מחלת פלירטוטים קשה

מחלת פלירטוטים קשה

זהו לא עוד דיון על פלירטוטים- מותר או אסור. אין לי ספק, שזה לא הכי יפה כלפי הבן זוג, אין ספק שאם הוא היה מתנהג כמוני...לא הייתי אוהבת את זה. אבל, ברור שזה תמים ואני לא רוצה מישהו אחר בכלל בכלל. אבל זה פשוט נגרר. וזה כיפי כי זה תשומת לב בזמן שאנחנו רחוקים. אני מרגישה כל כך חרא בקשר לזה. האם אתם נוהגים לפלרטט בדרך כלל? האם זה משהו שבשגרה סתם ככה? ולא רק כדי להשיג משהו? ולא רק בשביל סיבה מסויימת? האם לדעתכם זה משנה משהו בטיב הקשר שיש לצד אחד צורך לפלרטט? ואולי זה לא צורך, אולי זה סתם משהו טבעי? לדעתכם זה פשע?

L y c a n

New member
אני עושה את זה

ואני שונא את עצמי על זה. מאוד. ואז אני עוזב.. ושונא את עצמי עוד יותר על זה
הצורך הזה נולד ממשהו.. כדאי לבדוק את הקשר שלך.. אולי..

L y c a n

New member
פה השאלה אחרת..

שבע וחצי יום שבת, מה עשיתם ערים בשעה כזו?!
ו..אם זה מספיק, אז אולי זה מספיק, תרתי משמע

דנדוש20

New member
לא מכניסים על זה לכלא

אבל יש בזה משהו לא בסדר בואי נגיד את זה ככה- היית מוכנה שהחבר שלך ידע מזה? היית עושה את זה ליד חבר שלך? את מרגישה שיש לך משהו להסתיר? אם כן זו התשובה שלך. אני לא נוהגת לפרלטט הרבה. שהייתי עושה את זה, זה היה כדי להשיג דברים. ואני לא חושבת שזה בהכרח אומר משהו רע על הכשר שלך, אני חושבת שזה עניין של אופי. מה זה עבורך לפרלטט?

נועם m

New member
נורא תלוי...

פלירטוט יכול להיות ולהביע הרבה דברים, בין אם זו סתם דרך תקשורת, או דרך להשיג תשומת לב ממישהו. בשביל לדעת אם זה נכון או לא בקשר, את צריכה להבין למה מלכתחילה את בוחרת לפלרטט עם אנשים. בעיני, אם זה נעשה מתוך רצון לקבל תשומת לב של גברים אחרים, אז אולי כדאי לעשות בדק בית ולברר למה תשומת הלב הזו נחוצה לך. הרי אם ממילא לא אכפת לך מגברים אחרים, לא אמורה להיות בעיה להפסיק עם זה, לא? תראי, אני פלרטטנית נורא ועדיין, כשכבר הייתי בסוג של קשר עם מישהו, ממש לא הרגשתי צורך לעשות את זה. לא שעצרתי בעצמי, או משהו כזה- פשוט לא היה לי בזה צורך יותר. אני לא בעניין של לשפוט, ורק את בסופו של דבר יכולה לדעת אם הפלירטוטים מעידים על משהו או לא. אבל מכיוון שאת מרגישה כל כך רע עם עצמך, אני חושבת שהמעט שאת חייבת לעצמך הוא לנסות ולברר למה גם כאשר את מרגישה רע עם זה, את עדיין ממשיכה.

חןשסק

New member
זה כיף להרגיש שמישהו רוצה אותך...

אין ספק. אני יצאתי מקשר לא מזמן, לא הייתי לבד כבר כמה שנים (!!), ותאמיני לי, כשרחוקים מותר למשוך קצת תשומת לב... כל עוד זה בגבול הטעם הטוב כמובן...

נועם m

New member
אני לא מבינה...

היא אומרת שהיא הייתה כועסת לו הוא היה זה שמפלרטט. אז, זה "כיף להרגיש שמישהו שרוצה אותך", גם כאשר את גורמת למי שבאמת אוהב אותך להרגיש רע?

L y c a n

New member
האא

היא אמרה שהיא לבד והכל.. והוי, תאמיני לי, שאת כל הבנות לא תלמדי, לצערי

נועם m

New member
אז מה אם הוא רחוק?

מה הקשר בכלל? גם אם אתה מתגעגע יותר- זה בהכרח אומר שאתה צריך להתחיל לפלרטט עם כל מה שזז? ושוב אני שואלת: גם במחיר של מעשה שיעציב את מי שאוהבת אותך?

Cobe Anan

New member
עונש מוות על פלירטוטים..

