מחללי שבת, נמאסתם!

shellyland

New member
מתחתנים עם אחת

או מתחילים לדבר במבטא. זהב תמיד עובד (עלי, לפחות).
 

shellyland

New member
רציתי לתקן ש*זה* תמיד עובד

אבל האמת היא שגם זהב תמיד עובד עלי.
 

shellyland

New member
מסכימה בהסתייגות:

מקור לבדיחות אינו מי בנתפס כחזק אלא מי שנתפס כמאיים. חוסן (או חוזק) של קבוצה בא לידי ביטוי, בדרך כלל, ביכולת של אותה קבוצה להתבדח על חשבון עצמה ואז "לנטרל" את הכח של מי שמתבדח עליה.
 
ואם כבר

אז את זה ראיתם? זה יצחיק בעיקר את המתכנתים שבינינו. מצד שני, הם כבר בטח קיבלו את זה.
 
כפי שציינת

הם כבר קיבלו את זה ואני נעצר לחשוב על כל מה שנאמר לעיל בהחלט יש כאן בעיה
 
או כמו שכבר נאמר

קשה, קשה. 'צטערת טוב, די
1
 

Mנטה

New member
אוי נו איזה צדקנות ../images/Emo3.gif

גמני לא מתה על בדיחות עדתיות, או בשמם המלא בדיחות גזעניות. גם אותי לא מצחיק כל הסטיראוטיפים. ובכל זאת, מעמד הקופאיות בסופר (ומלשות שרובן רוסיות), כמו שטל פרידמן מייצג אותן (טל פרידמן המלך, יש לומר) הן לא מעמד כל כך חלש. כמו שטל פרידמן מדגים בהקצנה רבה, יש בקופאיות היום, מה שהיה פעם בפקידי הסתדרות: מעצם זה שאתה עומד בתור, הן בעלות כוח עליך וחלקן גם מנצלות אותו. למען הסר ספק, בסופר המאוד יוקרתי ליד הבית שלי, כל הקופאיות רוסיות והשירות מדהים (טוב נו, ככה זה אצל מליאנים), ובכל זאת, נתקלתי בתופעה. לובה לא היתה כל כך תופסת אם הם לא היו עולים על עצב חלש.
 

shellyland

New member
אני יודעת שאני הולכת להרוס, אבל

אפשר בבקשה הסבר למאותגרים או תרגום לאלו שאינם דוברים את השפה?
 
אין כל כך מה להסביר

מדובר בתמונת מסך מתוך הקומפיילר של מיקרוסופט. קומפיילר (מהדר בעברית - אבל אף אחד לא משתמש בזה באמת)היא התוכנה שהופכת תכנית שנכתבה בשפת תכנות לשפה שהמחשב מבין. אם יש שגיאות תחביר (מבחינת חוקי שפת התכנות), הקומפיילר מודיע על השגיאות האלה, בצירוף ציון השורה שבה נמצאה השגיאה. בתמונה אנו רואים קוד עם שגיאות בשפת התכנות ++C, ולמטה, במקום שבו בד"כ הקומפיילר מודיע על השגיאות, מופיעות השגיאות בשפת ה"לובה". קפיש?
 

אלי ו.

New member
ננסה

בחלק העליון יש תכנית בשפת C, ובחלק התחתון יש הודעות שגיאה של המהדר (קומפיילר בלעז) התכנית למשל הגדירה משתנה בשם i אבל אח"כ נסתה להשתמש במשתנה בשם j שלא הוגדר. יש באותה שורה בין j (שלא הוגדר ולכן נחשב למשתנה עם int עם סימן) לבין M שהוא ללא סימן (יכול להיות רק מספר חיובי) הפונקציה main מוגדרת כמחזירה ערך אך לא מחזירה שום ערך.
 

hillelg

New member
../images/Emo2.gif

ואפ'חד לא הרחיב את השרשור ל-חילולי שבת, מדוע, והאם הם לא נמאסו כבר?
 

Idan91

New member
../images/Emo2.gif

ואפ'חד לא הרחיב את השרשור לשמירת שבת, מדוע, והאם היא לא נמאסה כבר?
 
../images/Emo2.gif

ואפחד לא הרחיב את הדיון לעניין הרחבת שרשורים, האם הם לא נמאסו כבר?
 
למעלה