מחלף

מחלף

אני הכנפיים שלך מלמדך להמריא מעל האדמה לעוף לגיא השכחה ולהר של זכרון את הקביים שלי מלמדתני להלך על האדמה ולהיות לאיש

מחלף

"שכלתנית מדי" - אמרת לי ואני הדחקתי תוגה. "דברנית מדי" - אמרת לי ואני הדחקתי שתיקה. "מרוחקת מדי" - אמרת לי ואני הדחקתי תשוקה. אני רוצה לעוף אל תחזיק בעקבי על נשב רוח לשוט אל תתלוש את כנפי רוצה בך לגעת בלי עכבות לשאול שאלות שאין להן תשובות להתחפר להתבדר לשורר לעורר.... לך את הגוף בלי שתחשוב שזה חצוץ. מלאה תהפוכות, לא תדע את משנתי, הרבה זמן אנחנו יחד אבל לא תכיר אותי.

odo13z

New member
מחלף............/images/Emo66.gif

מחלף מסובך. לא מבין אותו. קשה לי נורא. אני נוסע בטרנטה ישנה. את מסובכת. מורכבת. קשה להבנה. קשה להשגה. שבילים ודרכים מתפתלים אלייך. מבקשים לעבור. לחפור. לחנות. לתנות..... את לרגע אחד - רמזור ירוק. תוך הרף עין עובר לצהוב....ומייד אדום. מחסום יורד באחת. מכוניות עם לוחיות זיהוי מקומי... נדחקות בתור...... לוחיות "נכה"....זכות קדימה. מכונית פאר אדומה מעוררת קינאה....... הדרכים עמוסות. החום כבד. שאלות וחידות ללא פתרון. שלט גדול מודיע : עבודות שיקום במחלף עד סוף הקייץ. סע בנתיב חלופי. או דומם מנוע.....והמתן. יש סיכוי...שהדרך לא תיפתח מחדש. הסיכון....כולו שלך. אני יודע....אני משיב בהיסוס. המנוע חם.....חונה לי בצד. בטרנטה....מצפה לסיום עבודות התשתית.

מתבשמת

New member
בת כנף ../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

בת כנף קטנה דואה. בין ענני נוצה. מעל מדבר אגם. מעל צוקיי הים. עפה בין שברי ליבך. מנערת מכנפיה, טיפות אהבה שאספה. מתיישבת לדקה קלה, על נים אשר נקרע. טיפה אדומה, הופכת נוצה במקורה. אורירית. קלילה. המרחפת אט אט לכף ידך, ומוטבעת בה לנשיקה.

למעלה