מחנק הנהגת חיפה

livne17

New member
מחנק הנהגת חיפה

איך היה? איזה שבט שלט שם?... היה יפה? מי בנה מבנים יפים?

snowbunny

New member
בטח שיש! אני!

קודם כל המחנה היה בנושא פלורליזם. הנושאים השבטיים :
אפיק- מסביב לעולם
סופה- שנות השבעים
משוטטים- סרטי בורקס
אילנות- וולט דיסני
תדהר- חיפה
צופית- מסביב לעולם
לטם- חיפה ועוד כמה שבטים שאני לא זוכרת. המבנים : 1. שער:
אפיק- מקדש האינקה (אפריקה, שבט מאיה)- היה מדהים, תמונות בקרוב.
סופה- מכנס פדלפון (זכה מקום ראשון)
תדהר- משהו לא מזוהה עם כיתוב "חיפה" בירוק.
לטם- כיפה ממקדש הבאהים.
לא זוכרת עוד. 2. חדר אוכל באפיק- פגודה סינית. (תמונות בקרוב) 3. מרכז פעילות באפיק: פירמידה "הלוחש לצינור" (כמו הלוחש לסוסים...) 4. מבנה ייחודי בהנהגה, היה רק בשבט אפיק: אמפי שהוא מגרש בייסבול עצום ומרהיב (תמונות בקרוב) חזות השבט : כמובן שאפיק לקחו מקום ראשון ובגדול, עם קולמנים שהיו בתוך תאי טלפון לונדוניים, שביל ראשי שהוא שדירת כוכבים מלווה בתמונות וסלוגנים של ביטחון ובטיות, שלטי הכוונה כמו באוטוסטרדה, תפאורה מדהימה, שלטים מרהיבים, "אוצר" בתוך מבנה השער, ויטראז' מחוצה למבנה, "באר משאלות" מאיטליה, בקיצור- פשוט מרהיב. אם לא הבנתם עד עכשיו, אני באפיק, והמחנה השנה היה אחת החוויות המדהימות ביותר שעברתי, החלוץ היה מאתגר ומהנה, פעולת שכב"ג מצחיקה בטירוף, הצהרת פעיל מרגשת ומדהימה, טקס החלפת תפקידים בשבט (ביניהם גם ראש שבט , מש"צים, רכזי הדרכה ועוד), טקס פרידה מהשמיניסטים (וביניהם גם המדריכים המדהימים שלי), הדרכת ג' במשך חצי יום, ורונדו מטורף שצבע את המחנה בסגול עם כ- 100 דגלים, שיער סגול, גוף סגול, בגדים סגולים, גאווה שבטית מטורפת ומורל מטורף, שקרע את כל השבטים בהנהגה! שבט אפיק נותן בראש, מחנ"ק 2003!!!!!!!!!!!!!!

לי יש ולי יש!!!

אמממ מדריכה שלי לשעבר פשוט עושה שנת שרות בשבט צופית וסתם רציתי לדעת אם את זוכרת תמיבנים שלהם או במה הם זכו וכל מיני כאלה??... ואיזה כיתה את?

snowbunny

New member
אז ככה...

קודם כל- סיימתי ט'. שבט צופית- לא זוכרת במה הם זכו... השער שלהם היה מטוס אם אני לא טועה... והיה להם שלט עם דיילת... צר לי, אני עייפה וסנילית, אבל כשאני אזכר אני מבטיחה לרשום לך עוד...

freak2100

New member
היי../images/Emo70.gif גנבת לנו את המוראל../images/Emo70.gif

אילנות! נותנים בראש
מחנ"ק 2003
שרנו את זה מלא, המצאנו את זה במיוחד למחנ"ק הזה (משומה...)
מה אתה גונב לנו שירים???

snowbunny

New member
שני דברים...

1. אני בת... 2. צר לי, לא ידעתי... קבל את התנצלותי הכנה... ושיהיה לך יום נהדר... בעצם שלושה.. 3. גנבו לנו את ישו שקיבלו מכם! אני בעד לשפד את אצבעותיו של הגנב כדי שלא יוכל להקליד עוד לעולם... (עונשים אחרים יתקבלו בברכה...)

snowbunny

New member
כן!!!

אני לא האמנתי!!! חרא, חרא של דבר! גנבו אותו ויש שמועות ששרפו אותו!

2003 SkiPeR

New member
הרשו לי להסביר...:

בעצם יש הרבה מאוד אנשים בבפורום... מ-ל-א אנשים
והם מתחלקים ל-2... יש את כל החבר'ה שהם פה ממזמן והם מעיין "קהילה" כמו שתפוז קוראים... ויש חבר'ה שהם בתהליכי כניסה לתוך הקהילה.. ויש מלא אורחים שנכנסים רק בשביל להסתכל ומגיבים רק לעניינים ספציפים.... והמטרה שלנו זה שכולם ייכתבו ויהפכו להיות חלק מהקהילה...

