מחפס ספריים

• פותח הנושא CAT4
  • פורסם בתאריך

CAT4

New member
מחפס ספריים

בתקופה האחרונה אני מרגיש שאני צריח להרחיב את הידע שלי אני מחפס ספר או שניים שיעזרו לילמוד על עצמי יותר אני מחפס ספר שמספר לעומק ולא משהוא שיטחי שמספר על הרבה דבריים כי את זה אני כבר חושב שאני יודע (אתה אף פעם לא יכול לדעת אם אתה אוחז באמת האוניברסליט) בכל מיקרה אם משהוא יודע דל ספר כזה שיספר לי

Tal_Ya_Tal

New member
אופס..סליחה על הטעות, CAT B-)

היי קאת` עכשיו זה כבר ברור לי שאתה `בן` ולא `בת`. אז מתנצלת שפניתי אליך בלשון נקבה. חשבתי ששמך הוא קיצור של קאת`רין או שאתה סתם חתולה ;-) לגבי ספרים, ישנם המונים. המוני המונים באמת המון. לא הבהרת איזה סוג של ספרים אתה מחפש. כי לפי השאלות ששאלת נראה שאתה מתעניין בתחום המאגיה, או המיסטיקה. אבל אם אתה מחפש חומר לשם התפתחות רוחנית, ישנם כמה ספרי יסוד שאני ממליצה עליהם: `התקדשות`, מאת אליזבת` הייך בהוצאת מסדה (נדמה לי) `חכמת החיים` מאת פנינה ויחיאל שמר (אינני זוכרת מאיזו הוצאה) `הנבואה השמיימית` מאת ג`יימס רדפילד (הוצאת אופוס) `התובנה העשירית` `` `` `` `` `` `שיחות עם אלוהים` מאת ניל דונאלד הוצאת אופוס (טרילוגיה- 3 ספרים) `ידידות עם אלוהים` מאת ניל דונאלד הוצאת אופוס וזה מספיק לדעתי בתור התחלה. אבל `ה ס פ ר ` בה` הידיעה רבתי, הוא `הקורס בנסים` בהוצאת גל. אך הוא אינו מתאים כחומר ראשוני. חכה אתו מעט. B-) L&L TALYA

CAT4

New member
תודה

לטליה רציתי להודות לך את באמת משהוא ודרך אגב השם חותול ניגזר משם המישפחה שלי גור- אריה, גורי האריות הם גם חותלים המיספר הוא קבר משהוא אחר לגמרה

morning star

New member
ההמלצות שלי...

שלום CAT! אני ממליץ בחום על הספר ``The Kynalion : Hermetic Philosophy`` המבוסס על תורת הרמס טריסמגיסטוס (אשר חכמתו הרבה זכתה אותה במעמד של אל אצל המצרים והיוונים). הרמס טריסמגיסטוס גם ידוע כמחבר ``טבלת האיזמרגד`` אשר הינה הבסיס לאלכימיה. Intiation into Hermetics של פרנץ ברדון. ספר הכולל בתוכו הרבה פרקים מעשיים, לפי תורת הרמס טריסמגיסטוס, נכתב ע``י מי שנחשב לאחד הקוסמים העוצמתיים של המאה ה-20, עד כדי כך שהיטלר ניסה לשאוב ממנו מידע והקומוניסטים חיסלו אותו בשלב מאוחר יותר (אם איני טועה בשנת 58`). ``חיפוש אחר המופלא`` של אוספנסקי (יש גם ספר בעל אותו של של אושו, לא להתבלבל!) - ספר מצויין, פילוסופי/מיסטי. ספרים מאוחרים יותר הם בעלי תרגילים שימושיים. זהו לבינתיים שלך הנווד

morning star

New member
טעות בשם הספר

הספר נקרא Kybalion ולא Kynalion. מקווה שתסלחו לי על ה-typo. הנווד

Tal_Ya_Tal

New member
היי MS, מה שלומך? B-)

