מחנה הילולים

מחנה הילולים

אתמול סיימנו לרקוד במחנה הילולים בארה"ב. יש המון מה לספר ובלתי אפשרי להכיל את הכל. במילה אחת היה נפלא. ובכל זאת "קצת" בפירוט (זה יהיה ארוך!).

פשוט לקנא.... כך אני חשה ../images/Emo45.gif

ירון התיאור אמנם ארוך אך הוא היה מעניין. אהבתי בעיקר את תיאור הדמויות שפגשת, את דעותיהם פחות (מן הצדקה לישיבתם בארה"ב). רוצים לחיות בחו"ל - חיו לכם אך אין צורך לחפש תירוצים. ברור שאין זה גורע מהנחמדות שלהם כנראה. חבל שאין מספיק פרסום מוקדם למחנה זה, שכן בטוחה אני שהרבה רוקדים מהארץ היו רוצים להשתתף. צריך לדעת לפחות חודש מראש על דבר כזה לצורך התארגנות (עבודה, כרטיסים, סדורים וכדו'). אהבתי את הרעיון של סבבי זוגות קצרים אך לא בהגזמה של רבע שעה - מספיק חצי שעה. והלואי ויאמצו את זה בארץ. ואחרון אחרון אתה כותב : "נהוג לחשוב שהאמריקאים מאד מתוכנתים בעוד אנו הישראלים פתוחים וחמים יותר". סליחה (תקן אותי אם אני טועה) הרי רוב משתתפי המחנה הם ישראלים וישראלים לשעבר לא? נו?? אז ישראליות אי אפשר לשנות - זה שלנו, זה טבוע בדמנו ואת זה אי אפשר להוציא מתוכינו. אז למה שיהיו מתוכנתים? גמר חתימה טובה לכולם. נ.ב. תודה ירון לטלפון ליום הולדתי משם, חיממת לי את הלב.

להמציא ת'גלגל..

לא יודע מאין הנוהג לבני זוג קבועים לכל ההרקדה נובע. אבל אני החלטתי לשנות את זה וכבר מזה שבועיים אני קובע עם רוקדת לסבב... לא לכל ההרקדה... זה הרבה יותר כיף. כמובן שעדייו זה נתקל בקשיים בגלל שכולם עדיין עובדים בשיטה הרגילה.. אבל אני מסתדר לא רע. אם בארה"ב זה אכן כך, כפי שתיאר ירון... אז אני מקווה שזה ייובא לארץ.. {טוב.. לא כל דבר מארה"ב צריך לייבא -- אבל את זה הייתי מייבא}

משהא

New member
המציא בני זוג קבועים והמציא תגלגל

אין דוגמה טובה יותר מאשר הגלגל. זה שהמציא אותו חשב רק על התקדמות מהירה יותר. אלה שמשתמשים בו היום יודעים שבכדי לקבל התקדמות טובה מותאם כל גלגל בגודל, בחוזק ובעוד תכונות רבות למשימה המיוחדת שעליו לבצע. יש רוקדים ששנים לא מוצאים התאמה בבן /בת הזוג על מנת לקבל יכולות ביצוע גבוהים בריקוד וכתוצאה מכך הנאה מרובה. למה להחליף אם מצאת בת זוג ראויה וטוב לך לרקוד איתה. (וכמובן גם ההפך). אלה אם כן מסתתרות כוונות או צרכים אחרים. אז תגידו ישר ולענין. אורי גבעוני

אם נשתמש בדוגמא שלך..אז..

אתה יודע שההמלצה היא להחליף בסבב את הגלגלים הקדמיים והאחוריים אחת לכמה זמן...בגלל השחיקה..

משהא

New member
צמיג טוב יכול להחזיק שנים רבות ושחי

אם יש שחיקה, ואין התאמה מחליפים אבל לא פעם בבוקר ופעם בערב, אלה אם הצמיג מתפוצץ או יש תקר. כל עוד הגלגל טוב - שיסע.

היטבת לדגום אורי../images/Emo13.gif)

ההתלהבות של שרק מחילופי זוגות, יש בה קסם מסוים, זמני, מן הסתם, חד פעמי, מרגש,כמעט כמו.... (?)
) אבל כדי להנות באמת מהריקוד, בלי להיות רקדנים מקצוענים, רצוי שתהיה התאמה מסוימת... לא שאי אפשר להנות גם עם בן זוג מתחלף.., אלא שהתאמה, מתגבשת עם הזמן.. וכשיש התאמה, אין ספק --זה אחרת
)

כמו..???

וכדי להנות מהריקוד, אפשר לא רק עם בת זוג אחת...עובדה.. אני נהנה.. {אם כי לפעמים יש נפילות.. מודה..}

אורי ידידי, עזוב אותי מצמיגים

וכאלה. אני דיברתי על אנשים ואלה הינם בשר ודם ולא דומם. כל אדם איתו נפגשים בריקוד הינו הרבה דברים נוספים מעבר להתאמה בריקוד. במקומות כאלה מתגלים דברים שמעבר ל"התאמה בריקוד" שאתה כל כך סוגד לה. חוץ מזה, תרשה לי, אבל נסיוני עם בנות זוג קבועות אינו קטן משלך (לבטח גדול בהרבה רק בגלל שאני רוקד שנים רבות יותר). אני בכל אופן התנסיתי בשתי צורות הריקוד ואילו אתה עוד לא חווית את מה שתארתי כאן ולכן דעתך הפסקנית ש"זה לא טוב עבורך" אינה נראית י לעניין עבור אדם רחב אופקים ופתוח כמוך. בקיצור - אני מציע לך להתנסות בצורה בה רוקדים כאן ואז להחליט מה טוב יותר עבורך.

