מחלה ?!

מחלה ?!

היי כולם !! אני רוצה לשתף אותכם במשהו... ישבתי עם חברים שלי במסיבת פיג´מות. פתאום אין לי מושג מאיפה - מצאו אצלי בבית ספר הסברה מיני לגיל התבגרות. "מאחורי עלה התאנה" מאת דוקטור מ. לנצט הרגיזה אותי מאוד הפיסקה שהבאה : הומוסקסואליות - זו נטיה חולנית למגע עם בן אותו המין. מקור המילה הוא המונח היווני , בלה בלה בלה ואז: זו הפרעת אישיות כרונית הקיימת כל החיים, שלעיתים קשה למצוא את מקורה. זו איננה מחלת נפש ממשית אלא כאמור, הפרעה. השכיחות שונה מארץ לארץ בלה בלה בלה ... לא מעצבן לקרוא את זה ? אותי כן, ואתכם ?

TwelveEyes

New member
../images/Emo46.gif

זה בטח איזה ספר מיושן מהסיקסטיז או משהו כזה.. אני מקווה שהוא יצא מהדפסה בימינו.

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

זה בטח איזה סופר מהמאה הקודמת.. ומקווה שזה ספר ישן מאד, ושלא מדפיסים אותו כבר..

sarah

New member
זה לא נעים אבל מה לעשות

נטיות לא סטרייטיות נדמה לי שזה סטיה מהתוכנית, כאילו- זה לא אמור היה לקראות, זה לא מועיל להמשכיות המין האנושי לכן זו הפרעה
באעבה, שרה

זה בטח ספר ישן

מעצבן, אבל זה נובע רק בגלל שלא הבינו אז הרבה בעניין. לכעוס? אין מה לכעוס. יכול להיות שמיוליון תיאוריות מדעיות שלמות שאנחנו מחזיקים בהן כעת הן שגויות, אז למה לכעוס על זה שעובדה כלשהי בספר מיושן היא שגויה?

TwelveEyes

New member
בשנות השמונים...

היו קיימות עדיין מלאאא סטיגמות על הומואים.. חלקן רווחות עד היום :\

TheHock

New member
אם כך...

אין לך הרבה מה לבכות... הרי באותה תקופה היתה ההומוסקסאליות מוגדרת כמחלת נפש - ועל כן הסופר - שידע זאת כתב כך... אני בטוח שכיום הוא היה כותב אחרת... (ד"א שנות ה80 בנושא ההומוסקסואליות זה מיושן כמעט כמו ימי הבניים)

adiko

New member
צודק רגע אחר כך הורידו את הנטיה....

מספר מחלות הנפש

Deeper Boy

New member
זה ספר מאוד ישן

אבא שלי קרא אותו בגיל 17. הוא סיפר לי על הספר הזה הרבה פעמים... ואבא שלי נולד בשנת 60... תחשבו לבד :)

למעלה