לא, לא צריך להיסחף. תשומת לב היא בהחלט משהו שכולנו אוהבים, וכיף להרגיש מושכים. אבל אסור לנו להגזים, כי תמיד צריך לזכור שיש עוד שני קצוות למשחק הזה- החבר שלך, והשותף שלך לפלירטוטים- ושניהם עלולים להיפגע אם את לא מציבה לעצמך את הגבול במקום הנכון. את לא פושעת, אבל שימי לב שאת לא עוברת את גבולות הטעם הטוב.

danielo18

New member
גמני חולה!!!!

מודה באשמה.. גם אני מפלרטט לפעמים. בעצם, למה לא? כאילו מה? זה לא שאני עושה משהו רע... אני סה"כ מדבר ואומר משהו שוואלה, לא הורג / פוגע אלא רק מפשיר את המתח ביני לבין נשים. לפלרטט סתם? לא פשע אבל גם לא מועיל. כדי להשיג דברים? לפעמים. אבל זה מותנה בזה שהבחורה מתחילה. אני חושב בגדול שפלירטוט זה בא הרבה במקום לעשות דברים שהם בחזקת "בלתי מושגים" עם אנשים ולכן אנחנו רק מדברים. פשע? תתלו אותי.

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif ברור,

ככה זה, בדר"כ בנות עם ביטחון עצמי- נוהגות לפלרטט. אפילו אם יש להן מישהו.. it's harmless. [כל עוד יודעים להציב את הגבול הברור והמוחלט]. בנים שמפלרטטים, בשבילי, זה קצת פחות תמים. כי הרבה פעמים כשבנים מפלרטטים, הם עושים את זה ביותר אגרסיביות מבנות.. יותר "היי בובה".. אולי אני טועה פה, ואולי אני סתם מחרחרת ריב.. אז אל תתקיפו
לדעתי אצל בנות לרוב זה סתם בשגרה.. זה לא צורך, זה לא להשיג משהו, בטח ובטח שלא מהבן ההוא. אם כבר להשיג משהו- אז תשומת לב.. הרגשה שאת מושכת עדיין, נאהבת, לא כלואה במגדל.. אני לא חושבת שהצורך לפלרטט משנה משהו בטיב הקשר, כל עוד הצד המפלרטט מודיע טוב טוב שיש לו בן זוג, ושהוא לא בנאדם מהסוג הבוגד. פשע-> ממש לא.

נועם m

New member
...

אם עדיין יש לך צורך (והייתי מרחיקה לכת ואומרת צורך כפייתי, כי את הרי לא יכולה להפסיק), לפלרטט עם גברים אחרים בשביל להשיג את תשומת ליבם, זה באמת לא מעיד שום דבר על הקשר שבו את נמצאת? איך את יכולה להגיד שזה חסר משמעות, ובאותה נשימה להצהיר שזה נעשה לשם קבלת תשומת לב ממישהו אחר? הרי אם תשומת הלב לא הייתה חשובה, אני מניחה שגם לא היית עושה את זה, לא? (לא את ספציפית כמובן, באופן כללי...) אז אני לא אומר שפלרטוט הוא איזה "פשע" חמור, אבל מפה ועד להגיד שזה חסר משמעות לחלוטין, הדרך עוד ארוכה. ואגב, העובדה שמישהי מפלרטטת "בשגרה" עוד לא מתרצת את הנושא. יש הבדל בין לנסות להשיג תשומת לב מגברים כשאת רווקה, לבין לעשות את זה כל הזמן כשלכאורה יש לך מאיפה לקבל את היחס הזה...

Come Alive

New member
שמע,

אני אישית לא מפלרטטת כ"כ.. לא אוהבת את זה, אני חושבת שבכלליות, זה נותן מסר נורא מוטעה לגברים... אני פשוט דיי מבינה את האנשים שעושים את זה באופן קבוע.. לעומת זאת, חברה שלי, למשל, היה לה חבר כבר שנה וחצי, והיא נסעה איתי לכפר המוזיקה לפני שנה וחצי בערך.. היא לא הפסיקה לפלרטט עם כל אחד שם, לגרום לו לחשוב שהוא היחיד בשבילה וכ'ו, להדלק עליה בטירוף. כל פעם לקחתי אותה לצד ואמרתי לה שתיזהר, כי היא מפלרטטת בטירוף, ויצא לה מצב לא נעים בסוף.. היא לא שמה לב.. עד היום היא ככה. ככה זה.

נועם m

New member
*שמעי

"ככה זה" הוא תירוץ די עלוב... ושוב אני אומרת- כשלמישהי יש צורך נואש בתשומת לב מ"כל אחד", גם כשהיא נמצאת בקשר, נשמע שאו שיש בעיה בקשר, או שיש לה בעיה. אני לא רואה איך זה יכול להתקבל כחלק אינטגרלי ממערכת יחסים.

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif צודקת,

אבל חייבים לקבל את זה, כי לרוב הבנות יש צורך מובהק לפלירטוטים חסרי-פשר. לא חייבת להיות סיבה מיוחדת, או מטרה, רק פלירטוט קטן.

למעלה