מחמאות ל ML ברמת אביב

Agnetta

New member
מחמאות ל ML ברמת אביב

אתמול הייתי באטרף של קניות, בגלל שקיבלתי תלושים לחג - אז רציתי לנצל אותם ב"מתאים לי" באמת שבסניף של רמת אביב מקבלים יחס מאוד נחמד מהעובדות. ואני אזכיר כאן את מנהלת החנות ג'ניה והמוכרת הבהחלט שמנמנה ומאוד מוצלחת, חמדה. הן תמיד מקרקרות סביבי וזה מאוד נחמד. בקיצור: המחירים בשמיים וחלק מהקולקציה שרואים בקטלוגים בכלל עוד לא נימצאת במדפים. בעניין מיכנסיים הומלץ לי להכנס בשבוע הבא. חולצות יש הרבה ויפות מאוד. קניתי אחת לערב מבד כזה כמו קרפ שאפשר לשים גופיה מתחת, עם כתפיים פתוחות ומאוד סקסית בצבע הירוק האופנתי הזה.- 300 ש"ח!!!! נורא יקר. ועוד 3 חולצות מלייקרה, אחת שחורה עם ורד ענקי באמצע אחת בטורקיז עם מפתח צוואר מעוגל גדול ותיקתקים גם סקסית מאוד ועוד אחת לייקרה עם כותנה בגוון ורוד כהה עם פרצוף של חתול משובץ באבנים. הייתי אמורה להוסיף על 400 ש"ח של תלושים שהיו לי עוד 450 ש"ח!!! כי אין גם כפל מבצעים למי שמשלמת בתלושי חג. ובדיוק ניכנס גם איזה בוס או "מבקר" מטעם ההנהלה והבנות נילחצו, ובכל זאת שיהיו בריאות הן הורידו לי 100 ש"ח מהקנייה וזה כולל תיקונים (אני תמיד מבקשת לקצר מהשרוולים ומהאורך. באמת כל הכבוד להן! מקווה שלא סיבכתי אותן. בסוף עוד קינחתי בסנדלים יפיפיות מ"גזית" (אם היה לי כסף, אז הייתי קונה בטח 4 זוגות) משהו חשוב שהבנות אמרו לי כאשר אמרתי שיש הרבה תלונות שהמידות שהן מעל מידה 4 במחסן ואף פעם לא על המדף, הן הדגימו לי שהבעייה היא טכנית. כי כאשר שמים מידה 5 עד הקולב החולצה נופלת ולא מחזיקה מעמד על הקולב, זה רק עניין של אסתטיקה ושל תלייה ולא שום דבר נגד לקוחות מלאות יותר.

anati44

New member
מעניין....פעם הקולבים היו כנראה

איכותיים יותר ..................... למה בעבר הכל הסתדר שגעון (על הקולבים)?????????????, אל תתנו שימרחו אתכן

למעלה