מחמם את הלב!!

כן

האמת שאני לא כזה מתעניין בכדורגל אבל אם כבר איזשהי קבוצה אז זה מכבי בכל אופן עללה הפועל י-ם

סבבה...

אבל אם כל הכוכבים של מכבי ביתר עונה הבאה בעזרת ה` תקרע את מכבי. בכלל לא מריח טוב כל האגו שהולך להיות שם.

כדורגל ישראלי = כדורסל ישראלי

שניהם חרא באותה מידה. מכבי חיפה תמשיך לשלוט פה (לי אישית זה לא מפריע כי הכי חשוב שמכבי ת"א לא תשלוט גם בכדורגל. אז אני מקווה שחיפה תמשיך לקחת אליפויות). בקשר לביתר: יש לי תקווה שבית יצליחו להגיע למקום השני השנה וישחקו במוקדמות לעגת האלופות בעונה הבאה. בקשר למכבי ת"א: דוגרי שיתפללו שלא יהיו יותר גרועים משנה שעברה. זה מושב זקנים ואני אהיה מופתע אם הם יסיימו בצמרת בכלל. וגם בחיים לא בונים קבוצה טובה עם רכש ושמות מפוצצים בבת אחת. בחיים.

גם אני מעדיף כדורסל על כדורגל

כדורסל > כדורגל אבל- היאבקות > כדורסל אבל הפועל ירושלים > היאבקות והקהל של הפועל ירושלים > הפועל ירושלים

מה????? אתה אוהד מכבי ת"א בכדרגל??

והפועל י"ם בכדורסל!! פעם ראשונה שאני שומע את זה. אבל נקבל את זה אני לא שונא מאוד את ת"א בכדורגל כמו בכדורסל. אבל... בכל אופן כאן הגג של כולנו זה הפועל י"ם בכדורסל!!!

AmiTutiT14

New member
מאד!

וטוב שיש אנשים כמוך שמבינים את זה. חבל שלרוב עמישראל אין הרבה שכל בקטע הזה (מנסה להיות עדינה).

שiש

New member
ברוך הבא לך!

חוץ מזה שאתה בני מדימונה ושאתה בחור חכם (אוהד הפועל, דההה) מה עוד אתה מספר לנו עליך?

בהחלט טובות לטייסים

משםט גגדול של איש דגול אאממ סתם בני מדימונה לומד בכיתה יא בן 17 אאממ ראש מחסן וצופיות בשבט שגיא צופי דימונה וסתם ייאלה הפועל..... זה באמת נדיר אוהדי הפועל לא ירושלמיים? או שאני חי בבועה (דימונה וזה...) הדם שלנו הוא אדום!!! (ושל מי לא?!?)

גם אני לא ירושלמי

ותאמין לי שבשנה האחרונה ראיתי שלמשחקים באיזור המרכז באים אוהדים לא ירושלימים וגיליתי שיש הרבה לא ירושלמים

למעלה