מחנות פסח ושות'

יש מצב לה:

יש מצב אולי להגיד להם שיש להם מחנה באיזה חורשה בישוב או משהו (זתומרת לעשות מחנן של יום אחד. ובמחנה נגיד אפשר לחלק אותם שכל 4 עם מדריך ויש להם יום שלם לבנות מחנה נגיד ולחן לוח מודעות שער וכו' וכל קבוצה צריכה לבנות את המחנה הכי טוב הכי חזק ובסוף היום שנגיד המד"ב יבוא עם עוד שני מד|"חים והם יהיו השופטים... ככה יהיה גם את אפקט התחרות שהם ירצו לנצח ולבנות את המחנה הכי חזק והכי טוב אבל הם יצטרכו שתסביר להם לכפות בשביל זה... אם יש לכם מד"חים בצוות או טרומפים שיודעים לכפות אפשר 2 מדריכים על קבוצה זה יוצא מדריך לזוג וככה בזמן "אמת" של בניה הוא יכול ללמד אותם לאט ואז הם יבינו מהר... * אפשר לתת כפרס לקבוצה המנצחת שהיא פתורה מלפרק * אפשר לשלב פיתות על התבון או משהו שיהפוך את העסק ליותר מהנה *לא מדובר על מחנה מחנה אלה על איזה יום שבת כמה שעות... *בהצלחה!

ויצמן j

New member
ככה...

הכנה שתופסת זו הכנה של יום וחצי כלומר עם לילה... הכפיתות זה חלק נורא קצר... ההדגמה שלך נעשית פעם אחת אחריה אתה מסתובב בין החניכים ואוטומתית אלו שמסתבכים קוראים לך ככה שכשכל השאר כופתים יש לך זמן לעבור אחד על אחד עם המתקשים אחרי זה תבוא התחרות הנ"ל עם הסולמות או דורגלים שחכתי לומר שחשוה שתראה להם כפתורי שדה ההכנה עצמה יכולה להיות משו סתמי וכליל כמו אש לילה מצחיק אני לקחתי בחור מהשכבה שלי בלילה שמתי לו מזרון עם סטיק לייט באמצע שדה והם התגנבו אליו כדי לגנוב את המזרון אחר כך טיול קצר בשדות סביב המושב ובישולי שדה שכללו אורז וסמבוסק הום מייד... המחנה עצמו משצלב בהעברת מידע כללי עליו בהתחלה ומידע מפור רגע לפני שהם מתפזרים לעוד שאלות שלך לי מסר ואני אתן לך את הטלפון שלי

fate spinner

New member
זה העלה לי כמה רעיונות.

אני לא אעשה בדיוק את מה שכתבת כי כבר עשיתי להם א"ש לילה וביום שני אני עושה להם בישולי שדה אבל זה העלה לי כמה רעיונות. נראה לי שאני אסתדר

למעלה