מחמאות ונשיות

מחמאות ונשיות ../images/Emo141.gif

אתן זקוקות למישהו אחר כדי להרגיש סקסיות ונשיות או שמרגישות את זה בזכות עצמכן
אני פעם כן הייתי זקוקה למישהו אחר כדי להבין שאני סקסית ונשית- הייתי זקוקה למחמאות, לידיעה שיש אנשים שרוצים אותי, אבל עכשיו התבגרתי, במקום שונה כל כך ממה שהייתי פעם וזה עשה את שלו- אני מסוגלת להרגיש ככה סקסית ויפה ונשית מבלי שאומרים לי שאני כזאת, ומבלי שיש חבר (למרות שיש
וכשהוא מחמיא לי, זה מוסיף המון, אבל הוא לא האישיו מהבחינה הזאת.

גלית35

New member
תמיד כייף לקבל מחמאות אבל../images/Emo20.gif

אני מרגישה ככה בזכות עצמי,נכון שלפעמים יש ימים שלא אבל בכללי כן.

המונשרי

New member
../images/Emo6.gif מיד יוצאת בסלוגן חדש...........

" אוהבת מחמאות תחייה". בנות עם היד על הקוראסון (
) זה כיף לקבל מחמאות בתנאי שהן אמיתיות.

אמברון

New member
שונאת מחמאות

זה מביך אותי (מעבר לעובדה שאני לא קונה את זה בכלל). מחמאות לא "עושות לי את זה" במובן חיצוני. אני כן אוהבת מחמאות שמתייחסות להישגים שלי, להצלחות שלי, ובפולניות אופיינית ומוסמקת - אודה שגם לילדים שלי.

hayapollak

New member
מסכימה איתך אמברון

שאלו הן המחמאות או החיזוקים היותר משמעותיים - אצלי גם. יחד עם זה ככל שהתקדמתי בגילי כלפי מעלה, למדתי לשמוח גם ממחמאות על החיצוניות כאשר הן אמיתיות. (גם לי היה קשה עם זה ובצעירותי לא יחסתי לכך חשיבות גדולה) אבל אם כבר עוסקים בילדים - המחמאות הכי אמיתיות(גם)לגבי החיצוניות - מקבלים מילדים....

אמברון/תאיר, למה אתן לא אוהבות

מחמאות על מראה חיצוני ? האין זה נעים ומפנק לקבל מחמאה לעתים גם על איך שאת נראית ?

אמברון

New member
מהמון סיבות

זה מביך אותי (התעסקות של אנשים אחרים בחיצוניות שלי). כאילו אני צריכה אישור לאיך שאני נראית כדי להרגיש טוב. יש משהו במחמאה, גם אם היא באה מהמקום הכי נקי ונכון, שגורם לי לנוע בחוסר נוחות ולפעמים אפילו להתחיל להתנצל. פשוט לא אוהבת מחמאות שקשורות לאיך שאני נראית.

אישור ? להתנצל ?

יקירתי אני חוששת שאת מפספסת את היופי שבכך. לקבל מחמאה זה לא לקבל אישור. זה לקבל מחמאה מהמקום הנקי והאוהב ביותר. אם מישהו מחמיא לך על כל נשימה שלך - זה באמת מעצבן ולא נעים. אבל אם מדי פעם מישהו מחמיא לך על בגד חדש, או תסרוקת חדשה, או עשיה חדשה שלך ובכלל משהו חדש ויוצא דופן שמושך את תשומת הלב - אז למה לא ? מה את מרגישה כשאת מקבלת מחמאה ?

אמברון

New member
מה אני מרגישה?

בעיקר מבוכה. אני חושבת שזה בא מהמקום הקטן שלי, של חוסר היכולת לראות את עצמי כפי שאחרים רואים אותי (הלוואי שהייתי מסוגלת לגנוב לך את המשקפיים לכמה רגעים, ולראות את עצמי כפי שאת מתארת לי אותי לפעמים
). מעבר לזה, גם אם זה בא ממקום טוב, אני נוטה שלא להאמין לאפ'חד. כנות כוונות לא מעידה על כנות מחמאות (יווווו, איך את נראית נהדר היום! בלה בלה בלה...). מה שכן, להחמיא אני מאוד אוהבת.

פעם אחת אישה חכמה אחת אמרה לי

את אוהבת לתת לא אוהבת לקבל למה שלא תתני לאחר את הזכות הזו לתת לך ? לשנות חשיבה יקירה. להתבונן במראה ולראות את היופי - החיצוני והפנימי גם יחד. לשים לרגע בצד את אותו קול קטן שמסתיר לך את היופי. לרגע אחד תניחי אותו בצד והרשי לעצמך לראותך במלוא הדרך. אני חושבת שאת רואה את עצמך כמו שאת .בדיוק כמו שאת. את פשוט לא נותנת לעצמך להאמין בכך. יש לנו יכולת מדהימה למצוא סיבות ותירוצים למחיקת הטוב. הרבה יותר קל לראות את הפחות טוב. וכשאומרים לך שאת נראית נהדר היום זה לא בלה בלה בלה כנראה שאת באמת נראית נהדר באותו רגע נתון ולאדם יש את הצורך לאמר לך זאת.

תאירU4

New member
כמו שאמברון אמרה. זה מביך אותי

וזה לרוב לא נשמע לי נכון ולכן זה נשמע צבוע.

מאוד קשה לי לקבל מחמאות../images/Emo4.gif

מרגישה מאוד נבוכה. כאילו לא מאמינה שמה שאומרים לי זה לא נכון. אני חושבת שזה "בא מהבית"....אף פעם לא קיבלתי מחמאות,רק ביקורות
.ולכן,אני חסרת ביטחון בכל מה שקשור אלי ולמחמאות. כשאני מקבלת מחמאה,אני מסמיקה מורידה את הראש,ומעדיפה שתבלע אותי האדמה. לא מפריע לי לא לקבל מחמאות....נהפוך הוא.....מעדיפה שלא.

לימדתי את עצמי לקבל מחמאות

עד לא מזמן הייתי אלופת העולם בלהמציא תירוצים לעצמי למה המחמאות אינן מגיעות לי - אם על החיצוני ואם על הפנימי. הייתי ממציאה לכל אחד ואחת סיבה מדוע נתנו לי מחמאה ומה מסתתר מאחורי זה. למדתי לקבל מחמאות בשמחה, בחיוך ובתודה גדולה. זה כיף לקבל מחמאה ופרגון על מי שאת ומה שאת עושה.

למדתי להגיד תודה ../images/Emo13.gif

כשנותנים לי מחמאה. אני פשוט אומרת תודה. זה כיף. פעם הייתי מתנצלת... כמו: רזית? לא. זה הבגדים. או איזה שמלה יפה אז אני מספרת שהיא מזמן. היום למדתי לשמוח במחמאה ולהגיד תודה!

כמוני כמוך צופית ואני מוצאת את זה

נפלא במיוחד ! האם עברת תהליך כלשהו על מנת לדעת לקבל ולאמר תודה על מחמאה ?

למעלה