מחפשים אמנות לחימה

kaiser soza

New member
מי לדעתכם הוא המורה טוב ביותר

לאיקיג'וג'יטסו בארץ? תודה פורום מרתק.

LIL G1

New member
עזרה בבחירת אומנות לחימה

שלום לכולם ... אני רוצה להתחיל במסגרת של אומנות לחימה ואני מתקשה לבחור . האומנויות לחימה שאני מתעניין בהן הם איגרוף תאילנדי וbbj יש דימיון רב בין השניים . על מה אתם ממליצים ? אם יש לכם עוד המלצות לאומנות לחימה בסגנון הזה של יותר מכות ופחות אסטתיקה אני יודה לכם.

LIL G1

New member
צריך עזרה בבחירת אומנות לחימה

שלום, אני רוצה להתחיל באומנות לחימה כלשהי ,אך טרם בחרתי. אני רוצה משהו שיעזור לי בקרבות רחוב ובכלל בחיים. אני מעדיף אומנות לחימה שהיא יותר מכות ופחות מתוחכמת. אני חשבתי בכיוון של איגרוף תאילנדי כי זה מה שהכי מתאים לקריטריונים. אשמח לשמוע עוד המלצות. בתודה, גבע.

נח גרוס

New member
מחפש המלצות למורים לאומנויות לחימה

אני מנסה לעזור לחבר שרוצה לעניין את בנו בן ה13 באומנויות לחימה, אודה לכול מי שיכול להמליץ על מורים בצפון, סביבות קריית שמונה. מכיוון שהוא מעוניין לראות מה יש, הכול מתקבל בברכה. תודה, נח.

a Seer

New member
זקוק לעזרה בבחירת אומנות לחימה

שלום, אני בן שבע-עשרה וחצי, ורוצה להתחיל ללמוד אמנות לחימה. אני מחפש אמנות לחימה שבין השאר תקנה לי יכולות הגנה עצמית, אבל חשוב לי גם לשפר את הגמישות, הכושר והכוח שלי (כרגע אני לא ממש גמיש, וגם לא חזק במיוחד). אני מחפש אמנות שתכיל הכל, אגרופים, בעיטות, הגנות, בריחים וכו', ושתכיל גם אלמנטים של הגנה וגם אלמנטים של התקפה. כמו כן, אני רוצה אמנות שתכיל במידה זו או אחרת אימונים במגע-מלא. אני גר בראשון לציון, וכמובן אני צריך לחפש משהו שמלמדים באזור המרכז. אז, על מה אתם ממליצים? תודה

queen man

New member
שלום{חדש}

שלום אני ההיתי בקונג פו בעבר ועכשיו אני מחפש איגרוף רגיל מישהו יכול להציע לי איגרוף רגיל באזור הרצליה? אם כן תודה מראש

צחוקים איתך, קייזר סוזה

אני צריך לבחור מתוך שני המורים שאני מכיר שיש להם איזה שיוך לאייקיג'וג'יטסו, לא כולל התלמידים שלהם שפתחו קבוצה?
זה לפני או אחרי הקבוצה של דאיטו-ריו בפתח תקווה?

בוא נתחיל מנקודה אחת:

אין דמיון בין השתיים. יותר מכות ופחות אסתטיקה: קרב מגע, קמ"י, לחמ"ש, הישרדות וכו'.

CMA אומנויות לחימה בראשון

ב- CMA אומנויות לחימה אתה לומד קראטה מגע מלא/אגרוף תאילנדי תחת שיטה אחת כמובן גם הגנה עצמית, וקרקע..... האימונים בימים שני-חמישי יש להגיע בשעה 19:00 לאימון ניסיון בחינם במתחם ביה"ס העמית מתחת לאולם הספורט רחוב מנחם בגין פינת בן גוריון מאמן רענן טל דאן 4 לאתר CMA יניב

LIL G1

New member
queen man

שלום queen man , החוג איגרוף שהכי קרוב אליך לדעתי זה בועז פולני בדיזינגוף סנטר והפועל ת''א. מקווה שזה עוזר לך.

eladי

New member
קונג פו שאולין בתל אביב - הולך ?

יש בזה כל מה שאתה מחפש (לרבות קרבות מגע מלא). בעיטות, אגרופים, לפיתות בריחים אחיזות וחניקות. תקבל גמישות מרבית וגם תתחזק.... וחוץ מזה זה נחמד מאד. צור קשר אם אתה רוצה עוד פרטים.

dascalu jacob

New member
לחימה משולבת עונה לך על הכל

גם אגרוף תאילנדי, גם קאראטה מה שביקשת הכל באותה חבילה.

נח גרוס

New member
תודה, טבעון זה רחוק מידי!

מדובר בילד בן 13, המרחק מאזור קריית שמונה צריך להיות לא יותר מחצי שעה בכדי שיהיה מעשי. נח.

chermon

New member
אם אתה בכיוון של קראטה...

יש מכון של אריה פרקש בנהריה ואת המכון של שלום אביטן (west coast) בקרית-ים.

Dr Guy Mor

New member
בחירת אמנות לחימה

גבע שלום, כמובן שהשיטה חשובה, אבל לדעתי, חשוב ביותר מי המדריך, אם תציין איזור מגוריך אנסה להמליץ על מדריך טוב באיזור. בברכה, ד"ר גיא מור [email protected]

LIL G1

New member
המכונים

אני מתלבט בין ארז לוקוב,אבנר בן שלום ובועז פולני . על מי אתם ממליצים יותר ? אם יש לכם עוד המלצות אשמח לשמוע.

למעלה