מחנק!!!

AviadPe

New member
אממ אני צריך תמספר.

אף פעם לא יצא לי להוציא חולצה תשיג לי תמספר של אדיב...

אדיב (או אסתר ../images/Emo6.gif)

אימייל[email protected] טלפון- 036820159 רחוב שביל המפעל 2 , ת"א. אתה שולח להם גלופה, כמות, מידות וטלפון באימייל, מתקשר לודא שזה הגיע, ופשוט בא לאסוף את זה ולשלם אחרי יום יומיים.

80 לגלופה גדולה [מאחורה]

אני חושבת ש40 לגלופה קטנה (סמל וכאלה) [מקדימה... ] וכל חולצה [טי] עולה 15. תבדקו גם בתגוס [אני חושבת שזה אותודבר] זה באזור עמק חפר 098613308 יומטוב

על החולצה כתוב..

החלשים מצתוותים לקבוצות החזקים מקימים אותם משהו כזה צריך לתקתק את העינינים ולהוציא חולצה לצוות עין... צוות עין שליטה !!!!!......

הוווווווו ../images/Emo9.gif

אמא של חניכה התקשרה עכשיו, ואמרה לי תודה על השלושה ימים האלה, שהיא ממש נהנתה ולא הפסיקה לדבר על המחנה כל היום :) זה מרגש, מה

היה מחנק מעולהההה../images/Emo6.gif

היו לי חניכים מעולים..היינו רק חמישה אבל כמו שנאמר "זאת לא הכמות זאת האיכות"
גזר עולים על כולם..שלושה ימים בעיר לביא..בנינו מחנה מעולה..במשך המחנה הצטרף אלינו החניך הממוחזר "זורי מחזורי" כל היום ישב בשקט והשתתף.. היה יום ספורט היו פעולות היה מורל מטורף היה טוב וטוב שהיה!!!!1
אללה גזר!!

אופיר קושקוש... הפתעת אותי!../images/Emo12.gif

וזה המקום להגיד לך תודה ענקית!
שיחקת אותה! אם זה בפעולות שבנית (כמעט) לבד, בפ'ינוקים שהכנת, בחוש המדחי שיגליתי אצלך כשבנינו (בזמן שאני בקושי ידעתי לעשות קשר בוהן
), בצחוקים שעשינו (עם חניכים ועל חניכים
) במקלחות ההזויות
בהתמרמרות על שפשפות
וזהו, אני פשוט אוהבת אותך! ואל תעברי
(רמת הגולן... תתכוננו! המשפחה הכי תימנית באיזור מגיעה אליכם
)

עדישדיש..

תודה גם לך עדידה.. נהנתי בטירוף להדריך איתך במחנק..לבנות
לצחוק
לצרוח מורלים להתווכח
להזיע
וכל הדברים ביחד.. והכי בנסיעה הביתה כשעברנו על חוקי האוטובוס ואכלנו במבה ביסלי לצליל השיר המתנגן ברדיו של דנה אינטרנשיונל.. והוא ישן המיטתי
והוא אוכל מצלחתי
והוא תמיד תמיד איתי.. ידידי..

חחחחחחח פושעות!!!

וזה לא ככה אופיר! זה: והוא ישן במיתטי! והוא אוכל מצלחתי! יש לי טריק קבוע פעמיים בשבוע יש לי לאאאאאאאב בוי! אני לא מאמינה שדנה אינטרנשיונל לקחה את השורות לשיר [אפשר לקרוא לזה שיר בכלל???
] מהסדרה טינטן

חחחחחחחחחחחח רק עכשיו הבנתי את התילתן!

קרועה
מישהי פה התלהבה מאייקוני תפוז...?

AviadPe

New member
והמחנה היה מעולה בזכות הניהול המטורף שלי.

וכמובן צוות עין :]

למעלה