מחנה קיץ!!!!

המחסנאי

New member
חחחחחחחחחח מאיפה באת?

לא מעניין אותך אל תקרא מה אנחנו צריכים טובות?

מחנה קיץ!!!!

הנה קרב ובאאאא..!! אבל, לפניו עומדת אבן, אבן גדולה שחוסמת אותו- האם אתם, ילדים יקרים, יודעים מהי אותה אבן? ובכן, אבן זו היא המצב הכלכלי..כולנו יודעים שהמצב אצל רוב האנשים שאבאמא שלהם לא שרים, יש קשיים, קטנים וגדולים. אז ככה- כמדריכה שהרגישה לפני טיול פסח כמה שהמצב הכלכלי משפיע לחלוטין, ובמיוחד שעוד מעט יש יום שבט וחודש לאחר מכן מחנה קיץ, חשבתי ישר על כך שהשכבגיסטים יעבדו כמה שיותר כדי להשיג הרבה סבסוד לקראת הפרוייקטים שעולים לא מעט. אז תצאו מהמסגרת
... די עם המקובעות של לשטוף מכוניות, למכור בקיוסקים ולמכור פרחים.. עכשיו, הגיע הזמן להפעיל את הראש, לטובת החניכים שלנו.. אז בבקשה, הפרוייקטים האלו יעזרו לכל שבט, אז כנסו ותרמו רעיון אחד! המון בהצלחה לכולם- שירי, והשכב"ג המתפקד...

המחסנאי

New member
דוקא נראה לי שבהנהגת שרון המחנה

יוצא יחסית זול לשנים קודמות וכלל הרפסודיה, בייחוד לשכב"ג כי לט' יש גם קורס מסכם וזה יוצר להם 960 שקל כולל רפסודיה אבל לשכב"ש יוצא בדיוק 500 שקל כולל רפסודיה

נורא זול...

שגיא, בחיית...זה לא זול בכלל. ובכל אופן, אולי המצב שונה אצלכם- אבל אצלנו לא נראה כמו רמת אביב ג'.. שורה תחתונה- יש רעיונות?

MajorGad

New member
למלא טפסים של לוטו...

אפשר גם: לשים כאפייה על הראש, לקחת אקדח צעצוע ולהיכנס לסניף הבנק הקרוב

המחסנאי

New member
יש כמה דרכים

אחת זה לארגן ממש מחר מסיבת שבועות בשבט. נראה לי שאצלכם בגלל שיש מעט חניכים יחסית זה לא הכי משתם אבל אלנו ממסיבה אחת יש רווח של 2000 שקל בערך, ובמסיבה האחרונה שעשינו בפסח השתמשנו בכסף כדי לקנות סרבר לאתר של השבט אבל אלה שאמרו שהם ייבנו התעצלו ולא עשו כלום אז אין אתר...

המחסנאי

New member
אתם יכולים אולי גם לארגן

איזה אירוע בנושא שבועות לכל נצרת עלית. תמכרו עוגות ומוצרי גבינה, פרחים, תחרויות ותקחו על הכל כסף (לא יותר מידי) וזה נראה לי יכול ממש לעבוד.

י ע ל 2

New member
שכבג 500 שקל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הרשמה לשנת צופים עלתה אצלנו 500 שקל!!!! ואתם קוראים לזה מעט? אם זה יעלה 500 שקל לשכבג אף אחד לא יבוא!!! חניכי ו-ז זה באמת עולה משהו בערך כזה.. לא בדיוק אבל 470 משהו כזה.. אבל אף אחד לא רואה את זה זול! ולשכבג זה עולה איזה 200 שקל.. 500 שקל זול? נפלתם על השכל... ורפסודיה היה לנו פעם אחת וזה עלה 20 שקל! וכשהייתי בכיתה ט והיה לנו רפסודיה וקורס מסכם זה יצא לי 800 שקל.. ועשינו הכל בשביל להוריד את המחיר והורדנו בסוף לאיזה 600..

בלללעעע

New member
הציעו רעיונות לזה באתר של הצופים...

אחד מהם היה ללכת לאחד הקיבוצים באיזור ולעבוד תמורת עזרה במימון המחנ"ק- אני אישית לא הכי מסכימה עם לשלוח חניכים לזה אבל שכב"ג בהחלט יכול.

למעלה