מחלות הילדים

n o g a1

New member
מחלות הילדים

שלושת ילדיי חלו בשבועיים האחרונים בשרשרת (זו העבירה לזה שהעביר לזו וחזרה להיא...). הוריי עוזרים לי ונשארים עם הילדים במחלתם בזמן שאני עובדת (טוב נו... צריך לאכול בבית הזה). אב ילדיי , מעולם לא לקח חלק במחלתם , אף לא יום אחד. "בהסכם לא כתוב" והרי הוא צמוד כמו דבק 3 שניות להסכם :) ואילו היה כתוב גם אז ... זה היה בגדר "רשאי". גם במקרה הטוב והיה כתוב "חייב" , בחלום הכי הזוי שלי לא הייתי מתקשקשת איתו ומחייבת אותו אם הוא לא מעוניין לטפל בילדים כשהם חולים וגם כשהם לא. לא יכולה להעדר מהעבודה , לא נעים לי מהוריי (הם עושים זאת באהבה רבה) , אני מרגישה שאני שותה להם את החיים. אב ילדיי לא חייב לעזור לי זה ברור לי , טובת הילדים לא נפגעת (ההורים שלי ואנוכי בשטח) ואני כועסת
קישטה ווירוסים.... קישטה מיקרובים... קישטה שפעת...קישטה הקאות (חארם על המצעים של פו הדוב)... קישטה!!!

חיידקים בראש

העיצבון שלך ממנו כמו עוד שפעת בשבילך למה לך? לכי על טבעי תתעלמי ובריאות לכולכם

קטי30

New member
תרגעי אב ילדי לא לוקח אותם גם כש:

הם בראים
אני את הדומינו הזה עברתי בחנוכה תארי לך עשינו סיבוב וחצי של שפעת עם כל הנלווה.
את יודעת איזה מזל זה שיש לנו אותם ?? מכירה לצערי הרבה כאלו שאולי הגרוש עוזר אבל מסביב אין להם נאדה נאן אפ'חד ברור שהייתי כמוך מעדיפה להיות קינקונג' ברוס לי ו-וונאדוואמן ולעשות הכל לבדי אבל כשאין ברירה אין ברירה ותודי לאל שהם שם בשבילך ובשביל הילדים זה יתרון ענק
תפני ת'אנרגיות שלך לדברים אחרים כפרע' לא יעיל לא מועיל ה
סתם ביזבוז רפואה שלמה מאמי לכולכם
ענק יא' מגרשת חיידקים שכמותך
ת'גידי שאת עושה להם קישטה זה עם כל האביזרים המקובלים
אם זה עובד לך את חייבת להעביר הלאה ת'שיטה
שיהיה לך יום נפלא

n o g a1

New member
במשפחה שלי

אנו נלחמים בחיידקים. במלחמה כמו במלחמה.... אנו חוטפים חיילי אוייב
... תודה יקירתי!

מותר לכעוס ../images/Emo141.gif

אחד היתרונות בלהיות גרוש, זה שתמיד יש על מי לכעוס, ולא צריך אחר כך לישון עם המישהו הזה באותה מיטה.

n o g a1

New member
לאן לעזאזל

היתי מנתבת את כל כעסיי אם לא הייתי גרושה , אההה?

נוגתי..

הכי קל להתמוד עם הכל בעולם.. כשאת מבינה ויודעת... שאין פרטנר באיזור...{ואין על מי לסמוך גם בשעה שכזו} ואל תכעסי על הווירוסים... הם לא אשמים... הם פשוט נדבקו לילדים... אז ת'שי תרופה של אמא... איכפתיות, אהבה, חום, חיבוק, ומרק חם מלא בנשיקות...עם אנטיביוטיקה..{הכי חשוב..
} את זה הם לא יודעים לעשות...גם אם הם בסביבה. ואת... את נשמעת לי האמא האידיאלית... סומכת עלייך במלחמה מול החיידקים... והמיקרוב הנעלם

n o g a1

New member
אני

אמא מירובקטריאלית במלחמה בחיידקים האידאלים. תודה

t o t a l

New member
זה היה דווקא שבוע מדהים

שניהם חולים. מסכנים כאלו עם עיניים גדולות. היו שקטים ונעימים. לא היה בלגן. לא היה רעש. לא היו ריבים. לא היה צריך לעשות קניות [לא אכלו כלום]. הבלגן חזר השבוע במלא עוזו.

יערית

New member
הרבה בריאות לילדים../images/Emo140.gif

לצערי הרב,גם אני השארתי את הילדה שלי לבד כל הבוקר כשהיא חולה, לא היתה לי ברירה(עבודה),אמא שלי נסעה והכנתי את הילדה עם מלאי של הוראות איך לטפל בעצמה-הרי זה לא נורמלי?אז עברנו את היום הזה כשהגעתי אח"הצ,ניגשים לרופאה עכשיו כי מהבוקר שהיה שקט יחסית החום עלה והיא רוצה להיות שקטה ע"י רופאה,מבחינתי חושבת שאין צורך,כמו שזה בא כך זה יחלוף. מצבים בחיים של חוסר אונים מול הילדים ומול הפרנסה,צריך למצוא את האמצע,לדעת מתי לוותר בעבודה ומתי לוותר בבית. שרק יהיו בריאים.

למעלה