מחפשת אופנה מחויטת

• פותח הנושא yoala
  • פורסם בתאריך

yoala

New member
מחפשת אופנה מחויטת

אני לא רזה וגם לא שמנה בערך בין מידות 42-44 . מחפשת בגדים בסגנון מחויט. לא גדול וזרוק שמשמין עוד יותר. חנויות מיוחדות, לא מתאים לי ודומה..... אשמח לקבל המלצות. לא לובשת מכנסיים ורצוי חנויות באזור תל אביב ורמת גן תודה!!!!

sigalit33

New member
היי יואלה,

אני חושבת שבמידות שלך לא תהיה לך בעיה למצוא משהו. כדאי לנסות באחד מחנויות "גלריית המעצבים" שיש עכשיו בכל מיני קניונים. אני יודעת שיש ברעננה, בקניון רננים, אני לא מכירה בת"א. אולי יש גם בקניון איילון בר"ג, אבל ממש לא בטוח. אולי אצל דורין פרנקפורט תמצאי משהו מתאים. כמו כן, ברשת "קוטון" יש דברים מאד מיוחדים (אם כי יקרים), מחויט אבל קצת שונה, לא מחויט רגיל (אני לא יודעת להסביר אחרת את הסגנון
). יש להם חצאיות משגעות. זה מה שעולה בדעתי כרגע, בטח אחרות יוכלו להמליץ על עוד חנויות. בהצלחה! סיגלית

yoala

New member
תודה

תודה!!!!! נראה לי שאופנת כותון שווה ביקור. אם אראה שם דברים יפים אדווח פה. שבת שלום!!!

rachel1234

New member
ברחוב ביאליק ברמת גן הרבה חנויות

מחזיקות היום מידות שלך..

DREAM111

New member
אופנה מחוייטת במידות הללו אני

מניחה שאפשר למצוא במלא חנויות אבל בטוח בגאמפ אפשר כמו כן היום ראיתי בהגרה שיש בגדים מחויטים.

אשרת 1972

New member
חנות מיוחדת ברמת גן

לאחר שכבר מספר פעמים התלהבתי מבגדים שלובשת אישה שאני מכירה ולאחר שכבר כמה זמן היא מדברת על החנות המדהימה , בה היא וכל הבנות מהעבודה ( כולן עורכות דין כולן מתלבשות מחוייט ) קונות , לקחתי את הפרטים ( יצויין שהבגדים שראיתי יפהפיים איכותיים ויש שם תמיד הנחות , החנות נקראת כמו בבית ברחוב שדרות העם הצרפתי 21 ברמת גן הטל: 7519887 . לא יודעת על חצאיות אבל מאמינה שכן , ניתן לצלצל ולבדוק. אם החלטת ללכת ספרי לי איך היה אשרת

yoala

New member
חנות יקרה

ראשית תודה !!! מכירה את החנות הזאת, היא מאד יקרה!!! אבל בכל אופן אבקר שם.

למעלה