מחפשים אמנות לחימה

imgor

New member
אבנר שלום

ולא אבנר בן שלום. מומלץ ביותר, סגן אלוף העולם, פעמיים אלוף אסיה, אלוף אירופה ועוד. 050-8618894

LIL G1

New member
אני יודע ..

אני יודע שזה אבנר שלום ,כתבתי בן שלום בטעות. תודה,imgor .

ש מים

New member
נינג'יטסו בקיבוץ כפר הנשיא

דוד סיבוני, תלמיד של יעקב חזן. לא ראיתי אותו, אבל מכיר תלמידים שלו והם נהדרים. כ"כ דוד היה באימון אצל חבר שלי (שהוא מאוד ביקורתי לגבי אנשים) והנ"ל מאוד התרשם מהתנועה והיכולות של דוד. מצד שני, אני לא יודע אם יש לו קבוצת ילדים.
וחג שמח!

zoti

New member
לא יכול להיות יותר מרחק בין שתי

אמנויות לחימה כמו שיש בין איגרוף תאילנדי וBJJ. שתיהן כמובן מומלצות.

חובבן אחד

רואים שלא ראית את קונג פו "דרקון הזהב", אחרת לא היית אומר ככה.

LIL G1

New member
אוהד ..

"חובבן אחד" .. אם אין לך משהו טוב להגיד אז אל תגיד פשוט תשתוק.

eladי

New member
zoti צודק.

BJJ ואגרוף תאילנדי שונות מאד. כל אחת יעילה כמובן, וכל אחת מומלצת (כפי שzoti אמר). ב BJJ מתאמנים בעבודת קרקע (אחיזות, לפיתות וחניקות לדוגמה), כל הקשור לgrappling. באגרוף תאילנדי מתאמנים באגרופים, בעיטות, מרפקים וברכיות - מה שנקרא striking. שתיהן אמנויות לחימה יעילות, וגם אפילו אסתטיות אם חושבים על זה.

zoti

New member
../images/Emo2.gif

קרא בקול את מה שכתבת. עכשיו תפנים את זה.

Lil G1, שים לב

אתה קצת מתבלבל בעניין "מי כתב למי". יש לך שאלות בנושא אמנויות הלחימה האלה?

LIL G1

New member
כן,יש לי שאלות

דבר ראשון אוהד אני מצטער.. אז אני מתלבט לאיזה מכון לאיגרוף תאילנדי כדאי לי ללכת. האם יש לכם המלצות ? בינתיים אני מתלבט בין אבנר שלום שזה ליד הבית אבל הוא מאמן חפיף כזה או לארז לוקוב בגלל ההישגים הרבים שלו עם תלמידיו. איפה אפשר ללמוד BBJ בארץ ?

איגרוף תאילנדי

לא מבין בזה יותר מדי (רק מקריאה) אבל דווקא משבחים את אבנר שלום, לא יודע מה זה אומר "מאמן חפיף". לארז לוקוב יש אחלה מכון והוא הוציא כמה לוחמים טובים, לא יודע מה עם אבנר. ארז מאמן בקריית אונו, איפה אתה גר? ככה אפשר יהיה להמליץ לך גם על BJJ.

LIL G1

New member
בהרצליה

אני גר בהרצליה אבל ערונית כל מקום בין ת''א להרצליה יהיה מצויין, אבל אני מחפש מישהו באמת רציני.

shlomym

New member
אגרוף תאילנדי עמידה בלבד,ג'וג'יטסו

ברזילאי מתרכז ברובו בעבודת קרקע. תמיד תוכל לשלב בניהם,נהפוך הוא,הן יכולות להשלים אחת את השניה.

kaiser soza

New member
לא ציפיתי

לציניות מהפורום הזה..בוא נשאיר את זה לפרסומאים בפורום אחר. אני הבנתי שיש מורים לא רעים בכלל בארץ לאיקיג'יוג'יטסו וקאזה אראשי ריו ודאיטוריו..אם את ה לא יודע, מישהו כן? לא לכעוס..רק בזירה. כל טוב.

קייזר שלום

מה שאוהד ניסה להגיד לך זה שלנסות להשוות בין קבוצה כל כך קטנה (שלוש-ארבע מורים) זה חסר ערך...

kaiser soza

New member
השאלה לא היתה ברורה

תודה. הכוונה היא אצל מי ללכת ללמוד אם אני רוצה ללכת בכיוון הזה? האם זה משנה אם יש רק מעט? ולמה אתם לא כלכך מתלהבים..מהענף הזה? כל ענף אחר גורר תגובות נלהבות, האם יש סיבה? וגם, MIDNIGHTFLAME , לא בין את ההומור שלך, מאד חלש, פוגע ומעצבן, וסליחה על הגישה, אבל אם זה היה מפגש פרונטלי היית חוטף איזה מהירה אחת.

ללמוד

יש אולי שני מורים, ואין לי דרך להשוות ביניהם, לצורך העניין לרבים מאיתנו אין כי לא מכירים את האמנות הזו. אפשר לומר שזו אמנות די איזוטרית, מכאן גם התגובות ה"נלהבות" - קשה להתלהב ממשהו שלא מכירים. נ.ב. "איזו מהירה אחת"? אתה מאיים להכות כל מי שצוחק איתך (אפילו אם הוא עושה את זה בצורה גרועה?)

למעלה