מחפשים מרואיינים

מתנדבים לסרטון הסברה

שלום מקסימים!

כמו שחלק אולי יודעים (או אולי לא :) גם בסדר ) בשנה האחרונה הוקמה מועצת נוער גאה ראשונה בחסות איגי, שהנציגים שלה מגיעים מקבוצות מכל רחבי הארץ.

כחלק ממספר הפרויקטים שהמועצה מריצה השנה אנחנו עושים גם סדרת סירטוני הסבר קצרים והומוריסטים על הקהילה הגאה. לכבוד חודש הגאווה אנחנו מעלים 6 סרטונים ראשונים: כל סרטון כולל הסבר קצר על אחת מששת הקבוצות הגדולות של הקהילה - לסביות, הומואים, טרנסג'נדרס, בי, א-מיניים וקווירים

הסרטון יכלול אדם שיספר הקצרה על ההגדרה שלו ואנחנו זקוקים ל א-מיני\ת :)
האופטימל הוא שני אנשים שיסבירו יחד, עם עדיפות לבני נוער
אבל גם מבוגר יחיד יהיה נצנצים

כל אדם שמעוניין להשתתף בסרטונים האלו (שיופצו בערוץ היוטיוב של המועצה), או מכיר מישהו שמעוניין, או מכיר פלטפורמה שתפרסם את העניין לאנשים עם פוטנציאל להיות מעוניינים מוזמן ליצור איתי קשר במייל [email protected]

תודה רבה לכם וחג גאווה שמח!
שני אורחוף ממועצת נוער גאה

yyael88

New member
מחפשות מרואיינים!

שלום לכולם,
אולי חלקכם זוכרים אותי.

אני כותבת עבודה ביחד עם חברה במסגרת סמינר במדעי ההתנהגות באוניברסיטת בן גוריון בנושא א-מיניות בארץ.
אנחנו מחפשות אנשים שיסכימו להיפגש איתנו, לשתות כוס קפה ולהתראיין.
אל דאגה - העבודה היא בכיוון חיובי לגמרי.

נשמח אם תוכלו לפנות אלינו כאן בהודעה פרטית או במייל.
יעל- [email protected]

תודה רבה!

niwo

New member
הייתי מתראיין, אבל בדיוק מתחילה תקופת המבחנים

><.

מחפשים מרואיינים

כמו שבטח שמתם לב, בתקופה האחרונה ההתעניינות בקהילה שלנו גדל בצורה משמעותית.
יש כל הזמן פניות לראיונות בטלוויזיה וברדיו ונעשות עבודות סטודנטים כל הזמן (מה שמעניין הוא שכל עבודה לוקחת זווית אחרת על הקהילה)
בנוסף יש גם יותר התעניינות וקבלה מצד הקהילה הגאה עצמה (ואין ספק שפתיחת הפורום באיג"י לפני כשנה (?) היה צעד משמעותי ביותר בהקשר הזה)

לאור כל הנ"ל, אני אשמח אם תציינו כאן, מי מכן/ם מוכנ/ה להתראיין כולל האם אתם מוכנים להיחשף.
זה יקל עלי ועל המחפשים את המלאכה.

p019

New member

אני חושבת שזה די ברור שאני מוכנה להתאיין.
אבל אין לי ממש כוח לפנות לכל אחד מהאנשים שמשאירים הודעה בפורום "מחפשים מרואיינים" לברר מה לגיטימי ומה מתעים.
אני אשמח אם את או מישהו אחר יקח את זה על עצמו ורק יודיע כמה ימים מראש מה, איפה וכמה ואני אגיע.

Brombit

New member
אני יכולה

לא יודעת כמה זה רלוונטי כשאני עדיין כמעט לא יוצרת תקשורת בין-אישית (ככה שלמשל לא היה לי בן זוג, ולא נתקלתי באי-אלו תגובות מחברים, כי אין לי חברים), אבל בעקרון- אני מוכנה להתראיין.
אני מתאימה אם מסתכלים על א-מיניות מהזוית של "אנשים שיש להם בעיה גדולה, שהופכת את הא-מיניות לשולית"

נרו2

New member
גם לי אין חברים...

ויש לי גם בעיה בתקשורת בין אישית אבל כשאני מדבר על א-מיניות אפשר לראות עלי בבירור שאין קשר בין השניים. רואים ישר שא-מיניות זה קשור למהות של אדם ולא לאיזושהי בעיה פסיכולוגית.
ולכן לא בטוח שאם תתראייני יחשבו דברים שליליים כאלה.

inbardaf

New member

רשמתי לפני.

לא כולם צריכים לדעת שיש לך בעיה בתקשורת (ביישנות, מה שזה לא יהיה. וביישנים ממש לא חסר והם עדיין לא א-מיניים)

Brombit

New member
פשוט לא הייתי במצב שהא-מיניות היתה "אישו"

חוץ מכשבאיזה פורום הציעו לי טיפול ואני התעלמתי מההצעה

Brombit

New member
ורק אם אני נחשפת

כמו שאמרתי בעבר- אני רק רוצה להיות מפורסמת

נווד 77

New member
כבר התנדבתי למקרה שבלייזר יחפשו מרואיין....:-

בגדול אני מוכן להתראיין.... אבל לא לתת הרצאה....

inbardaf

New member
לעיתון לאישה?

מזל שכבר היתה כתבה ואפילו די גדולה ב'לאישה', נשמור אותך ליום שבלייזר יתעוררו.

מוכן גם לחשיפה?
כי מחפשים ממש עכשיו מישהו/י שמוכן להתראיין מול מצלמה. (זה לא שידור חי, אז זה קל יותר)

למעלה