מחמם את הלב!!

מחמם את הלב!!

אהלן מה שלום כולכם?? אאממ אני בני מדימונה ונחמד לדעת שיש המון אוהדי הפועל ירושליים בעולם (כי בדימונה אני היחיד). וזהו כל טוב, עם ישראל חי ובבלבלות

AmiTutiT14

New member
ברוך הבא!

טוב לדעת שיש אנשים לא ירושלמים שאוהדים את הפועל י-ם ולא את.. מכבי
אני עמית { בת:) }.

מה?

אנשים לא ירושלמים שאוהדים את הפועל ירושלים ולא את מכבי? תני דוגמא...

AmiTutiT14

New member
אין דוגמא, זה יותר בקטע העקרוני.

זה ידוע שכל האנשים שלא מתעניינים בכדורסל בגרוש, אבל שואלים אותם את מי הם אוהדים יגידו ישר "מכבי", כי הם הכי טובים ובלה בלה... אף אחד שלא מתעניין יגיד הפועל ירושלים או עירוני נהריה. ומצד שני, בהקשר של בני, יפה שהוא אוהד את הפועל ירושלים, מאחר ואין קבוצה לדימונה. הרי יש לו שתי אופציות: לאהוד את מכבי, או קבוצה אחרת בליגה (כמו הפועל שלנו), ולמרות האופציה המאד מפתה של לאהוד את מכבי, הוא בוחר באופציה הפחות מפתה של לאהוד קבוצה פחות טובה. זה מראה כמה נשמה יש לבנאדם, ועל זה אני נותנת לו צל"ש.

עירוני דימונה

סתם פעם הייתה קבוצה כזאתי ונראה לי שסגרו אותה כי אין כסף לכדורי סל בכל אופן זה פשוט קצת בנאלי ומשעמם לאהוד את מכבי לא?

אגב

בכרטיס האישי כתוב לך שאתה בן 19 ועוד מעט מתגייס. איך זה בדיוק מסתדר עם העובדה שאתה בן 17 ובכתה י"א?

AmiTutiT14

New member
../images/Emo2.gif

חשבתי שאתה ממטרופולין ירושלים
(סליחה שאני גיאוגרפית
) אז מאיפה אתה?

נכון

בניון גאוות העיר וגם שיר ביטון (מצטער שאני קצת פקצה כרגע) בכל אופן אני צהוב ברגליים

מה????? אתה אוהד מכבי ת"א בכדרגל??

והפועל י"ם בכדורסל!! פעם ראשונה שאני שומע את זה. אבל נקבל את זה אני לא שונא מאוד את ת"א בכדורגל כמו בכדורסל. אבל... בכל אופן כאן הגג של כולנו זה הפועל י"ם בכדורסל!!!

למעלה