אילנות שלטו, כמובן
אוקיי, אז האמת היא שלא הסתובבתי לראות דברים ששבטים אחרים עשו... רציתי, אבל לא היה לי כח
אבל אני יכול לתת לכם סיקור מלא על מה שהיה בשבט אילנות
טוב, אז כמו שכבר אמרו היה לנו נושא - סרטי walt disney. בעקרון הנושא ההנהגתי היה "רב תרבותיות", אז חשבנו שבסרטים של וולט דיסני אפשר למצוא הרבה מאוד תרבויות - פוקהונטס למשל, או באלדין ובנסיך מצרים וכו' - כל סרט עם התרבויות שהוא מכיל. כמובן שלא ממש הבינו את זה כי זה קצת בעקיפין, אבל לא משנה.... טוב, אז המבנה הראשי שלנו היה ללא ספק הכי יפה שם. ואני לא אומר את זה סתם. שאלנו הרבה משבטים אחרים והם אמרו את זה, וממש התפלאתי לראות איך אנשים אחרים עוצרים ליד המבנה שלנו ומסתכלים עליו. המבנה היה הארמון מהסמל של walt disney. זה היה עם 2 קומות בעקרון, אבל לא ממש הרשו לנו לטפס על זה - לקב"ט לא היה כח לבדוק לנו את המבנה אז הוא הרשה שנעלה עליו אחד על כל רמפה - היו 3 רמפות. בכל צד של הקומה הראשונה רמפה, ולמעלה רמפה במרכז. על הרמפות האלה שמו את המשולשים, שהיו בעקרון משולשים דו מימדיים מסנדינות שמתחו בתוכם בד ערבי וצבעו. למרות שהמשולשים היו דו מימדיים זה נראה מאוד יפה. על כל שאר המבנה מתחנו (יותר נכון מתחו - אני לא עזרתי ממש למבנה הזה, אולי איזו כפיתה(?) אחת ועזרתי קצת להרים את הקלפים) בד ערבי (בעצם על הבחוץ - הבפנים נשאר ריק והיה אפשר לעלות ממנו לרמפות) וצבעו. הכל נראה מאוד צבעוני ויפה. על הכל תלו ציורים ענקיים שציירו של דמויות של walt disney. כל המבנה היה מאוד צבעוני. אמרו לי שכם המבנה של אפיק היה מדהים. משהו עם הרבה רמפות מסובך כזה.... אבל לפי מה שהבנתי המבנה שלהם לא אושר או משהו כזה ובגלל זה הם לא זכו עליו בפרס. אנחנו זכינו במקום שני, והאמת היא שזה היה לא פייר, ואני רציני. מקום ראשון נתנו לאיזה שבט שנפתח לפני איזה חודשיים או משהו, ולפי מה שאמרו לי המבנה שלהם לא היה כל כך מרשים ונתנו להם את זה כי הם שבט חדש.... בכל מקרה, עוד מבנים שהיו לנו הם: חדר אוכל - פירמידה, נסיך מצרים מטבח, בלי צורה מיוחדת אבל עם רעיון מקורי - "מבשלים את נמו"
תורן - הספינה של פיטר פן, שאני עזרתי לבנות (למרות שעשיתי שם די מעט....) המחסן - המחסנאים בנו אותו ביום הראשון בלי צורה, סתם איזה ריבוע גדול. אבל בשביל להתאים אותו כתבו עליו "101 מחסנאים בטלנים" וציירו עליו כתמים של כלבים דלמטיים. האמת שזה היה סתם, אבל זה התאים - כי הם כל היום שכבו שם ולא עשו כלום
באמצע המחנה בנו איזה באר משאלות - חפרו בור, שמו בד ערבי צבוע בכחול בהיר (מתאים למים), חיסו בניילון ושפכו מים. מסביב שמו סלעים. זה היה ממש יפה, וזאת הייתה באר המשאלות עם ציור של גי'ני
זהו בעקרון משבט אילנות אני אנסה להשיג תמונות (חבר שלי צילם שם הרבה, יש לו איזה מצלמה דיגיטלית סופר משוכללת עם 400 תמונות ואיכות מעולה - ככה זה כשאבא שלך צלם
) ולהעלות לכאן בקשר לפרסים בטקסט בסוף - קיבלנו "פרס ישראל" לתרומה לקהילה מקום שני על מבנה ראשי (וכמו שכבר אמרתי היינו אמורים לקבל מקום ראשון) מקום שני על מבנה ח' מקום שני, ביחד עם לוטם, על חזות השבט מקום שלישי רפסודיה (
כבר שנתיים שלא זכינו במקום ראשון, אחרי איזה כמה שנים רצופות שכן זכינו במקום ראשון...) ולסיכום
ירוק צהוב עולה