מחלות הילדים
שלושת ילדיי חלו בשבועיים האחרונים בשרשרת (זו העבירה לזה שהעביר לזו וחזרה להיא...). הוריי עוזרים לי ונשארים עם הילדים במחלתם בזמן שאני עובדת (טוב נו... צריך לאכול בבית הזה). אב ילדיי , מעולם לא לקח חלק במחלתם , אף לא יום אחד. "בהסכם לא כתוב" והרי הוא צמוד כמו דבק 3 שניות להסכם
ואילו היה כתוב גם אז ... זה היה בגדר "רשאי". גם במקרה הטוב והיה כתוב "חייב" , בחלום הכי הזוי שלי לא הייתי מתקשקשת איתו ומחייבת אותו אם הוא לא מעוניין לטפל בילדים כשהם חולים וגם כשהם לא. לא יכולה להעדר מהעבודה , לא נעים לי מהוריי (הם עושים זאת באהבה רבה) , אני מרגישה שאני שותה להם את החיים. אב ילדיי לא חייב לעזור לי זה ברור לי , טובת הילדים לא נפגעת (ההורים שלי ואנוכי בשטח) ואני כועסת
קישטה ווירוסים.... קישטה מיקרובים... קישטה שפעת...קישטה הקאות (חארם על המצעים של פו הדוב)... קישטה!!!
שלושת ילדיי חלו בשבועיים האחרונים בשרשרת (זו העבירה לזה שהעביר לזו וחזרה להיא...). הוריי עוזרים לי ונשארים עם הילדים במחלתם בזמן שאני עובדת (טוב נו... צריך לאכול בבית הזה). אב ילדיי , מעולם לא לקח חלק במחלתם , אף לא יום אחד. "בהסכם לא כתוב" והרי הוא צמוד כמו דבק 3 שניות להסכם