freak2100

New member
אילנות שלטו, כמובן

אוקיי, אז האמת היא שלא הסתובבתי לראות דברים ששבטים אחרים עשו... רציתי, אבל לא היה לי כח
אבל אני יכול לתת לכם סיקור מלא על מה שהיה בשבט אילנות
טוב, אז כמו שכבר אמרו היה לנו נושא - סרטי walt disney. בעקרון הנושא ההנהגתי היה "רב תרבותיות", אז חשבנו שבסרטים של וולט דיסני אפשר למצוא הרבה מאוד תרבויות - פוקהונטס למשל, או באלדין ובנסיך מצרים וכו' - כל סרט עם התרבויות שהוא מכיל. כמובן שלא ממש הבינו את זה כי זה קצת בעקיפין, אבל לא משנה.... טוב, אז המבנה הראשי שלנו היה ללא ספק הכי יפה שם. ואני לא אומר את זה סתם. שאלנו הרבה משבטים אחרים והם אמרו את זה, וממש התפלאתי לראות איך אנשים אחרים עוצרים ליד המבנה שלנו ומסתכלים עליו. המבנה היה הארמון מהסמל של walt disney. זה היה עם 2 קומות בעקרון, אבל לא ממש הרשו לנו לטפס על זה - לקב"ט לא היה כח לבדוק לנו את המבנה אז הוא הרשה שנעלה עליו אחד על כל רמפה - היו 3 רמפות. בכל צד של הקומה הראשונה רמפה, ולמעלה רמפה במרכז. על הרמפות האלה שמו את המשולשים, שהיו בעקרון משולשים דו מימדיים מסנדינות שמתחו בתוכם בד ערבי וצבעו. למרות שהמשולשים היו דו מימדיים זה נראה מאוד יפה. על כל שאר המבנה מתחנו (יותר נכון מתחו - אני לא עזרתי ממש למבנה הזה, אולי איזו כפיתה(?) אחת ועזרתי קצת להרים את הקלפים) בד ערבי (בעצם על הבחוץ - הבפנים נשאר ריק והיה אפשר לעלות ממנו לרמפות) וצבעו. הכל נראה מאוד צבעוני ויפה. על הכל תלו ציורים ענקיים שציירו של דמויות של walt disney. כל המבנה היה מאוד צבעוני. אמרו לי שכם המבנה של אפיק היה מדהים. משהו עם הרבה רמפות מסובך כזה.... אבל לפי מה שהבנתי המבנה שלהם לא אושר או משהו כזה ובגלל זה הם לא זכו עליו בפרס. אנחנו זכינו במקום שני, והאמת היא שזה היה לא פייר, ואני רציני. מקום ראשון נתנו לאיזה שבט שנפתח לפני איזה חודשיים או משהו, ולפי מה שאמרו לי המבנה שלהם לא היה כל כך מרשים ונתנו להם את זה כי הם שבט חדש.... בכל מקרה, עוד מבנים שהיו לנו הם: חדר אוכל - פירמידה, נסיך מצרים מטבח, בלי צורה מיוחדת אבל עם רעיון מקורי - "מבשלים את נמו"
תורן - הספינה של פיטר פן, שאני עזרתי לבנות (למרות שעשיתי שם די מעט....) המחסן - המחסנאים בנו אותו ביום הראשון בלי צורה, סתם איזה ריבוע גדול. אבל בשביל להתאים אותו כתבו עליו "101 מחסנאים בטלנים" וציירו עליו כתמים של כלבים דלמטיים. האמת שזה היה סתם, אבל זה התאים - כי הם כל היום שכבו שם ולא עשו כלום
באמצע המחנה בנו איזה באר משאלות - חפרו בור, שמו בד ערבי צבוע בכחול בהיר (מתאים למים), חיסו בניילון ושפכו מים. מסביב שמו סלעים. זה היה ממש יפה, וזאת הייתה באר המשאלות עם ציור של גי'ני
זהו בעקרון משבט אילנות אני אנסה להשיג תמונות (חבר שלי צילם שם הרבה, יש לו איזה מצלמה דיגיטלית סופר משוכללת עם 400 תמונות ואיכות מעולה - ככה זה כשאבא שלך צלם
) ולהעלות לכאן בקשר לפרסים בטקסט בסוף - קיבלנו "פרס ישראל" לתרומה לקהילה מקום שני על מבנה ראשי (וכמו שכבר אמרתי היינו אמורים לקבל מקום ראשון) מקום שני על מבנה ח' מקום שני, ביחד עם לוטם, על חזות השבט מקום שלישי רפסודיה (
כבר שנתיים שלא זכינו במקום ראשון, אחרי איזה כמה שנים רצופות שכן זכינו במקום ראשון...) ולסיכום ירוק צהוב עולה

snowbunny

New member
כמה הבהרות...

1. השער של אפיק היה ממש ממש ממש מדהים, והיו בו 6(
) רמפות, גשר כמו בגני שעשועים, אוצר באמצע עם כדים מטבעות ו"פנינים"- היה משהו בסט... והוא אושר (עד כמה שידוע לי, והייתי בצוות שער, אז ידוע לי..) ואין לי שמץ למה הוא לא זכה (יכול להיות שאני טועה בקשר לאישור.. לא סגורה על זה...) 2. השער שזכה לא היה יפה. נקודה. לא יפה, לא אסטתי, לא צופי. אבל אם ככה השופטים החליטו, אני אכבד את זה... 3. אפיק זכו מקום שני ברפסודיה. 3. ובמקום שלישי על מבנה ז'. 4. ובמקום ראשון על חזות השבט. 5. ועוד כמה פרסים שאני לא זוכרת כרגע (ביניהם פרס על הדרכה) 6. פריה פריה, אפיק אימפריה
מה מה מה מה? מעצמה

אז ככה....

השער אושר. אחרי שהרבה מאוד חניכים עברו עליו, ולקראת יום ביקור ההורים סגרנו את החלק הימני שלו באופן זמני, מרצוננו. השער היה מאוד בטיחותי וחזק...

freak2100

New member
אה, אוקיי

פשוט זה מה ששמעתי שאמרו, מצטער.... בכל מקרה השער שזכה במקום ראשון היה של נווה יוסף, והם קיבלו אותו רק כי הם שבט חדש. השער שלנו היה באמת יפה (לא יודע אם יותר או פחות משלכם... לא ראיתי את שלכם) וזכינו מקום שני (במקום ראשון כי נווה יוסף גנבו לנו)

למעלה