תגיד, אתה סבור שהספרים שאתה ממליץ עליהם ב א מ ת מתאימים בתור התחלה? כי לי זה נראה, שהם מתאימים לשלב `האוניברסיטה` אבל אולי אני טועה, כי למעט אוספנסקי, לא קראתי את השאר. ואוספנסקי די כבד בתור התחלה (לדעתי). ואילו השאר- באנגלית. לא שזה מפריע לי, א ב ל ....... ANYWAY L&L TALYA

morning star

New member
Long time no see

הי טליה! שלומי מצויין, ומה איתך? מתוך הכרות קצרה עם CAT (דרך הודעותיו בפורום המאגיה) נראה לי שהוא כבר עבר את שלב הספרים למתחילים... אם כי כולנו עדיין מתחילים :) אני עדיין משתמש בספרים אלו לעיתים, לרוב אחרי שכבר למדתי דברים מתקדמים יותר, כדי להעמיק את ההבנה שלאחר הקריאה הראשונית. אכן, אוספנסקי הוא לא קל, אבל אשרי העמלים והיגעים - הם ימצאו שם אוצרות רבים. שלך הנווד

CAT4

New member
באמת תודה

היי טליה את רוב המידע שאני מקבל אני מקבל ממסרים שמוסרים לי ומניסים שאני עורך בעולם הזה וככה אני לומד דברים. זה טוב כי אתה יודע נסוע ביקום. או לרפא את עצמך ואחרים. או לקרוא הרגשות (דרך אגב כל יותר לקרוא הרגשות מאשר מחשבות). אבל פה באה הבעיה אתם רואים אני כמו בני ישראל אני עושה אבל בשלב מסוים בחיים אני גם רוצה לדעת למה אני עושה את מה שאני עושה ואיך אני עושה את זה. ואת זה אני לא יודע. אני פשוט עושה את זה שלכם יוסי גור אריה Y.G.A the CAT4

Tal_Ya_Tal

New member
שוב מגיעה לך התנצלות CAT B-)

שוב מגיעה לך התנצלות CAT B-) נראה שאני כל הזמן מתנצלת בפניך. מעניין למה?!?! אבל אני סבורה שאתה צודק. התובנה מגיעה, לפי דעתי דרך שילוב של חוויה + הבנה. אם אתה רק חווה כל הזמן, בלי להבין מה אתה חווה או איך, לא למדת כלום ואם אתה לומד על מנת להבין כל הזמן דרך ההגיון, גם כאן לא למדת כלום. רק השילוב בין השניים הוא זה ש`מביא` את התובנות. את ה INSIGHTS. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
שוב מגיעה לך התנצלות CAT B-)

שוב מגיעה לך התנצלות CAT B-) נראה שאני כל הזמן מתנצלת בפניך. מעניין למה?!?! אולי מפני שלא היה ברור לי מלכתחילה, לאיזה תחום אתה מנותב. (למרות שנתת לי רמז). אבל אני סבורה שאתה צודק. התובנה מגיעה, לפי דעתי דרך שילוב של חוויה + הבנה. אם אתה רק חווה כל הזמן, בלי להבין מה אתה חווה או איך, לא למדת כלום ואם אתה לומד על מנת להבין כל הזמן דרך ההגיון, גם כאן לא למדת מאום. רק השילוב בין השניים הוא זה ש`מביא` את התובנות. את ה INSIGHTS. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
אתה צודק MS, בקשר לאוצרות B-)

טוב, בקשר ל`חיפוש אחר המופלא` אין ספק שאתה צודק וגם בקשר לחזרה על על ספרים בסיסיים, שוב ושוב על מנת להבינם מנקודת הראות החדשה שהגענו אליה כל פעם מחדש. L&L TALYA

CAT4

New member
תודה לכולם

אני מודה לכם על הצעות שלכם קניתי כמה מהספרים שהלצתם לי יקח לי כצאת זמן לקרוא אותם אבל תודה בכול זאות Y.G.A the CAT יוסי גור אריה

למעלה