מחפשים ומוצאים...

klidan1

New member
אמונות לחימה..שאלה

אני בן 17 ואני רוצה להתחיל אמונות לחימה. אני חשבתי על מג'ין קאי , קצת עד לצבא. (שנה פחות או יותר). חשוב לי הקטע של הגנה עצמית ברחוב, ואמרו לי שזה דווקא יכול לתהאים לי. חשבתי על זה כי אם אני ילך לג'ודו האומנם, אין לי כלכך הרבה זמן עד לצבא וגו'ודו זה רק קרקע, ככה שמה אתם אומרים כדי ללכת על זה? או פשוט לא למהר, וללכת לג'ודו, כי מכל האומניות: ג'ודו מאד מושך אותי, בגלל הקרקע. מה אתם אומרים ?

t h e snake

New member
שלום לכולם!

האם מישהו יכול להביא לי פרטים על הפסטיבל אומנויות לחימה שיש ביוני? תודה רבה מראש..

roitheking

New member
מעוניין ללמוד

אני מעוניין ללמוד אומנות לחימה כלשהי ולא מעודנת בסגנון אייקידו אלא משהו אנרגטי יותא אז מי שמעוניין להמליץ באזור י-ם על משהו טוב אני אשמח

Panthalaimon

New member
מחפש שותף/ה-הישרדות וכד'...

שלום, אני בן 22, מתאמן בקוגה נינג'יטסו בראשל"צ. עם וגם בלי קשר לנינג'יטסו, אני לומד הישרדות - בניית מחסה, מציאת מים/אוכל, הדלקת אש, צמחי מאכל/מרפא וכד'... אני מחפש מישהו/י בערך בגילי ומהאזור שלי, בעל/ת רצון ללמוד את הנושאים האלה וגם אחרים - עם או בלי ידע. אציין רק שיש לי ידע ונסיון מסוים אך בסה"כ אני די ברמת מתחיל ואני פשוט מחפש ללמוד ביחד עם מישהו/י - חומר תאורטי יש לי, כל מה שצריך זה ללמוד ולנסות. ה"לימודים" דורשים לצאת ולנסות דברים בשטח בכל מזג אויר אבל לא דורשים להתנתק מהחיים (עבודה, לימודים וכד'...) או משהו דומה. מי שמעוניין/ת, יכול/ה ליצור איתי קשר ב: [email protected] . ה"חומר הנלמד" מאוד מעניין ולעולם לא נגמר, אך מאחר ואני לא בא "ללמד" אלא "ללמוד עם", וגם שה"לימודים" הם די חופשיים ואין פה איזה לו"ז קבוע או מורה/מדריך, כל העניין וכל ההתקדמות לאן שתבחרו להתקדם תלויה אך ורק בכם.

ננדין

New member
מאוד ממליץ על מג'ין קאי

בהנחה שאנחנו מדברים על גיא מור אז מומלץ מאוד! באם חשוב לך הגנה עצמית יעילה וגם תחום הג'ודו והקרקע אז זה מתורגל שם. לך ותראה אם זה מתאים לך...

פסטיבל אומנויות לחימה בסחנה

מצורף קישור לאתר הפסטיבל. אתה יכול לחפש הודעות כאן בפורום על הפסטיבל שהתקיים בשנה שעברה (גם בשבועות) ולקרא חוויות של חבר'ה שהיו.

chinabird

New member
אצלנו?

וו-ווי גונג-פו. מאוד אנרגטי, מאוד יעיל, הרבה מכות, מורים מצוינים.בגדול, זו שיטה קרובה מאוד ל-JKD של ברוס לי, אם זה אומר לך משהו.האימונים מתקיימים באולם הספורט בחטיבת הביניים של רנה קסין, ואימוני המתחילים הם בימים שני וחמישי בשמונה (אם אני לא טועה).אם זה נשמע רלבנטי, אשמח לפרט ארוכות מאוד-מאוד. אם אתה מעדיף, תוכל גם להגיע לראות אימון של המתקדמים, או פשוט לדבר עם המורה שלי. הטלפון שלו נמצא באתר שלנו (שיעודכן וישודרג בקרוב).

Panthalaimon

New member
אין דבר...

זה באמת כיף, וידע שתמיד טוב לדעת - להישרדות וגם בשביל לחיות חיים טובים יותר (וגם כדי לא להיות תלוי באף אחד), (אפילו סתם בשביל הכיף... שאנשים מחפשים "מדליק אש" ולך כבר מזמן יש אש שהדלקת בעזרת 2 מקלות... לדוגמה... ;) ). אם אין לך מקורות אבל אתה רציני, אני יכול לתת לך רשימת מקורות טובים מאוד ללימוד עצמי, או איפה ניתן לעשות קורסים בנושא.

UrbanDK

New member
תודה, אבל אני לא באמת רציני. ../images/Emo13.gif

<ההודעה הייתה רצינית. הרצון ללמוד - קצת פחות>

ohadk

New member
תשובה

אייקידו לא חייב להיות בהכרח "מעודן" יש טכניקות יותר מסורתיות ... ויש גם דברים מאוד פרקטיים ויעילים . תנסה את אייקידו בסגנון יושינקן . ( אני לא בטוח שיש באזור י-ם).

כרמית 2

New member
פסטיבל אמנויות הלחימה - אחלה פסטיבל

השתתפתי בפסטיבל הקודם ואני מתכוונת להגיע גם השנה. הרעיון מקסים, מאורגן מאוד טוב, המקום יפה ויש הרבה הרבה מה ללמוד. החברה שמארגנים את הפסטיבל מאוד נחמדים ופשוטים ובלי "פוזה". הייתי באתר שלהם וכבר מפורסם הלו"ז- יש הרבה אפשרויות. אני מאוד ממליצה.www.dojo.co.il

MidNight Flame

New member
תומך כל עוד זה לא הסניף בראשון

לא יודע אם דברים השתנו או לא ולא ממליץ על הסניף הראשלצי.

למעלה