מחנה קיץ!!!!!!!!!!!

anat113

New member
מחנה קיץ!!!!!!!!!!!

אז, מחנה קיץ בפתח, אתם כבר יודעים מה אתם עושים? אני נבחרתי מהשכב'ג שלי לראש חלוץ ואני ממש מאושרת! -ענת-

המחסנאי

New member
עוד לא היה לנו סמינר קיץ

הוא על שבועות בעוד שבועיים אבל אני רק הודעתי למרכז שלי שאני רוצה להיות ראש חלוץ, ואם אני לא אתקבל אז יו"ר של מחסן.

MajorGad

New member
ראש חלוץ..

מי שאחראי על להרים את החלוץ מחנ"ק הוא זה שהולך לישיבות עם שאר ראשי החלוץ בהנהגה אחראי על החלוץ מחנ"ק בעיקר, הוא עומד מעל ראשי המבנים. הוא גם אחראי על הבטיחות ולאשר לאנשים לעשות דברים. אצלנו למשל, יש שני ראשי חלוץ מחנ"ק. והם לרוב ראשי בניין, למרות ששנה שעברה זה לא היה ככה. היו שביעיסט ושמיניסט שנה שעברה והשנה אני גם מאמין שזה יהיה ככה.

איזה כיף לך!!!

ראש חלוץ שישיסטית - כל הכבוד
!!! רק שאני לא מבינה איך זה, אצלנו ראש חלוץ תמיד שמיניסט, והראשי מיבנים גם שמיניסטים וליפעמים רק יש שביעיסט יחד עם שמיניסט. וגם לנו לא היה עוד סמינר קיץ, אז אין לי מושג מה קורה...
לפחות קיבלתי תאריכים של המחנ"ק - מחזור ראשון 16.7 (שאני רוצה לצאת בו לחלוץ הנהגתי) ושני 27.7 עד ה3.8 שזה אנחנו
! אלעד, אריאלה, ולימור - איזה מחזור אתם? נועה.

MajorGad

New member
אצלנו..

בדר"כ לרוב הראשי חלוץ הם שביעיסטים. לרוב, הם גם רשו"דים.

המחסנאי

New member
מעניין אצלנו הראש חלוץ זה תפקיד

קצת שונה הוא אחראי על היור"ים באמת אבל גם על חילוק עבודה העבודה ואני לא חושב שהוא אחראי על בטיחות.

MajorGad

New member
טוב..

גם אצלנו הוא אחראי על לחלק עבודה. בין השאר הוא אחראי לבטיחות מבנים ושאר דברים שאנחנו עושים..אבל לא לבטיחות מפני מחבלים וכאלה

2003 SkiPeR

New member
זה הזכיר לי שיר ישן !!!

מהמחנה הראשון שלי, בכיתה ה', שהיה בנושא תנ"ך.... המבנה שלנו היה כותונת הפסים של יוסף... ובגלל שזה היה המחנ"ק ה-2 אי פעם של השבט שליי, כל היום שרנו: "בטיחות, נקיון, שבט "עמית" מקום ראשון"

הסימנר קיץ שלנו שבוע הבא...

ויש כבר יו"רים והכל רק שאמ לא הודיעו על השיבוצים לועדות וזהו בעקרון

2003 SkiPeR

New member
שבט "עמית" מקום 1 - במחזור 2

אנחנו במחזור השני, ויצאנו לפני שבועיים לסמינר קיץ, ושני לנו שני ראשי חלוץ, ונושא מ-ד-ה-י-ם, וכבר הגשנו מבנים, ובסוף שבוע הבא, יש פרוייקטורים ובוסים.. אז עדיף שלא תצאו

כן, יא גועל נפש שכמותך ......

לא סתתתתם ..... ענת את יודעת שאני אוהב אותך
מי שלא הבין .... התמודדנו על להיות ראש חלוץ וכמובן היא זכתה .....
טוב נו .... אולי שנה הבאה ... ענת מזל טוב ! אני אשכרה שמח שאת נבחרת

למעלה