מחנק!!!

מחנק!!!../images/Emo42.gif

היה כלכךלכךכלכך טווווווווב! |זאת הולכת לצאת הודעה מתלהבת
| ואני אוהבת תחניכים שלי כלכך!!!!!!1 יצאו רק חמישה חניכים [חמשת המופלאים
] ויצאתי עם עוד מדריכה תותחית שהקיעה בטירוף!! וגזר שיחקו אותה כרגיל! ואני אוהבת תמדבים של גזר! ותחניכים! ותמועצה הזאת!!!! הנושא היה איכות הסביבה, אז היה להם תחרות המתחם הכי יפה, מדברים שבנויים מהטבע
ועשינו את זורי מיחזורי! איש שבנוי מסנאדות, חולצ"כ ושקיות של חטיפים ושטויות.. ושקד בא לבקר וצילם אותו בפלאפון
ועשיתי את סמל התנועה מחבלים ועלים
וצבענו ותלינו אצטרובלים! ושלחנו את החניכים להביא מהמנהלה שמן סנאדות, אבקת חשמל, מרכך כפיתות ושאר ירקות (זה ממש אכזרי!!!
) והיה יום ספורט [מקום שני!! לילילי] ויום יצירה, וביקורים מסתומות שגרות בגליל תחתון.. והיינו כל השלשוה ימים ביער, והחניכים של גזר הכי תותחים בכל התנועה הזאת! (אפילו שקד אמר ש60 חניכים של גזר שווים ל200 של עמק חפר
) ואלה היו שלשוה ימים כלכך מצחיקים >< איך היה המחנה קיץ שלכם?

דורד

New member
חחח... 200 חניכים של עמק חפר

זה לא תמיד מחמאה... אבל בד"כ זה כן

יבח

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo181.gif

היה לכם מחנה אדיר...:] ממש נהנתי איתכם!

spraizler

New member
לא יודע איך היה שלנו

אבל מה שכן אני יודע זה שקיצרו להם ביום כי היה גל חום נוראי ומבחינה בטיחותית אסור היה להשאר.

i r i t o o s h

New member
ביטלו לנו ../images/Emo7.gif

ללב שרון ביטלו את המחנה ד'-ו' בגלל עומס חום שהיה השבוע...הוא היה אמור להיות בפארק הירדן וחם שם נורא...אז פשוט כל 2 מושבים עשו יחד מחנה מושבי [מושב אחד אירח את השני] של לילה אחד והיה ממש כיף!!! עשינו להם א"ש לילה אדיררר והם כ"כ פחדו! וביום ראשון יש להם טיול של יום אחד לחצבאני ואז ללונה גל וסינג'רו אותי לצאת להדריך את הד'ניקים הפושטקים האלה כי המדריכים שלהם בחו"ל... נקווה שלא יהיה איתם קשה מידי...

spraizler

New member
זה נקרא פארק גורן

וכן אנחנו עשינו באותו מקום בגלל זה ביום האחרון החזירו את החברה הביתה כי היה גל חום.. תמיד אנחנו עושים באותו מקום זה נחמד

spraizler

New member
נראה לי אבל קוראים למקום שהם היו צריכים

לעשות פארק גורן.. כי אני יודע שהם תמיד עושים איפה שאנחנו עושים ונראה לי שאנחנו עשינו בפארק גורן

foofi

New member
אנחנו היינו בפארק גורן.

זה עדיין לא אומר שהם לא היו בפארק הירדן, בשנים קודמות היינו בפארק הירדן.

spraizler

New member
אה אוקי

אז טעות שלי. חשבתי שזה אותו מקום קיבלת את המייל שלי והעברת לחן גם?

GeLbaChiT

New member
אוי המחנק היה כל כך כייפ

למרות שהלכתי מוקדם כי התייבשתי והם רצו להכניס לי עירוי ואני כולי בוכה לא
בבקשה לא
וכולם "מיכל איפה הבקבוק שלך?! למה הוא לא צמוד אלייך ?! יאלה עוד שלוק" וביום ספורט הקבוצה שלך ביחד עם מ.איילון הייתם כלכך חמודים צהוב אימפריה
הקיצר היה ממש ממש כייף , באקונומיה בחלוץ היה מעולה רצו צחוקים בטירוף עם שחר ושביל החלב המקולקל (הוא היה ירוק
) והמריחואנה במסווה נענע בתוך הפתיתים והצייד שועלים "זזנו לעשן שועל " חצי יער צדתי היום! חצי יער!!" הקיצר היה לגמרי תותחי וזה כזה כיף לצאת פעיל וזה כנראה מה שאני עושה בשנים הבאות כי אין חניכים בגילאים האלה בקיבוץ אהה ומנשה היו שם וזה היה ממש נחמד לראות את המדריכה שלי מהמדצים ושחר ראינו את הבנדוד שלך מהמחנות עולימניקים אתה שחר מהסוללים לא? וגם שחר המדב אמר שאתה חמוד . אז זהו גזר ממש חמודים ואני ממש אוהבת אותם והיה לי מעולה ואנשים, תשתו!

בנננה צהובה../images/Emo94.gif השמש עוד יותר!../images/Emo42.gif

אבל קבוצת צהוב עולה על כל אחר!!
ואני צבעתי לשחר את שביל החלב בירוק
ואופיר ציירה לו על הלחי בגואש את כדו"א... [שימי לב לשנינות ><] חחחחחח לצוד שועלים
ציץ לי הזה כזה אידיוט ><

GeLbaChiT

New member
חח ציץ לי זה שדמי עד שקלטתי ><"

ואת השנינות בשביל החלב וכדור הארץ יואו איזה קליטה איטית יש לי עכשיו >< טוב נו רק לפני 30 דקות קמתי הצייד שועלים זה היה כזה ככה הלכנו לעשן ושרעבי ושחר אומרים לנו אל תעלמו אז אופיר אמרה אנחנו לא נעלמים אנחנו הולכים לצוד שועלים >< אחכ זה גם היה פינת קואלות אוי ויום לפניכם בחלוץ אנחנו יושבים , ציץ מי לא היה , וחרציצית כזה באה מזה מי זה מעשן פה ?!? וכולנו זורקים תסיגריות מעשן ? מה פתאום ! מי מעשן ?!
היו כמה קטעים קורעים

בונאה החרציצית שלנו תפס חזק ><

עכשיו זה משו חדש- אבובית
(מאי הגאונה ><) וכן, ציצלי חפר לי על הלצוד שועלים הזה םO וואו כמה שאני אוהבת תמועצה הזאת! מהחניכים הקטנטנים האדירים האלה, לפטתניקים, למדריכים, למדבים, לרכזת. כלכך

ולמרות שמנשה היו שם, לא ראיתי את חנן ../images/Emo10.gif

רציתי לשמוע את שיר הגרביל! (עכשיו שירה תתעצבן
)

GeLbaChiT

New member
אוי חנן ...

חרציצית אמרה שהיא הלכה לשם ומצאה אותו במצב אינטימי דיי מגעיל ><'' ושמעו את שיר הגרביל דרור עשה להם סלטרון

AviadPe

New member
אהה.. היה גרוע...

סתם היה מעולה :] צוות עין שליטה. גזר אימפריה!

למעלה