מחפשים ומוצאים...

MidNight Flame

New member
תשובה מאוד פשוטה

ההתרשמות שלי שם זה שהשיעורים נוטים לכיוון שכונה, כמות ערסים נכבדת וכמות גדולה יחסית של פציעות אקוטיות באימונים.

דווקא ממליץ בחום על מייגין ראשון

לדעתי ההתרשמות שלך מוטעת מין היסוד, ראשית לא היו מעולם פציעות אקוטיות במודעון ואני מדבר מתוך ידע אישי,העיקרון החשוב ביותר במייגין וכך גם במועדון בראשון הוא בריאות המתאמנים והאימונים שם אומנם קשים ואגרסיבים אך עם הרבה ביקורת והתלמידים מתחנכים לשמור אחר על השני. לגבי רמת המתאמנים (האנושית), המתאמנים במיגין מתחנכים על כבוד, משמעת ומצויינות בכל מה שהם עושים ולא רק באומנות ולא סתם בוגרי המועדון משרתים כקצינים ולוחמים מצטיינים ביחידות המובחרות ביותר בצבא. ולגבי הטענה על רמת האימונים, בתור מי שביקר בהרבה מועדונים בארץ, אני יכול להעיד כי רמת האימונים במייגין בראשל"צ גבוהה ביותר. האימונים אומנם קשים אבל מאוד מגוונים , הידע שמועבר שם רחב ומקצועי מאוד. ומה שבטוח, יש להם לוחמים שהגיעו לרמות הגבוהות ביותר בידע, יכולות ותארים ( למרות שתארים בארץ לא בדיוק מעידים על משהו). אני מאמין שאם תקפוץ לבקר ותרצה להצטרף לאימון יקבלו אותך בברכה , אני מאמין שתההנה, תכיר אנשים נחמדים ותלמד כמה דברים חדשים.

tongi israel

New member
יש לי שאלה אליך

מה זה ערס בעיינך,משהו מאים,מגעיל,משהו שבשפה שלו שלא מתאימה לך,מאין השפיטה הזו באה,אתה מעליב אנשים שאינך מכיר וקובעה עובדה ללא סימוכין בריש גלי,מענין מה הייתה התגובה שלך לו היו מעליבים בך? אני מגיב כאן כי עד עכשיו די הערכתי אותך ואת האינטלגנציה שלך.ויש לי הצעה לך,אף פעם לא מאוחר להיתנצל.

תשובה

זה נכון שיש בג'ודו עבודת קרקע אבל זה ממש לא הדגש העיקרי! עבודת הקרקע בג'ודו הולכת ונעלמת ככל שהלימוד הוא בדגש תחרותי. אם מושך אותך קרקע אז תנסה bjj. אם מושך אותך יותר הטלות אז ג'ודו ואם אתה פשוט רוצה להיות הכי חזק ברחוב אז אל תלמד כלום, תתגייס ותסתובב עם הנשק כל הזמן! פשוט תלך לפי נטיות ליבך..

ממליץ על המיגין בראשון

ממה שאתה מתאר המיגין בראשון מאוד מתאים כי שם בשנה תגיע לרמה הכי גבוה שניתן. ולמאמן שם , שלומי כץ יש המון ניסיון גם בלהכין לוחמים בטווח קצר.ושנה בהרבה אומניות לחימה זה קצר. האומנות עובדת בכל טווחי הלחימה כולל קרקע, כך שתקבל מענה םג לנושא הזה. אתה מוזמן לקרוא גם את תגובתי לאחר העונים לגבי המועדון והשיטה ,אני לא יודע מה האינטרס האישי של הבחור ללכלך ללא קשר למציאות אבל חבל לבזבז את זמננו. בהצלחה, יובל.

למעלה