בלי נציג שיבחר אני לא לוקח
כפי שראית בסוף מפגש הפורום, כשאני וניר עשינו ראנדורי ג'ו: אם מקל ינפץ לי בידיים זה עלול לעלות בראש
ואנחנו עוד עבדנו רגוע וקליל (יש גם אימונים שבהם עובדים הרבה יותר מהר ואז המכות יותר חזקות). לכן, ההקפדה הזו שלנו על קניה של כלים ממקורות "מוסמכים" בלבד, ורק כשאדם שמבין בעסק בודק את הכלים לפני הקניה. אחד החברה אצלנו, שעובד בנגריה, ניסה ליצר לעצמו ג'ו איכותי יותר. קנה עץ טוב, ייבש אותו ועשה את כל התהליך. המוצר לא החזיק מעמד אפילו שנה
התחיל לגלות סדקים והבחור חזר לג'ו רגיל. מאז, ברור לי שגם קניית הכלים הבאה שלי תהיה כשאחד מהמועדון יהיה ביפן. חוץ מזה שכרגע יש לי ולאחי סטוק מאוד מכובד: 2 נגינטות, 2 בו (אחד מהארץ מייצור ששלמה יזם ועדיין מחזיק מעמד איכשהו ואחד יפני כבד ואיכותי), משהו כמו 4 ג'ו (חלקם זקוקים לשיוף רציני לאחר מספר פגיעות עודף במאוורר ואלמנטים לא רצויים אחרים) 4 בוקן, 2 קודאצ'י (אותם דווקא קנינו בארץ - אנחנו עדיין לא ברמה מספקת להלחם איתם עם עוצמה ובגלל האורך, הסבירות שיישברו קטנה יותר) ו- 2 טנטו. זה יספיק לנו בינתיים. אני שואף לקנות כלים אמיתיים (וחדים) פעם, כלי מתכת שאינם האייאיטו שכבר יש, אבל אני אחכה לשלב שבו אוכל להרשות זאת לעצמי, ואוכל לסמוך על עצמי שלא אחתוך לעצמי אוזן או אצבע כשאחזיר קטאנה לנדן.
בקניה ואני מוכן להתנדב להיות הבוחן שנוסע לבדוק את הכלים (על חשבון הקניה כמובן
אמיר