדת חום..

?

אני מבינה שאת פגועה ממה שכתבתי. אני שוב מתנצלת ומסבירה שהכוונות שלי היו כנות. אין לי בדל מחשבה רעה כלפי פותחת השרשור או כל הורה שנאלץ להיפרד מילד חולה וללכת לעבודה. את לא חייבת להאמין לי, ממש לא מפריע לי. אבל ההשתלחות שלך (הדי אישית יש לציין) לא נעימה לי באופן אישי וגם מעכירה את האווירה בפורום

לא מאכילים טרולים

פשוט תפסיקי להגיב.
הדברים שלך היו מאוד ברורים והאמפטיה מאוד מובנת.
אם כבר תגובות, בדיעבד, אני יכולה לראות איך התגובה שלי יכולה להראות שיפוטית (" לא להוריד?")
למרות שכמובן לא הייתה כוונה כזו.
אבל שלך ממש לא.

regvuv1

New member
האמת בעיני המתבונן

בהערות של כל אחת מאתנו היה אפשר למצוא שיפוטיות או הזדהות, אני מניחה שלמי שלא מכיר את הניקים ולא התכתב אתנו מעולם - אולי היה קשה לקרוא ולהבין את המשמעות. אני מצטערת על זה ומאוד מנסה לעבוד על עצמי. - בעיקר בתור מי שבחרה לגור בקנדה, ארץ הנימוסים, כאן צריך להקדים כל ביקורת שלילית בכמה משפטי ׳אתה נהדר׳ כדי שאנשים לא ייעלבו... חשבתי שבתקשורת עם ישראלים אני בטוחה, אבל שוב - אני מסוגלת להבין למה מה שכתבנו כולנו פגע בכמה עצבים חשופים של אחרות...

אוקיי אבל אחרי שמבהירים

ומסבירים ומתנצלים, להמשיך ולתקוף זה הרבה יותר בעייתי בעיניי מאשר אי הבנה בהתחלה.

אם את תישארי אתה כשיש לה חום והיא סובלת, יהיו לזה

השלכות קשות? יפטרו אותך?

נשמע מאוד קשה לעזוב תינוקת סובלת בטיפול של מישהו אחר... לבי לבי לך.

לעצם העניין עצמו אני מסכימה עם קודמותיי: אם זה אפשרי, עדיף לתת לגוף לעשות את שלו.

ענבלית70

New member
אני משתדלת לא להוריד

אבל אם כן אז בעיקר על ידי עור לעור ואמבטיות.

שונצו

New member
אצלי, כל עוד אפשר, אני משתמשת בציצי

אח"כ- גרביים טבולות במים קרים, סמרטוט רטוב על הראש (לבת שלי היה חום בגיל שנה ומשהו. הנחינו את המטפלות במעון להניח לה בד רטוב על הראש. כהשגענו לאסוף אותה ראינו אותה עם הבד על הראש, כל כך גדול שכיסה חצי גוף שלה. הילדה נראתה כמו בדואית
), ו-מה לעשות, גם אני משתמשת בתרופות כשצריך (נורופן).

למעלה