מחלה האם יש משהו שיכול להביא לריפוי מחלה? ואם כן, באילו תנאים? תודה
ח חלומית האחת New member 22/1/03 #1 מחלה האם יש משהו שיכול להביא לריפוי מחלה? ואם כן, באילו תנאים? תודה
L L e s t a t New member 22/1/03 #2 בדרך כלל ואני לא צוחק עלייך או משהו כזה אבל - רופא. ניסית? בוודאי שיש משהו שיכול לרפא מחלה, ישנם הרבה דברים. קודם כל ישנה הרפואה הקונבנציונלית ולאחר מכן האלטרנטיבית. סלחי לי על התשובה המקוצרת, היא נכתבה מפאת עייפות.
בדרך כלל ואני לא צוחק עלייך או משהו כזה אבל - רופא. ניסית? בוודאי שיש משהו שיכול לרפא מחלה, ישנם הרבה דברים. קודם כל ישנה הרפואה הקונבנציונלית ולאחר מכן האלטרנטיבית. סלחי לי על התשובה המקוצרת, היא נכתבה מפאת עייפות.
ת תמר מחסמבה New member 23/1/03 #4 ..וגם בתנאי שמוכנים להבריא../images/Emo42.gif כנראה שהשאלה לא ממוקדת מספיק ואם בא לך לקבל הדרכה ו/או עזרה כדאי לפרט... רק טוב
..וגם בתנאי שמוכנים להבריא../images/Emo42.gif כנראה שהשאלה לא ממוקדת מספיק ואם בא לך לקבל הדרכה ו/או עזרה כדאי לפרט... רק טוב
S simba00 New member 24/1/03 #7 תפרטי מה המחלה... מה השלב שלה מה ניסית כבר ומה עוד לא דברים כאלה שיעזו לנו להבין במה מדובר ואז אולי נוכל לעזור או לעייץ...
תפרטי מה המחלה... מה השלב שלה מה ניסית כבר ומה עוד לא דברים כאלה שיעזו לנו להבין במה מדובר ואז אולי נוכל לעזור או לעייץ...