אליק 31

New member
הוה אומר: יש לך ידע דל בבנות זוג

מזדמנות, ואינך ער לכך שזהו עולם ומלואו, הרבה מעבר לתחום הריקוד, שאתה כה סוגד לו. בגילך הצעיר, היית צריך לדעת שהאדם, האנוש - הוא מכלול מדהים של ערכים והתנסויות, ואין מקום להעמיד בצורה קטגורית, וקוטבית, את הערך של בת זוג קבועה - מול הערכים הרבים והמפתיעים של סיפורים אנושיים, חוויות נדירות, ועוד דברים, העולים אליך והבאים אליך, מהכרויות עם בנות זוג רבות. משהא, זאת לא התגרות בך...

משהא

New member
אליק31, שמעת את המושג כמות ואיכות

נתחיל מהסוף - יחסינו הגיעו לרמה שמותר ונחמד להתגרות קצת מבלי להעלב. לפעמים זה נחמד לקבל קצת מתחת לחגורה, וברור שאין אחידות דעות בכל. אם אתה וירון בדעה שכמות הארועים שאדם עובר בחייו הם שעושים אותו מנוסה יותר כך שככל שעברתם יותר בנות, חווית, ערכים והתנסות אז שים אותי בצינצנת החמוצים למטה. מה לעשות שאיכות האירועים, השוני והמיוחד הם גם אם מעטים נתנו לי נפח ערכים ונסיון רב. אם אודטה נותנת מרשם של עוגת גבינה וביקרתי אצל 20 נשים שקראו ואפו את העוגה כל שלמדתי זה לאכול עוגת גבינה. ואם ישראל שיקר יוצר נפלא (בין השאר החדשים "כל מה שתרצי" "אוהב אותך") וחבריו לא מבינים שעוגת גבינה ומרציפאן עם קצפת ושוקולד שתהיה הטעימה ביותר אפשר לאכול עד גבול מסויים ואחר כך מקיאים. אליק ידידי מעולם לא התהדרתי במומחיות אודות בנות זוג ופספסתי את המבחנים!! אם אתה יודע במקרה מתי מתקיימים המבחנים מועד ב' אשמח לגשת. אני מקוה שאתה וירון בצוות הבוחנים תזכרו שאני חבר שלכם במתן הציון. ב-13 השנים שאני רוקד רקדתי עם כ-20 בנות זוג תקופות קצרות ועם שלוש תקופות ארוכות (11, 8, ו- 5 שנים). לא פעם אני רוקד ריקוד כזה או אחר אם בת זוג מזדמנת. חלק חשוב מההנאה בריקוד זה להיות משוחרר לחלוטין. זה קורה לי רק עם בת זוג קבועה. כשאני רוקד עם בת זוג מזדמנת אני כל הזמן מתוח פן אלחץ חזק מידי,אתקרב, לא יהיה תאום צעדים, וכל מיני סיטואציות. זה פוגם. אצלך המצב צריך להיות קשה בהרבה כי אתה אוגר חוויות וזה מצריך ריכוז נוסף. אליק ידידי- אומרים שמי שיש לו מצח גבוה הוא אדם חושב. מי שיש לו קרחת מאחור הוא רודף נשים. מה שאומר שמי שיש לו מצח גבוה וקרחת מאחור הוא חושב שהוא רודף נשים. ריקודים שמחים אורי גבעוני

משהא

New member
אליק31 בדיחה להמחשה וסיכום הנסיון

לשייך ערבי היו עשרים נשים. הוא גר בבית מפואר על הגבעה שלמרגלותיה גרו בבית גדול כל עשרים נשותיו. לשייך היה עוזר שכל תפקידו היה לדאוג ולשמור על הנשים, להביאן לשייך בכל עת שיחפוץ ולהחזירן. הנשים היו ממוספרות וכל עת שחשק היה השייך מכריז מספר והעלמה אצלו. גם השייך וגם העוזר חיו חיים טובים ומפנקים. יום אחד בגיל-68 נפח את נשמתו העוזר שהיה רץ כמה פעמים ביום מראש הגבעה וחוזר, על מנת להביא את הנשים ולהחזירן. השייך לקח עוזר אחר, חי שנים רבות ונפטר בגיל-92. המסקנה:- יותר מהר מתים מלרוץ אחרי "זה" מאשר מלעשות את "זה". חג שמח אורי גבעוני

חחחח סיפור יפה... יש בו רק באג אחד.

הסיפור מתואר מנקודת מבט גברי.. "השייך"... "העוזר"... הם רצים.. הם קובעים... הנשים בסיפור - פסיביות לחלוטין. אני לעומת זאת מתכוון למצב ששני הצדדים שותפים למאמץ, ככה כולנו נחייה עד לשיבה טובה.. אהה.. כן.. מה שמזכיר לי עוד נקודה: למה לעזאזל תמיד הבן חייב להזמין את הבת??? אבל זה בטח שייך כבר לשרשור אחר..

זה בדיוק העניין

בארה"ב הבנות מזמינות ואינן חושבות שזה לא לכבודן (רובן לפחות). ההזמנות נעשות בטבעיות. מזמינים את מי שבאמת רוצים לרקוד איתו ותמיד אפשר לסרב בנימוק הגיוני לחלוטין, כמו אני תפוס כבר לשלושה סבבים קדימה (או יותר). אני השתדלת וגם הצלחתי להיענות לכל מזמינה לפחות לסבב אחד. בסוף המחנה נשארו בנות רבות שהייתי שמח לו יצא לי לרקוד איתן אבל המחנה כבר נגמר...

למעלה